Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlkaczego tak jest

dlaczego dziewczyny daja tak na lewo i prawo dupy na tych erasmusach

Polecane posty

Gość dlkaczego tak jest

Tylko mi nie mowcie że tak nie jest bo bylem z kolezankami rok we wloszech i chyba srednio co 2 dzien pierdzielily się z jakims typem. Niby na plaze poszla to pozniej przyapdkiem ja spotkalem niedaleko z jakims typem ktory posuwal ja między budynkami w slepej ulicy. Innym razem pieprzyly się z polakami na plazy w nocy. Jak byly w pl to takie grzeczne spokojne, a tam jak kurwy się zachowywaly

ech porządne osoby zwykle są zbyt nieśmiałe na Erasmusa jeszcze we Włoszech:D które diametralnie się różnią przecież od Polski pod względem towarzyskim

Gość wer2092
wiesz co teraz, to prawie kazda taka dupodaja jest, nie rozmumiem tego wogole, bo sie kurwią i im wieksza szmata jest tym wedlug siebie jest lepsza i atrakcyjna ( a wiekszosc jest ochydna). a na wyjazdach czuja sie jakby je ze smyczy spuscili i daja dupy gdzie popadnie

Gość fasas122
zgadzam sie z wypowiedzia powyzej. im brzydsza tym bardziej puszczalska poniewaz dawaniem na lewo i prawo podnosi samoocene. a ze meski gatunek to zwykle gowna i ruchaja nawet latwe pasztety to inna historia.

Gość sherry123
na erasmusie nie ma co innego do roboty, po drugie jest fajna atmosfera i super ludzie, seks bez zobowiazan. ogolnie bosko.

Gość wer2092
ciesze sie, ze sie ze mna ktos zgadza, bo poprostu nie moge na to patrzec co sie z tymi dziewczynami dzieje, po prostu masakra;/. a jak ide ulica to mam wrazenie ze widze jakies klony, wszystkie wypindrzone, ze nie wiadomo ile to ma lat, czy 14 czy 28, i wszystkie wlosy na czarno i na normalna dziewczyne patrza jak na smiecia. a o dawaniu juz było, bo daja gdzie popadnie i byle komu. dziekuje;p

Gość sherry123
jezu z jakiej warstwy spolecznej ty pochodzisz? z jakiego uniwerku?i jeszcze erasmuy. Boże, co za zdziczenie :C

dlkaczego tak jest Tylko mi nie mowcie że tak nie jest bo bylem z kolezankami rok we wloszech i chyba srednio co 2 dzien pierdzielily się z jakims typem. To musiały być jakies pruderyjne, albo strasznie brzydkie poleczki. Normalnie rżnęłby się z każdym brudasem kilka razy dziennie.

Gość to powyzej to wypowiedz takiej
Typowej polskiej latwej kurwy