Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaakkkkkkkkk

Co moge zrobic zeby nie isc siedziec?

Polecane posty

Gość do pees
matole dziesiona a rozbój to dwa różne paragrafy , jedno z drugim nie ma nic wspólnego ! po co otwierasz twarz jak nie masz pojęcia o tym?

ehh no niestety o tych zawiasach zapomnialem i balowalem i chlalem tak bylo :( czasu nie cofne czasami takbalowalem ze nic nei pamietalem :( tylko babcia mi mowila ze mne przyprowadzali do domu najebanego :( bo matka i ojciec po rozwodzie i matka za granica

jestem przeciwny wsadzaniu takich ludzi jak autor topika do więzienia. chyba że do izolatki np na 2 lata. raz w tygodniu gazeta, np angora, 1 w miesiacu jakas książka raz na 2 tygodnie tv z dvd na 3h . xxx z takiego debila zrobi więzienie jeszcze gorszego pojeba. zamiast więzienia na koszt podatników ciężkie prace spoleczne, budowanie wałów przeciwpowodziowych itd...przez 5 lat. xxx nie wiem, cokolwiek. aha i sądowy zakaz picia alkoholu na okres 10 lat. jesli policja zlapie pijanego wraca do izolatki na ok:classic_cool:

Gość pees(L)
no puche grzalem ale za cos innego a za dziesione dostalem poprawe inne ziomki co ze mna byli to jeden dostal zawiasy i kuratora ale nigdy nie byl karany a drugi i trzeci poszli na 6 lat do puchy

Gość Asia czerw
To co ty myślałeś że zawsze jak mina zawiasy możesz popełniać nowe przestępstwa? Wpakowales się w gowno na własne życzenie.ludzie imprezuja fakt, tylko nie każdy kończy tak jak ty. I to że jesteś młody nie jest dla ciebie żadna taryfa ulgową bo właśnie przez swój wiek powinieneś dążyć do czegoś więcej niż zawiasy i bójki. Bo za to że niewinnemu człowiekowi wpierdoliłes tylko za to że skorzystał z prawa odmowy odwożenia pijanych szczyli życzę ci paru pięknych długich lat w kiciu.

slyszalem ze niektorzy chodza nawet z 4 zawiasami i nie wsadzaja ich, nie wiem od czego zalezy :(

Gość pees(L)
jak pajacu co innego skoro rozboj i dziesiona to to samo chyba wiem dycha to jest kuurwa pobicie i kradziez a on o czym niby pisze

Gość Asia czerw
To co ty myślałeś że zawsze jak mina zawiasy możesz popełniać nowe przestępstwa? Wpakowales się w gowno na własne życzenie.ludzie imprezuja fakt, tylko nie każdy kończy tak jak ty. I to że jesteś młody nie jest dla ciebie żadna taryfa ulgową bo właśnie przez swój wiek powinieneś dążyć do czegoś więcej niż zawiasy i bójki. Bo za to że niewinnemu człowiekowi wpierdoliłes tylko za to że skorzystał z prawa odmowy odwożenia pijanych szczyli życzę ci paru pięknych długich lat w kiciu.

Gość pees(L)
tej nikomu sie nie zyczy wiezienia

Gość ale jazdaaaa
Tym razem to znowu ja masz swieta racje, jak on pojdzie do paki i wyjdzie to juz bedzie przestepca i znowu bedzie odpiwrdalac jakies burdy :/ powinni mu dac roboty i prace spoleczne zeby zrozumial co popelnil i sie poprawil, bo w kiciu z tymi zjebami w grypsach bedzie tacy jak oni

Gość słuchaj stary
obstawiam ze masz szanse się z tego wyłgać

jaka kradziez? mam w zawiasach 8 mcy na 2 lata za rozboj teraz za rozboj grozi mi od 2 do 12 lat :( a Ty teraz wyszedles i co normalnie zyjesz? siedziales to wiesz jak jest...

Gość słuchaj stary
pewnie ze z paki wyjdzie gorszy, dopiero się tam zdemoralizuje...a jest dla niego szansa, myslę że koleś moze wyjść na prostą...

Gość Asia czerw
Mój mąż został pobity przez takich szczyli jak ty i twoi koledzy. Mamy małe dziecko, jego stan był naprawdę ciężki. Wszystko dla telefonu i po prostu dla rozrywki. Jeden nieletni, dwoje siedzą bo już mieli zawiasy w dodatku płacili odszkodowanie. Tacy jak ty powinni być izolowani od społeczeństwa. A gdyby ten facet upadł niefortunnie i uderzył się tak że stała by się tragedia? Myślałeś o tym?

do pees(L) byles w grypsujacych?

Gość do pees
dziesiona to pobicie z kradzieżą leszczu np. zajebiesz babci torebke i dasz w ryło , inny przykład dajesz w ryło i zabierasz gosciowi tel, przestań pieprzyc bo ty pewnie nawet koło pudła nie przechodziłes a autor ma art, o rozbój

Gość vin80
Tyma razem to... - w sumie masz rację. Jakieś roboty ścierwo powinno wykonywać a nie siedzieć w ciepłym więzieniu i żreć za pieniądze uczciwych wartościowych ludzi.

no wtedy nie myslalem o tym bo bylem najebany nachlany wszystko przez glupi alkohol

Gość pees(L)
ty jak to do mnie jest to mowie ze dla mnie jest tak jak nikogo nie zna to niech sie nie buja w ciemnych rejonach wieczorami i jest tak : dostales? trudno nastepnym razem sie pilnuj a ten co poszedl kurwa sie rozjebal i poszedl papier i chlopaki go dojechali na wolnosci i na co mu to kurwa bylo sie pytam no zyje normalnie a co mam sie powiesic? nie jorgam jak jestes taka miekka faja to bedziesz mial przejebane to na starcie widac kto robi pod siebie jak wjezdza na zaklad

chodzi o to ze ja chce sie zmienic a wiem ze jak pojde siedziec to zmienie sie na gorsze a nie na lepsze i chujowo bedzie... na wejsciu zrobia mi tatuaz i potem wszyscy beda wiedziec ze siedzialem :(

Gość pees(L)
14:05 [zgłoś do usunięcia]pees(L) jak pajacu co innego skoro rozboj i dziesiona to to samo chyba wiem dycha to jest kuurwa pobicie i kradziez a on o czym niby pisze tak napisalem chyba co nie smieciu i sie o mnie kurwa nie wypowiadaj jak mnie nie znasz lamusie zza monitora myslalem ze najebali typa a oni tylko go okradli to kurwa z kad mialem wiedziec niebede przeciez czytal tego syfu 8 stron

wiem ze trzeba byc twardym i wogole bo potem maja za frajera i dopiero sie zacznie :( ale chyba nie ma znaczenia czy bede tam 2 misiace czy 2 lata i tak sie zdemoralizuje i bede w zyciu sam

Gość pees(L)
ty se koleszko wybrales zla strone na pytanie o takie sprawy bo tutaj siedza same spedalone kurwy co gowno wiedza a nawijaja najwiecej i spoleczniaki co zycza innym wiezienia hehe cale dnie napierdalaja w te klawiaturki i sie spierdalaja do kazdego nabuzowane cipeczki

Gość słuchaj stary
pees a czy mógłbyś sie normalnie wypowiadac? bo ciężko Cię zrozumieć, używasz jakiejś nowomowy:O tutaj jest kafe a nie więzienie więc zamiast sie popisywac to pogadaj jak człowiek

do pees(L) a gdzie mam niby pisac? moze podasz jakas strone a nie sie wkurwiasz? ja pierdole .... chce wiedziec jak jest w pierdlu ale ja chce sie poprawic i wyjsc na ludzi, bo jesstem mlody, a nie gnic tam i sie demoralizowac jeszcze bardziej, a sam pewnie wiesz jak jest

Gość pees(L)
ja nawijam normalnie po miastowemu jak sie mowi na blokach ale jak wy sie w tym nie zjorgniacie to kurwa lipa jest przykro mi

Gość pees(L)
najlepiej to se o tym pogadaj z papuga a nie pytasz ludzi ktorzy nie maja wogle o tym pojecia

Gość słuchaj stary
nie nie gadasz normalnie tylko sie popisujesz niewiadomo po co...skoro już wszedłeś na ten temat to poradz coś chłopakowi a nie tylko klniesz i piszesz tak ze nie idzie Cie zrozumieć:O

pees(L) Ciebie pytam jak w wiezieniu jest moze cos powiesz, w tym mozesz byc ekspertem skoro tam siedziales tyle czasu

Gość pees(L)
no to mowie mu ze nic nieda sie zrobic co nie co mam mu poradzic skoro juz jest po wszystkim co? mowie mu tylko zeby zbijal z tej strony na jakas prawna czy cos bo tutaj sie huj dowie od was co nie prawda? co mu poradziliscie oprocz tych bezsensownych nawijek zeby wyslac mu list he albo ze wyjdzie jeszcze na ludzi