Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podziel sie historia

DLA ODWAŻNYCH: O czym nie wie twój facet/ twoja kobieta?

Polecane posty

Gość setny
juz taka mam:D

Gość setny
co za dużo to niezdrowo :P

Gość hjvggvgjgvj
ja takiej rzeczywistości nie tworzę,chce być szczera i w porządku i uważam że facet nie ma prawa mnie podle oszukiwać skoro ja jestem szczera. Dlaczego ma zniszczyć to co ja chce żeby było? To znaczy nie każdy lubi życie w kłamstwie,wiem są tacy co to lubią mój wiek nie ma znaczenia,jestem trochę młoda trochę stara zależy jak na to spojrzeć chyba że sugerujesz że tylko młodzi ludzie są moralni a potem każdy sie psuje no i tak,oczywiście zero refleksji u zdrajcow,przyjdzie sobie taki "setny" i będzie dodawał uśmieszek do tego jak zdradza bo to takie zabawne przecież

Gość hjvggvgjgvj
co za duzo to niezdrowo..jedna zdrada to juz o wiele za duzo

Gość hjvggvgjgvj
dizewczyna sweet boya pewnie mysli że ma w nim oparcie na tym strasznym swiecie ze chociaz on jest inny i dobry dla niej a tymczasem okazuje sie byc tym najgorszym co najwiecej krzywdzi moze ona nie jest bez zarzutu ale na pewno nie zaluguje na oszukiwanie z dołka go wyciagala i to z dołka po zdradzie a ten teraz ja kopie co za ironia losu..

Gość kasandrawrzos
nigdy nie powiem ze mialam 10 partnerow przed nim

Gość za 12 min
hjvggvgjgvj Brawo za posty, widac, ze jestes madra osoba z zaawansowanym poziomem rozumowania moralnego. Obawiam sie jednak, ze do tego typu ludzi twoje posty nie trafia, ich postrzeganie moralne na nizszych poziomach i niestety prawdopodobnie im tak juz zostanie do konca zycia.

Gość za 12 min
aaa i nie trac nadziei. Normalni, troskliwi faceci, ktorym mozna zaufac istnieja, zapewniam.

Gość mój ex nie wie
że zaraził mnie wirusem hpv :o i chooy, nie powiedziała mu :D i nie zamierzam :classic_cool:

Gość tutu kaput
wasze dzisiejsze posty są w dechę jak na kafe :D :classic_cool: otóż droga koleżanko hjvggvgjgvj nie łudź się faceci są z natury poligamistami i istnieje bardzo duże ryzyko że nawet jeśli kocha ale czegoś mu brakuje to będzie zdradzał. faceci to nie kobiety, nie poświęcają się z miłości

hjvggvgjgvj znalazla sie chodzaca moralnosc:O Zgadzam sie masz duzo racji ale co mnie Twoje racje interesuja i co interesuja tych co zdradzaja? Kazdy robi jak uwaza i takie pierrdolenie niczego nie da. Chcesz byc w porzadku to badz ale nie oceniaj innych.Inteligentny czlowiek wie ze jest gora i jest dol .Tak!!! sa rozni ludzie kontrasty rozumiesz?? To dzieki nim wiesz,ze robisz dobrze albo tak uwazasz, nie moze byc tak,ze wszyscy sa rowni czy to tak trudno zrozumiec?:O Mam wrazenie ze tak.Nie przesądzaj bo nigdy nie wiesz co Cie spotka i jak sie potoczy zycie. Zdrada ma rozne podloza. Co mnie wzielo na tyle pisania od rana:O Pewnie wkurvienie na korek w ktorym stoje od pol h:O Tobie zycze zeby Twe zycie bylo uslane rozami:-)

Gość MaksKolanko
ona nie wie że se wale czytając kafe.