Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiaazdaa123

dziwne uczucie w gardle, pomozceie, prosze:(

Polecane posty

Gość gwiaazdaa123

Witam:) Kiedys juz pialam tutaj na forum, ze mam czeste odchrzakiwanie, poradzil mi ktos, ze to moze byc grzy, poszlam do lekarza na wymaz, i grzyba nie mam, zo to wyszedl mi gronkowiec, wyleczylam gronkowca, a chrzakanie nie odstepuje...Mam takie uczucie jakby podraznionego kardla i flegmy w gardle...Ponadto ostatnio kuło mnie troche ucho i okolice wezlow chlonnych...prosze poradzccie, co mi moze byc, bo juz nie mam sily, ani pomyslu, co moze mi byc:(:(

Gość l.,
Pij codzienne na czczo wodę z cytryną, jedz brokuły, kup sobie liść oliwny, jedz czosnek, imbir, cebule i załwtisz gada. Oczywiście takie bakterie bardzo lubią cukier, nabiał, białą mąkę więc odstaw na czas leczenia.

Gość l.,
aaaa, bo ty nie wylczyłać gronkoca, bo jeśli myslisz, że wzięłaś antybiotyk i już po nim to się grubo mylisz, takich rzeczy nie lczey się w tydzień. Antybiotykiem tylko sobie zaszkodziłaś i teraz paskudne bakterie mają pole do popsiu w twoim organimzie i namnażają się że hej. Kup sobie jakiś probiotyk, koniecznie. Tutaj masz dużo dobrych rad jak się pozbyć takiech paskudów z ciała. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5151525

Gość gwiaazdaa123
ale ja gronkowca juz wyleczylam szczepionka, robilam wymaz i juz nic nie wyszlo a co do refluksu, to nie mam typowych objawow refluksu, czyli np zgagi, jedynie to drapanie w gardle

Gość gwiaazdaa123
leczylam 3 miesiace gronkowca

Gość l.,
O jak ty wirzysz w te badania lekarskie :D badania mówią co innego a objawy dalej są, więc gdzie lezy prawda ?>

Gość gwiaazdaa123
ale Kobitki, ja juz nie mam gronkowca, bo robilam tydzien temu wymaz i juz nic nie wyszlo:) tylko zwracam sie, zebyscie mi doradzily, co moze byc objawow dalszego drapania w gardle i uczucia takiego podraznionego gardla:) przegrzebalam internet i wszedzier pisza, ze to rak krtani i dlatego sie boje:(

Gość gwiaazdaa123
nie no nie wierze slepo lekarzom, tylko po prostu juz nie mam sily, bo te moje problemy z gardlem zaczely sie w czerwcu...:(

Gość l.,
Skoro masz jakieś objawy angionowe, problemy z węzłami, odchrżakujesz wydzieline to najnormlaniej masz zanieczyszczony organizm, zmień diete, bo się źle odżywiasz, a w to że wyleczyłaś gronkowca nie wierze. Jestem facetem 🖐️

Gość l.,
Wierzysz, wierzysz. Piszesz że robiłaś wymaz i że grzybicy nie masz a mi wszytskie objawy wskazują albo na grzyna labo na pasożyty. Chcesz to wierz, chcesz to nie wierz, ale mam spore doświadczenie w tym kierunku.

Gość gwiaazdaa123
to w takim razie, co proponujesz na oczyszczenie organizmu? Odzywiam sie w sumie zrowo, nie jem zadnych fast foodow i tego typu rzeczy, pije codziennie 1.5 l wody... ale blagam was, powiedzcie mi, ze to nie jakis rak, bo sie wykoncze psychicznie:( aa jeszcze dodam, ze w ostatnim czasie mam sporo stresu, jestem nerwowa i mam nerwice zoladka spowodowana tym stresem, moge miec to drapanie w gardle na tle nerwowym?

Gość gwiaazdaa123
To jak myslisz, mam zrobic test na pasozyty z kalu? wyszlo by cos?

Gość gwiaazdaa123
prosze, odpowiedzcie mi:(

Gość Gonda
Z kału to niembo to mało wiarygodna metoda,badanie synchrometrem sobie zrób,a mozesz miec tez refluks i stad to drapanie w gardle

Gość gwiaazdaa123
a mozliwy jest refluks, jak nie mam zgagi? mam jedynie od czasu do czasu takie przelewanie w zoladku

Gość gwiaazdaa123
up

Gość Gonda
gwiaazdaa123,owszem mozliwy jest refluks

Gość Pomocna dłoń :)
l, podał Ci strone, gdzie znjadziesz wiele cennych informacji, wystarczy poczytac. Rak to na pewno nie jest, ale jeśli się nie bedziesz oczyszczac to włąsnie z syfu zalegajacego w organimize rak się tworzy.

Gość Gonda
Pomocna dłoń :)No bo oczyszczanie organizmu to podstawa zdrowia,szczególnie w dzisiejszych czasach

Gość gwiaazdaa123
dziekuje wam bardzo za odpowiedzi:* uspokoiliscie mnie troche, bo sie naczytalam w necie, ze to moze byc rak i sie wystraszylam...na pewno przeczytam ten artykul:* jesli ktos moze, to bardzo prosze o wypowiedzi na ten temat, z gory dzieeekuje:*

Gość Gonda
gwiaazdaa123,rak to tez nic takiego,ale po co zaraz myslec o tym czego nie masz???czasami nie warto czytać zadnych artykułów,bo tylko stresów sie nabawiasz,one sa tak celowo pisane,zeby ludzie zyli w strachu,łątwiej jest wtedy nimi manipulowac

Gość gwiaazdaa123
no wiesz, rak kojarzy mi sie tylko z jednym...i to jest straszne...ale mam badzieje, ze to nic takiego...wiem o tym, naczytalam sie tego i od razu wiesz, widze wszystkie objawy u siebie, a pewnie to tylko moje urojenia...

Gość Pomocna dłoń :)
Gwiazda poczytaj tutaj http://centrumodnowyzdrowiatarnobrzeg.republika.pl/Pasozyty.html GRONKOWIEC - Staphylococcus, paciorkowiec Streptococcus. Powodują wiele dolegliwości: infekcje w jamie ustnej, bóle mięśni, stawów, infekcje gardła, uszu, płuc, wrzody, choroby serca, sztywność kolan i choroby skóry i wiele innych dolegliwości.

Gość l.,
czyli że gronkowiec nie jest wyleczony, bo gronkowca leczy się w naturlany sposób.

Gość Gonda
gwiaazdaa123,no włąsnie ,skojarzenia to przeklęństwo,dlatego zawsze powtarzam ze wszystko mamy w mózgu

Gość Gonda
l.,,wszystkie choroby leczy sie w naturalny sposób,ale czy gronkowiec jest wyleczony to trzeba by sprawdzic synchrometrem,podejrzewam ze jaja kraza jeszcze we krwi i czekaja na odpowiednie warunki

Gość pinokio,.,.,
a co myślicie o zaperach ?