Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olka876

Potrzebuje porady dorosłej osoby kobiety;)sprawa ciężka (mam 14 lat)

Polecane posty

Gość Olka876

Musze powiedzieć krótko ;)babcia wychowywała mnie prawie 10 lat i tato mieszkał z nami. Matka zdradziła ojca i ma 2 dzieci. Zostawiła mnie siostre i brata.I mieszka w naszej miejscowości,Ostatnio ydzień temu pokłóciłam się w domu.Poszłam do babci i ta zadzwoniła po mame. Ona od razu kazała mi iść na policje i zeznania, sądy na ojca ibabcie która nam tyle dała. Ojciec mnie raz w tym dniu uderzył było ostro. Po tygodniu mieszkaia u mamy stwierdzam że y=u babci było lepiej. Ale za dużo instytucji jest ruszonych. Jak to odkręcić do domu tak o nie wróce . Musze mieś podkładke gdzie mam sie udać na policje do psychologa żeby mieć papierek?

Gość ZOSTAJE POGOTOWIE OPIEKUŃCZE
Nie masz dobrej sytuacji.Sprawa skomplikowala się totalnie.Kto jest Twoim prawnym opiekunem? Tata,mama czy babcia? Sama sobie narobiłas problemu bo przeciez uciekłas z domu.Czarno to widzę, grozi Ci pogotowie opiekuncze, ale o tym zadecyduje Sąd dla nieletnich bo pewnie będzie sprawa?!

Gość asdfghaaa
głupia gówniara! zastanów się najpierw co narobiłaś, babcia przez Ciebie pewnie cierpie, leć do niej i ją błagajj,żeby pozwoliła spowrotem Ci wrócić do siebie. Mój brat też odjebał taką sytuacje, do dzisiaj sie z mamą do siebie nie odzywają.

Gość JAKI PAPIEREK,O CZYM MÓWISZ?!
Namieszałaś i teraz masz problem.Mądrze ktoś tutaj ci radzi.Idz do Babci przeproś za swoje zachowanie. Nie dość że ciebie wychowała to jeszcze przysparzasz Jej mnóstwo problemów.Pamiętaj że prawie wszystkie babcie kochają swoje wnuczki; z pewnością ci wybaczy,ale musisz się zmienić na korzyść, bo inaczej wpędzisz babcie do grobu.

Gość Olaaaa22
A mi to wygląda na streszczenie odcinka "trudnych spraw" czy czegoś w tym sstylu;p