Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaakkkkkkkkk

Co moge zrobic zeby nie isc siedziec?

Polecane posty

Gość młody taksówkarz
Mam nadzieję że posiedzisz długo i że będą cię codziennie ruchać nosiciele wirusa hiv

no to jak powiedziales ze nic nie pamietasz to niezle....

Gość ghyd
@glfhgh Każdy oskarżony ma w tym kraju swoje prawa. Jeśli trafisz do sądu w charakterze osoby niesłusznie oskarżonej, zrozumiesz, że to BARDZO WAŻNA RZECZ. Czego oczywiście nikomu nie życzę...

Gość Asia z domku
niestety, ale z hiv-em stamtąd wyjdziesz na bank żegnaj się z życiem

wkurwił mnie ten taksiarz:O Wam się to nigdy nie zdarzyło? przecież to normalne:O

ja pierdole- do wszystkich pucus dupus- odpuscie sobie, jasne? Takie cwaniaki z was zza monitora ze nie moge... Pewnie siedzieliscie i przezyliscie ze go tak straszycie? Cwele

Gość Asia z domku
"Takie cwaniaki z was zza monitora ze nie moge.." owszem, nigdy nikogo nie pobiłam, nie okradłam i w tym sensie może i cwaniak ze mnie, a może porządny człowiek? a ćwoków bijących innych i to kilku na jednego, nie trawię niech mu to dupsko nawet przebiją dla mnie to odrzut społeczeństwa

Gość ghyd
Twoje zachowanie jest bardzo dalekie od normalności. Posiadanie kradzionych przedmiotów. Pobicie. Rozbój. To nie jest normalne. To przestępstwa. Jesteś winny. Kara musi być.

Gość hlgfhfg
Oczywiście, gdybym była niewinna to by była inna sprawa ale ten kretyn sam się tutaj przyznaje, że dwa razy brał udział w pobiciu a Ty to komentujesz stwierdzeniem w stylu "Ojej, nic się nie stało. Każdy był młody i głupi". No więc może i każdy był młody i głupi ale nie każdy łamał prawo i wyrządzał innym ludziom krzywdę, bo mu się nudziło. :o

ja pierdole no chyba nie wszedzie wydupczaja, nie straszcie mnie japierdole myslicie ze ja sie z tego ciesze albo ze nie zaluje tego, wiem teraz cale zycie mam zmarnowane i huj co mam zrobic :(

telefon mialem kradziony ale kupilem go od kumpla i nie wiedzialem ze kradziony jest, dwa razy za rozboj ale tak naprawde to nie ja zaczynalem a tu sie nie chwale ale pisze jak jest zzebyscie mi powiedzieli czy pojde siedziec i czy od razu po sprawie mnie wsadza :( nie wiem jak jest w wiezieniach, znam tylko z filmow ... kurwa jestem przerazony

Gość Asia z domku
wszędzie dupczą na potęgę szczególnie młodych mój sąsiad z dołu przerabiał - to się wie i nie jego dupczyli tylko niby on - wg osiedlowych plotek a na aids się leczy, więc... można domniemywać jeno :D

Gość ghyd
Uważasz, że prawa oskarżonego powinny przysługiwać tylko niewinnie oskarżonym? Ciekawe, jak miałoby to wyglądać w praktyce? A może one są dla WSZYSTKICH oskarżonych właśnie po to, żeby oddzielić tych winnych od niewinnych... Nie pomyślałaś o tym?

Gość kacaraba
oj dupczą, dupczą

asia z domku- Ty nie, ja tez nie...w tym jestesmy podobne. A wiesz co nas rozni? Ja nie wyrzywam sie anonimowo na forach co bym nie zrobila gdybym mogla,i wypisywala bzdety o wiezieniach nie majac o tym zielonego pojecia, ale robie to co moge. W jego przypadku nie moge pomoc, ale tez nie oceniam, nie analizuje i nie potepiam. Zadal pytanie, oczekuje odpowiedzi. To tyle.

Gość Asia z domku
wyżywam.... poza tym - daj se siana

Gość nauritius4434
załóż sobie pas cnoty to będziesz bezpieczny

oni naprawdę tam tak gwałcą każdego? ale po coXD sami geje aresztowani? :D

kuratora nie mam

Gość kacaraba
geje? nie masz żadnej wiedzy o życiu, czy naiwnego/iwną udajesz?

w grudniu skoncze 20 lat

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
był dzis taki sam watek, tylko ze dziewczyna to pisała,penie to dalej Ty dziewczynko,udajesz swojego chłopaka bo ludzie tu z toba pojechali.Jak juz wiesz twoj przestepca naruszył zasady zawiasów i teraz na bank go zamkną.No i dobrze bo przestepcy powinni siedziec w pudle

Gość KARA POWINNA BYĆ!
Teraz to już nic nie możesz zrobić, zwłaszcza że wcześniej otrzymałeś zawiasy! Poprzednią kare odwieszą i dolożą następną, tym razem do odsiadki! Ne licz na łagodny wymiar kary jak tu ktoś cie pociesza. Dla recydywy nie ma taryfy ulgowej.Nie skorzystałeś z prawa łaski wcześniej to teraz pójdziesz garować,nie ma zmiłuj! Będziesz mial fajnie, zostaniesz przez więzniów wydupczony,że po kilku latach zaczniesz gubić ziemniaki z dupy, no i HIF- em cie poczestują!:D masz to jak w banku:) Szczerze ci tego życzę

kurwa serio sie boje teraz bo przestepca nie jestem a wiadomo ze tam nie ma resocjalizacji kurwa ja pierdole sorry ze klne ale mam dola :( wydymaja mnie ostro i kurwa co z tego wyjde z aids bede cale zycie sam bez sensu zycie, najlepiej skonczyc ze soba jak Tak

o życiu? w więzieniu to nie życie to patologia. nie mam, więc pytam

nie przezywaj, kolegow olej - widzisz co z tego jest....Moj brat tez to przechodzil w twoim wieku, wyrosl. Tak hop siup nie sadzaja, zawsze sa jakies prace spoleczne itp. Wyraz skruche i postanowienie poprawy. Bedzie dobrze- i mam nadzieje ze jakies wnioski z tego wyciagniesz. Pozdrawiam