Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pszeczkolanka z powolania

potrzebuję rady w sprawie łóżeczka

Polecane posty

nikt nie ma łóżeczka w tym stylu? a jakie wy macie łóżeczka dla dwulatków?

Gość bardzo fajne ale...
moja córcia miała takie jak skończyła 3 latka, ale niestety dla niej było zbyt mało miejsca i kupiliśmy ładną kolorystycznie wersalkę, 120x200, teraz ma 10 lat i do tej pory jej służy, składa ją tylko jak przychodzą koleżanki, a tak tylko narzuca narzutą.

Gość marteczka17071986
jak wybieraliśmy łóżeczko dla naszego dwulatka to zastanawialiśmy się nad podobnym, jednak wybraliśmy solidne z prawdziwego drzewa, bo to z linku to płyta, w sklepie sprawdzaliśmy wytrzymałość to raczej słabo wypadało, być może było słabo skręcone, ale jeśli dziecko będzie na nim szaleć np skakać to nie wiem czy podoła. Na pewno plusem są walory estetyczne ale czy jakość?

dzięki za wypowiedzi. podoba mi się to łóżko ale też zastanawiam się na ile ono będzie wytrzymałe. no i przydało by się żeby wytrzymało i mój ciężar żebym mogła położyć się z synkiem. widzę że sporo osób je kupiło. może jednak ktoś takie miał i mi powie z własnego doświadczenia coś na temat jego wytrzymałości?

fajne. a możesz się na nim spokojnie położyć? ja ważę tak 63 kg mniej więcej i synek 16 kg. tylko u nas nie ma ikei:/