Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski prawiczek

Po świętach lece na wakacje do Brazylii, poznac latynoske

Polecane posty

Gość IMO12358
Wenezuela, Boliwia, Kolumbia, a w Argentynie masz cały przekrój samic. ;)

Gość w peru nie wszystkie
to indianki-pojedz do limy

Gość Czytaczforum25lattT
wejdzccie na tamten link jak chcecie sie posmiac, to jest dopiero dramat a nie wasze jakies tam duperele

Gość pęknieta szpilka
całego kontynentu nie da sie zwiedzic w 2-4tyg ,nie wiem na ile chcesz leciec

Gość hgmkjhy,
fajnie jest tak jeżdzić, z plecakiem i mapą w reku. popznawać nowych ludzi... miodzio

Gość peru czy nie peru
to tez dylemat

Gość [zgłoś do usunięcia]IMO12358
dla ciebie małucica jedynie ty gnoju, skoro o samicach . mamucie :D

Gość e nie nie
latynoski mają gigantyczne dupiska :D :D :o przynajmiej te z Meksyku i JUSA

Gość e nie nie
a jak nie mają to se ładują tam botoks, silikon :O :O albo cement..... *były takie przypadki) ogólnie mają tam zajoba na punkcie wielkich dup

Fabryka missek? :D chyba fabryka plastikow po operacjach. W krajach ameryki pd. panie jeśli mają tylko pieniądze to inwestują w urodę miliony. A te normalne to by nawet waszej uwagi nie zwrocily. W każdym kraju tak jest, ale np w Brazylii to jest jakiś wyścig. Tam dziewczyny, chociaż piękne, rzadko kiedy są szczęśliwe bo jeśli nie jestes ideałem to nie masz co liczyć na chociażby przeciętnego faceta. Tak, tam to nawet brzydale maja wymagania z kosmosu w stosunku do kobiet.

Tak, jeśli lubisz dzielić pannę z kilkoma innymi brzydalami. Bo jeśli laska fajna to ma od razu kilku.

Gość IMO12358
charmsy "Bo jeśli laska fajna to ma od razu kilku." To jak w Polsce, minus uroda samicy. :classic_cool:

nie przeszkadza mi to :D mam bardzo liberalny pogląd na zycie. Musze na własne oczy zobaczyc jak wyglada tam codziennosc...bo znam tylko polske rosje slowacje i wlochy : D

Gość IMO12358
Brudno, biednie, kontrastowo, wesoło, niebezpiecznie. ;)

Gość dlnsl
Oj żebyś się nie zdziwił. Nie wiem jak w Brazylii. Ale w Kolumbii jeśli chcesz startować choćby do tańca, to musisz mieć wyraźnie widoczne zasoby "money". Chyba, że wyruszysz na imprezę w biedniejszej, nieturystycznej dzielnicy (ale bez miejscowego nie wyruszysz). Tam jest inna bajka. W czasie tańca podchodzi para - "to co, zamieniamy się?" No chyba, że już celujesz w zupełnie biedniejsze "rejony", Ale wówczas nie zdziw się propozycji, że owszem, ale panna liczy na to, że ją zaprosisz do Polski z jej trójką dzieci. P.S. Uważaj na ladyboy'e - bywają zrobione naprawdę perfekcyjnie :P

a te 'zasoby' to ile mniej wiecej? Do Polski nie zamierzam nikogo zabierac, nie planuje tu mieszkać cale zycie. Brazylie poki co obstawiam bo biuro w ktorym byłem ma kilka ofert m.in na Rio, Recife i amazonie i nie jest az tak drogo. Do Wenezueli jest w miare tanio, na kilka krajow poki co mnie nie stać. Nie mam kogo sie doradzić, wszyscy jezdzą do egiptu ,turcji i na kanary :O

Gość dlnsl
Nie wiem ile potrzeba zasobow w tym celu. Nie po to tam wyruszalem. Ale w miejscach turystycznych, czy modnych jak np. Imprezy w Poblado w Medellin to powszechnie widuje sie laski, ktore maja na sobie wiecej niz ja wydalem na prawie miesieczny wyjazd do Kolumbii. A pomijam ile zainwestowaly "w siebie". Wiec jaki zakres moze takowe interesowac? :P Ale generalnie to pewnie zalezy. Ogolnie czlowiek z jakiejs tam Polski nie robi stereotypowo wrazenia jako "bogaty do wyrwania" - starsi gringos, Niemcy czy Anglicy zdecydowanie bardziej. Oczywiscie jak wszedzie kobiety sa rozne. Ale moi znajomi Kolumbijczycy jednoznacznie twierdzo, ze Kolumbijki to bardzo materialistki. Trzeba mocno szukac wyjatkow.

Gość uppppps upssss
dla wielbicieli latynosek.... http://komediowo.pl/gid,15092242,img,15092412,title,Lubisz-duze-pupy-To-przestaniesz,galeria.html zastanówcie się czy jednak lepiej nie zfrezygnować :classic_cool:

Gość dlnsl
uppppps upssss - zobaczył byś jak wyglądają latynoski na ulicach. Ale to zależy od miejsca + bardzo często od chirurga. Bywają jednak takie miejsca, gdzie można dostać zeza, bo nie wiadomo za którą się oglądać. Generalnie jest jak wszędzie - są ładne i brzydkie, statystyka zależy tylko od miejsca.