Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dark_eyes20

Jakie cechy powinna mieć idealna dziewczyna?

Polecane posty

Gość Anastasssja
a co ty o związkach wiesz, jak nawet nigdy dziewczyny za rekę nie trzymałeś?? :D:D:D

Gość Anastasssja
buahahaha :D:D

Gość Anastasssja
pojęcia o zyciu nie masz :o

Gość Marcin_wwaaa
bardziej o wygląd Ci chodzi czy o charakter? I tak kazdy ma inny gust

nie? a co pojęcie o życiu zdobywa się będąc w kilku związkach z przypadkowymi osobami?

Gość Anastasssja
dlaczego z przypadkowymi?? co ty bredzisz??:o

Gość prawictwo pospolite121
idealna dziewczyna powinna połykać, nie powinna palić . Coś jeszcze ? Sam nie wiem

waga ponizej 60 kg , nie pić te 4 cechy na początek by mi wystarczyły

Gość Anastaszia
Levviatan ma rację. Mam 28 lat i jeszcze nigdy nie spotkałam mężczyzny, który by mnie kochał. Uważam, że jak się kocha, to wszystko inne się "ułoży". Ale nie wszyscy potrafią kochać, nie wiem czy to zależy od wychowania czy genów.

ja sie raz w życiu zakochałem- ona tez coś do mnie czuła , to była dziewczyna z która chodziłem do podstawówki .. potem spotykałem w swoim życiu inne dziewczyny , ale nie zrobiły na mnie wrażenia .

Gość Marcin_wwaaa
Moja wymarzona idealna kobieta (takich nie ma) : wiek 18-28 lat, wskaźnik BMI w normie (jesli juz to wolę niedowagę niż nadwagę, nie pali papierosów, średnie libido,brak przygód z Turkami itp., bez celulitu,bez tapety,minimum zdana matura,bez braków w uzębieniu,lubiąca sport i uprawiająca go ze mną, lubiąca zwiedzanie różnych zakątków, wierna,nie katarynka,nie bałaganiara,posadająca jakąś pracę,mysza z biblioteki i barbie z dyskoteki odpadają. Normalna.

22:18 [zgłoś do usunięcia] Marcin_wwaaa Moja wymarzona idealna kobieta (takich nie ma) : wiek 18-28 lat, wskaźnik BMI w normie (jesli juz to wolę niedowagę niż nadwagę, nie pali papierosów, średnie libido,brak przygód z Turkami itp., bez celulitu,bez tapety,minimum zdana matura,bez braków w uzębieniu,lubiąca sport i uprawiająca go ze mną, lubiąca zwiedzanie różnych zakątków, wierna,nie katarynka,nie bałaganiara,posadająca jakąś pracę,mysza z biblioteki i barbie z dyskoteki odpadają. Normalna. Wiek mi nie pasuje i niekoniecznie musi być chuda:P.