Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuły_Krzysiu

Dziewczyna zapytała się czy będę ją kochać jak się zaniedba

Polecane posty

Odpowiedziałem, że nie bo podoba mi się taka jaka teraz jest a nie otyła i zaniedbana. Powiedziała, że jestem płytki. Uważam, że lepiej powiedzieć teraz prawdę niż słodzić a potem odejść jak się roztyje i zaniedba (bo przecież jej pozwoliliśmy). Uważam, że to może będzie trzymać ją w ryzach i będzie zawsze dbać o siebie.

Gość nhktm
w sumie racja

Gość ales ty glupi
bo z ciebie taki skarb jest...

Gość sraty taty ty
To ciekawe, bo ja dbam o siebie tylko dla siebie i dla własnego dobrego samopoczucia, facet nie jest dla mnie żadną motywacją. Jak mi przybędzie trochę kilo to stosuje dietę, bo mi ciężko i nie podobają mi się wałki i jak twarz się robi okrągła, a nie temu, że facet chce mnie szczupłej. W gruncie rzeczy najważniejsze jest podobać się sobie samej. Reszta albo akceptuje albo niech spada na drzewo :D

Zaraz pewnie odezwą się głosy, że trzeba kochać pomimo wszystkiego... tylko, że jeśli poznaję osobę i ona zmienia się o 180 stopni po ślubie, jest inną osobą to chyba ma się prawo odejść bo to już nie jest taka sama osoba. I nie chodzi tu tylko o wygląd ale także cechy charakteru.

nie ma problemu Krzysiu. Nie bedziesz jej kochać jak sie zaniedba i tyle na temat. Takim jesteś typem człowieka. Nie ma o co kotów drzeć.

Gość sraty taty ty
Panna masakra W zasadzie masz rację. I dobrze, że ją uświadomił już teraz ;)

Gość gęsiareczka
Wiadomo, że człowiek z wiekiem się zmienia. Dziwi mnie jednak,że dziewczyna już pyta, czy jak się zaniedba, to....Bo dla mnie co innego naturalny proces starzenia się, a co innego zaniedbanie, flejtuchowate zachowanie czy brud. Ja z góry coś takiego też nie aprobowałabym

No właśnie. Wiadomo, że z wiekiem się ciało zmienia. Wg. mnie nawet na lepsze. Po ciąży można pięknie wyglądać a nie zapuścić się jak świnia. Kobiety uważają, że jak kocha to wszystko musi wybaczyć bo jak nie to dupek i jest płytki, liczy się wygląd itepe.

Gość dovedovegirl
krzysiu-to jak wygladamy po ciazy nie do konca od nas zalezy...mozna uzywac drogich balsamow etc. a i tak miec mega rozstepy,cos o tym wiem...to tez od genow zalezy...i co wtedy? zona w odstawke?

Gość ewkawlkp
ja uważam że kobieta jest wizytówką mężczyzny i musi być zadbana czy to w domu przy sprzątaniu czy wychodząc gdzieś

Ja myślę,że normalnie jej odpowiedziałeś. Chyba podobnie powiedziałabym własnemu facetowi. Nic w tym dziwnego, każdy chyba chce mieć u swojego boku atrakcyjną osobę , a nie 150 kg kaszalota.

Gość v fvg gvf g
Nie przestaje się kogoś kochać z dnie na dzień,jak ma gorsze dni ,brzydziej wygląda to wtedy jej już nie kochasz?Zastanów się,roztycie to co innego ale wtedy też się rozmawia a niekoniecznie odrazu odchodzi od tej osoby,wygląda na to że kochasz tylko czyjś wygląd a nie osobę

Gość Luiza27
Czułu Srysiu przestań już z tymi prowami:O