Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiaazdaa123

dziwne objawy, co to moze byc?

Polecane posty

Gość gwiaazdaa123

a wiec tak, moje objawy to: czasami lekka chrybka, ale bardzo rzadko i szybko mija, wiekszony wezel, po lewej stronie i klucie w lewym uchu, jak rowniez czasami odczuwam duzo ilosc flegmy w gardle i mam uczucie podraznionego podniebienia przed jezyczkiem prosze o pomoc:) z gory dziekuje:)

jak najszybciej do lekarza !!! nie chce Cię straszyc ale moja kuzynka miała takie objawy i niestety to gruźlica !!!!!!!!!!!

Gość gwiaazdaa123
ooo...no to udam sie do lekarza... ktos jeszcze ma pomysl, co to moze byc?

Nie wykluczone: a) grzybica b) gronkowiec i/lub paciorkowiec c) choroba tarczycy Tak czy inaczej, potrzebna dobra diagnostyka. Polecam NLS lub WRD.

Gość gwiaazdaa123
2 miesiace temu zrobilam wymaz z gardla, wyszlo mi, ze grzyba nie mam, ale ze mam gronkowca, dostalam szczepionke na gronkowca ismigen, za 5 dni, mam wziac ostatnia dawke-3 leku, na poczatku mialam mniejsze objawy nic teraz, czy to mozliwe? Jesli tak, to czemu objawy dopiero teraz sie nasilily?

Gość gwiaazdaa123
i czy od gronkowca moge miec powiekszone wezly chlonne i klucie w uchu? Czy to od czegos innego?

Gość Gonda
gwiaazdaa123,no jak to dlaczego???bo szczepinka to nic innego jak pasozyt okreslonego gatunku,miałas gronkowca,to dostałas nastepne dawki gronkowca,a teraz jest ich tyle ze maja sie coraz lepiej,zjedza Cię cała

Gość gwiaazdaa123
Ejj to co ja mam zrobic, zeby zabic to cholerstwo? Pomozcie...

Gość Gonda
No juz napewno sie nie szczepićwachaj biała szałwie

Gość gwiaazdaa123
Czyli juz nie brac tej ostatniej dawki szczepionki, bo ta ostatnia dawka, to sa tabletki, ktore sie bierze naczczo, przez 10 dni a gdzie kupic szalwie?

Gość kielerr
a zórb żesz badania na roable.

Gość Gonda
Tak ,podstawa to badania na robale,pewnie ze nie brac juz zadnych tabletek

Gość gwiaazdaa123
Dobrze, zrobie te badania, ale te badania jakos sie nazywaja, bo nie wiem, co mam powiedziesz, ze jakie badania chce, jak pojde zrobic

Gość gwiaazdaa123
Jeszcze sie spytam, czy gronkowiec powoduje mi klucie w uchu i powiekszone wezly chlonne?

Gość Pomocna dłoń :)
a przlecz żesz się profilaktycznie w tym kierunku, bo na badania stracisz połowę zycia, a wykrywalność jest bardzo niska.

Gość kjjhbhvggcfxd
no podbno wykrywalniość 20 %

Gość gwiaazdaa123
ale jak profilaktycznie? Ja sie naprawde nie znam na tych sprawach...:(

Gość gimigimigimi
prosisz o skierowanie na badnia w kierunku pasozytów i lekarz ci da

Gość Gonda
Pomocna dłoń :),alez spokojnie,badania nalezy wykonac synchrometrem,to trwa nie cała godzine i pokaze cały obraz organizmu,wykrywalnosc bardzo wysoka bo ponad 80%

Gość Gonda
gimigimigimi,ale nie do lekarza,jakiego lekarza,tam Ci nic nie wykryja ,po co tracic czas i pieniadze tu trzeba działac szybko i skutecznie

Gość kolezanka takiej jednej
Noo przedewszytskim to zmiana diety, eliminacja cukru, produktów zwierzęcych, białej mąki, produktów przetworzonych. Poczatkowo oczyścić organizm, w jaki tam chcesz sposób, bo w necie możesz znaleźć dogodny dla siebie. Jedz czosnek, cebule, pestki dyni, kup sobie ziółka zioła na pasożyty Skład: 50 gr ziela tymianku 50 gr kłącza tataraku 50 gr korzenia omanu 25 gr ziela liści mięty pieprzowej 25 gr liści orzecha włoskiego 10 gr piołunu Wszystkie składniki wymieszac. Dwie łyżki mieszanki wsypać do termosu i zalać 2-3 szklankami wrzątku. Po godzinie mozna pić 3xdz po pół szklanki między posiłkami--przez TYDZIEŃ. Póżniej 1 x dz minimum tydzień/ale mamy adnotacje na oryginale,że im dłużej tym lepiej/-napewno nie zaszkodzi! Łącząc w/w przepis z zapperem /w "operowaniu" nim mamy półtoraroczne doświadczenie/-EFEKT MUROWANY. Wszystkie w/w składniki są osiągalne w Herbapolu za grosze-i najważniejsze-to się da naprawdę wypic. możesz też zrobić nalewkę z czosnku, znajdziesz tutaj, czytaj o tym dużo a dowiesz się wszytskiego.http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5151525&start=30

Gość gwiaazdaa123
Dziekuje wam za rady:* Tylko ma jedno pytanie, czy gronkowiec moze powodowac bol ucha i powiekszenie wezlow chlonnych?

ale pisalismy Ci wczoraj, że tak, nawet wkleiłam ci artykuł w poprzdnim wątku o tym jakie obajwy może wywoływać gronkowiec, czytałam kiedyś że borkuły świetnie ubiają gada :)

Musisz sama dużo czytać o tym w necie, bo nikt nie jeste w stanie przkazać ci w jednyem poscie wielu cennych ionfoamcji, musłabym pisać, pisać i pisać.

Gość gwiaazdaa123
ale wiesz, tak jak wpisalam w poprzednim poscie juz amma dosc internetu, bo ta wszystko sprowadza sie do tego, zeee ooo to wszystko sprawka raka..i tylko jeszcze bardziej sie denerwuje:( Dziekuje za razy:*

Gość gwiaazdaa123
a co sadzicie o piciu lnu mielonego? Podobno odbudowuje sluzowke

Gość Gonda
gwiaazdaa123,tak odbudowuje sluzówke i chroni,moze byc mielony,moze byc w ziarenkach

Gość gwiaazdaa123
osobiscie wole ten mielony, bo po tym w ziarenkach mama odruch wymiotny....i w poprzednim poscie ktos mowil o soku z cytryny, to tez dobre? i jesli tak, to kiedy najlepiej pic siemie, a kiedy sok z cytryny?

Gość gwiaazdaa123
up

Sok z cytryny pijesz codziennie na czczo, najlepiej na 20 minut przed jedzeniem. Siemie lniane możesz spożywać w każdej dowolnej chwili. Ja bym polecała jednak siemie w ziarenkach, bo to mielone jest pozbawione kwasów omega.