Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaakkkkkkkkk

Co moge zrobic zeby nie isc siedziec?

Polecane posty

a huj z tym widzisz boona co tu pisza i maja racje, dostane kare na bank bo nie minely mi zawiasy a popelnilem to samo :( zmarnwalem sobie zycie

Gość Asia z domku
trochę mi cię żal, więc krótkiego wyroku i dobrego dupczenia życzę i nie mam żadnych wyrzutów, by ci tak napisać, bo uważam, że tacy jak ty powinni wyraźnie odczuć nietolerancję i brak zgody innych na takie zachowania i życzę ci też sprawiedliwego wyroku, ale nie odbiegającego od wyroków prawa naturalnego.

no kurwa dlaczego wy ciagle o tym wydupczaniu

Gość Heid Klummmmm
nie użalaj sie nad soba koleś,zrobiłes to samo 2 raz, zrobiłbys to kolejne nastepne razy gdyby cie nie złapali az w koncu kogos byś pobił na śmierc, a tak cie zamkną i bardzo dobrze

jasne- a kazdy z nich prawo skonczyl- idz lepiej do adwokata, bo rozumiem ze ten o ktorym pisales {as?} byl tylko raz? Mozesz tez o ile wiem wystapic o adwokata z urzedu...

Gość kacaraba
nie w więzieniu :D ogólnie o życiu... o gatunku ludzkim i jago zachowaniach skłonnościach i o więzieniu też, ale w sensie ogólnym - psychologicznym nie, no udajesz...?

nie uzalam sie ale pytam co zrobic by mi zmniejszyli kare, jest hujowo a co ty bys sie nie bal isc do pierdla?

Gość cxndhdf
Bedziesz ruchany często i mocno smyku

dobra kurwa tam sam sobie poradze, u adwokata bylem juz pisalem na poczatku, przy moim przypadku i tak zaden nawet najlepszy adwokat mi nie pomoze i wy tez mi daliscie to do zrozumienia ... zjebalem swoje zycie, teraz tylko na dolek i za kraty ;////

Gość Heid Klummmmm
chłopcze w przeciwieństwie do Ciebie posiadam mózg i mysle co robie i nigdy nie popełniłam żadnego przestępstwa.Dlaczego ktos ma sie nad Toba litować,może niedługo znowu pobijesz czyjegoś męża,ojca, syna. Mam nadzieje ze dostaniesz duzy wyrok ,moze to Cie czegos nauczy,bo z pierwszego przestepstwa nie wyciągnąłęś żadnych wniosków

tylko piszecie ze bede ruchany, tylko to robia za kratami? kurwa ide stad

idz jeszcze raz do adwokata, tyle moge ci poradzic. Ja poszlabym do kuratora jeszcze, dziwne ze go nie masz biorac pod uwage wczesniejsze sprawy

pierwsze to nie bylo przestepstwo, to byla bojka na dyskotece i ja stanolem w obronie a mnie wrypali

Gość zabbadooo
pupcia podmyta?

Gość kacaraba
ciebie wrypali a teraz cię wyrypią :D

:O nie nie udaję nie wiem czemu więźniowie w ten sposób okazują sobie czułość oświeć mnie jeśli miałeś/łaś do czynienia z tym środowiskiem????

Gość Church brut
Żal mi cię trochę bo może nie jesteś taki zły i spytam tylko czy zalujesz ? Weź może lepszego adwokata A ten to z urzędu ? Warto żebyś okazał skruche i chęć prac społecznych Moze maja jakiś program resocjalizacji zamiast pakować młodych do kicia ?

nie zycze tego nikomu, jednak macie tez wyjebane, a tobie boona dzieki za dobre slowa.... oczekiwalem wlasnie odpowiedzi na moje pytanie, nie osadzania za moje glupie wystepki co do adwokata to jesli pojde to co mam powiedziec, nie da sie chyba nic zrobic

Gość jsak;dch
mam nadzieje ze cie zamkną :O

Gość Heid Klummmmm
no wrypali cie i wiedzac ze masz wyrok w zawiasach za drugim razem sam sie wrypałeś, gadke masz juz jak wiezien,mysle ze sie odnajdziesz w takim towarzystwie.......

adwokat mowil ,ze pojde siedziec bo to ten sam czyn popelniony dwa razy

Gość uyt yui u f
Widziałem wiele... Pierwsze co robią z młodym świeżakiem to ruchają... wszyscy po kolei...

Gość Beyonceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
znam taki przypadek,zamkną cie kolo na bank,pytanie na ile?na pewno 8 miesiecy plus nowy wyrok,a ze to drugi raz to mały nie bedzie,takze kilka lat z zycia wyjete

Gość rerererere
tak pójdziesz do paki, bo ząłamełś prawo w okresie próby :o dojebią ci drugi wyrok! i dobrze ci tak1

nic nie bój to przestępstwo wobec osoby prywatnej to nie będziesz siedział , co innego gdybyś napsocił coś w banku bądż wobec państwa ze szczególnym uwzględnieniem piniendzów , ooo wtedy od 15 lat az do plutonu egzekucyjnego widelki by Cię czekały

Gość dobrze by było
zebys frajerzyno trafił na naprawde cieżka cele... zebys na dzień dobry dostał status CWELA i zeby ci dupsko pękło w pierwszym tygodniu...:) a jak juz cie tak porzadnie zruchaja szmato to wtedy mam nadzieje ze sie powiesisz, bo dla takic smieci jak ty to jedyna droga.miłego dyndania cwelu :)

Gość CoTyNiePowiesz
ludzie to jest prowokacja jak nic, nawet nie ma opcji że koleś ma 2 wyroki w zawiasach, a nie ma kuratora, to jest nie realne! nie w tym kraju przynajmniej

Gość Beyonceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
oczywiscie ze bedzie siedział!! znam kolesia ktory siedział za kradzieze,wyszedł na warunkowe i pobił kolesia,siedzi w pudle

zmieńcie zeznania: powiedz , że ten taksówkarz nie chciał Wam faktury wystawić za przejazd bo jak twierdził, nie będzie skurwielom podatków płacił. to , żeście go najebali , za to , że oszukuje skarb państwa. wtedy Was wypuszczą a jego zaraz za dupę wezmą w tjurmu