Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaakkkkkkkkk

Co moge zrobic zeby nie isc siedziec?

Polecane posty

Gość słuchaj stary
hmm, no to lepiej nic nie kombinuje bo gorzej narobisz...na Twoim miesjcu po prostu zagrałabym va bank czyli okaż ogromną skruchę, przeproś, powiedz o tym ze matka jest daleko, nie masz normalnej rodziny i szukałeś akceptacji w grupie.,..teraz wiesz jaki byłeś głupi i już nigdy się tak nie zachowasz...i może zobliguj się ze pójdziesz do ośrodka dla alkoholików (powiedz ze masz problem z alkoholem, dlatego wtedy sie tak uchlałeś jak świnia), mowię serio. wiele osób uniknęło paki bo chcieli się leczyć...jest prawdopodobieństwo ze sędzia skieruje Cie do ośrodka leczenia uzależnien...

bojke kumpel zaczal a ja sie dolaczylem, ale ten facet zeznal ze ja go tak kopnalem ze az krzyknal... ja bylem tam najstarszy i mialem najwecej promila

no ale ja nie jestem alkoolikiem :( i jak dlugo mialbym tam siedziec?? no i czy ja moge tak zeznac? skoro wczesniej powiedzialem, ze nic nie pamietam :( adwokacina mowi ze mam sie trzymac zeznac bo faktycznie nic nie pamietam ale takie zeznania to lipa i sie nie wybronie

Gość słuchaj stary
no to próbuj z tym uzaleznieniem...że matka Cię olała, nie radzisz sobie i zatapiasz smutki w alko i dlatego wtedy tak sie schlałeś...powiedz ze potrzebujesz pomocy i prosisz aby sędzia skierował Cię na leczenie. to jedyna opcja żeby się wywinąć

Gość słuchaj stary
ale nie masz kłamać odnośnie tamtego zdarzenia! skoro juz powiedziałes że nic nie pamiętasz to trudno, tego się trzymaj...zacznij od innej strony...że byłeś taki pijany bo nie radzisz sobie z sytuacją rodzina, ze często pijesz i potrzebujesz pomocy. sędzia moze na to pójść. co z tego że nie jesteś alkoholikiem, w takich ośrodkach jest wielu takich którzy znaleźli się tam tylko dlatego żeby uniknąć paki, wiem co mówię bo znam takich. lepiej tam posiedziec niż w więzieniu nie?

tak to jest jak sie ma takie towarzystwo ... zmarnowane zycie i wogole i co bede siedzial w zamknietym osrodku nie wiadomo jak dlugo na odwyku? i bedde mial wtedy 2 zawiasy za to samo?

kurwa tam :( no ale racja lepiej tam niz na wiezieniu, tylk ozalezy jak dlugo

Gość słuchaj stary
możesz tam siedziec tylko pare miesięcy...zawsze to lepsze niż paka. rób jak chcesz. ale w Twojej sytuacji masz inny pomysł? jesteś w czarnej dupie i tylko to moze Cię uratować. dla Ciebie chyba priorytetem jest to żeby uniknąć paki nie?

Gość słuchaj stary
sama znam 2 osoby które były w ośrodkach i uniknęły paki bo zgłosiły gotowość do leczenia... sądy się do tego dość chętnie przychylają. nie wiadomo na kogo Ty trafisz, ale wyjścia za bardzo nie masz...to ile Ty masz w końcu tych zawiasów? jedne czy 2?

dzieki stary za rady vhoviaz z jednym mozna tu pogadac i otrzymac jakies info racja nie ma innego wyjscia ale adwokatowi place kase a on mowi ze nie unikne kary

osz kurwa jestes dziewczyna sorki dzieki za rade kolezanko

zawiasy mam jedne ale wczesniej bylem karaby za posiadanie kradzionego telefonu, dostalem go od kuzyna i nie wiedzialem ze kradziony i on tez.. bo uzywany kupil

Gość słuchaj stary
jestes młody i głupi, wydaje mi się ze nie jesteś bandziorem tylko jesteś strasznie głupi że mając zawiasy, chlejesz bo wiadomo ze po alko człowiek może narobić głupot...a powinieneś się pilnować!

z tym telefonem to jak mialem 14 lat, 1 rozboj jak mialem 18 :( tuz po mojej osiemnastce

wiem wiem... glupio mi widocznie jestem glupi i nie zasluguje na normalne zycie :(

Gość słuchaj stary
jeśli jakos uda Ci sie z tego wyłgac to zmień towarzystwo i zacznij zyć jak normalny człowiek, masz 19 lat, jeszcze możesz wyjść na prostą tylko się weź za siebie

Gość Asia czerw
Dobrze wiedziałes co robisz. Za swóje błędy się płaci, to będzie dla ciebie nauczka. Miałeś przestrogi, więzienie w nawiasach, myślałeś że jesteś poza prawem? Przecież chyba nie jesteś upośledzony i potrafisz odróżnić dobro od zła? Trzeba było myśleć wcześniej. Ty zmarnowałes swoją szansę taka dał ci sąd. Takie jest życie.

1 grudnia bede mial 20 lat

Gość Asia czerw
Dobrze wiedziałes co robisz. Za swóje błędy się płaci, to będzie dla ciebie nauczka. Miałeś przestrogi, więzienie w nawiasach, myślałeś że jesteś poza prawem? Przecież chyba nie jesteś upośledzony i potrafisz odróżnić dobro od zła? Trzeba było myśleć wcześniej. Ty zmarnowałes swoją szansę taka dał ci sąd. Takie jest życie.

kolezki maja 16 i 19

Gość pees(L)
normalnie za dziesione dostaniesz wyrok haha co zrobic zeby nie garowac ja pieerdole masz juz wage to nic nie zmienisz na wadze sie dowiesz ile dostaniesz jak debil byles to co poradzic. ja odjeebalem w wieku 16 lat z koleszkami dyszke i dostalismy pare lat

Gość słuchaj stary
no to masz 20, ale i tak szczyl z Ciebie. Uważam, ze masz szanse jeszcze wyjść na ludzi tylko weź sobie tę lekcję mocno do serca .

j myslalalem ze juz zawiasy mi minely i tak balowalem bo co mam robic, wszyscy pija i baluje i imprezuja... wiem mam wyjebane w glowie ale teraz co moge zrobic..

Gość słuchaj stary
a tamtym 2 coś grozi? są oskarżeni?

Gość Asia czerw
No to się popisałeś przed gownazeria.

pees(L) mowisz serio? byles w pierdlu? za co i jak dlugo moze mi cos powiesz o tym co mam robic

Gość słuchaj stary
jak mogły minąć skoro dostałes 2 lata zawiasów a dostałes jak miałeś 18...czyli jak byk minełyby Ci dopiero w wieku 20 lat a jeszcze nie skończyłeś...

tamci tez ale oni nie maja w zawiasach wiec pewnie dostana zawiasy

Gość pees(L)
a ty tam typie chyba jakis niedojeebany jestes skoro myslisz ze mu dadza tylko osrodek skoro juz mial wage o rozboj. jak bedziesz mial dobra papuge to moze ci przybija jakies 2-3 lata a tak to z 5 murowane

Gość słuchaj stary
skoro już mają 1 zawiasy to nie wiadomo co z nimi bedzie...nie jest powiedziane ze dostaną 2...moga ale nie musza