Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weromag23

TV to moja udręka

Polecane posty

ILE godzin dziennie oglądacie TV? Mój facet (lat 30) ogląda średnio 6 godz. dziennie a w weekendy nawet więcej. Pierwsze co robi jak się obudzi to szuka pilota. Ogląda wszystko jak leci :( Nigdy nie byłam przeciwniczką TV, sama oglądam kilka moich ulubionych programów ale moja średnia to 1,5 godz. dziennie... Mój facet po pracy nie robi prawie nic. tylko TV często przy piwie :( Jeszcze z nim nie mieszkam, zastanawiam się nad tym... ale jak codziennie będę przegrywać z TV to chyba umrę! Już widzę że TV często zagłusza nasze rozmowy (właściwie mój monolog)! :( Porażka Napiszcie Ile godzin średnio dziennie Wy oglądacie TV?

Gość dfdfffgggh
ja w ogole , wole kompa

Gość tumidaju
nie mam telewizora i mój facet też go nie posiada, za to jesteśmy uzależnieni od komputera :P

Gość Ghandia
Ja oglądam dużo TV, lubię jak coś do mnie mówi kiedy jestem sama :D Uwierz mi, nie przegrasz z TV, no chyba, że Twój facet nie ma innych pasji

Gość my ogladamy szkło kontaktowe
czasem publicystyke,ja czase mjakies poradniki albo stare polskie filmy. Reszta w kompie

ja się pytałam o ilość godzin a nie co oglądacie? każdy ma swoje różne upodobania przecież... dla mnie 6 godzin to jest jakas masakra, tymbardziej że ogląda wszystko jak leci, a innego hobby nie ma. Ja oglądam wybrane programy, wiem kiedy i o ktorej lecą a On chaotycznie, bezmyślnie. I nawet nie można z nim o tym (o tym czego się np. ciekawego dowiedział) pogadać... :(

Gość Ghandia
tzn. że on nie zna innego sposobu na relaks po pracy. Zaproponuj mu jakąś książkę. Thriller, sensacja, podróżnicza? A może kup puzzle, wyłączcie TV i włączcie jakąś muzykę? Pokaż mu inne sposoby spędzania wolnego czasu

proponowałam mu inne opcje. On czyta książki od czasu do czasu. ale nie chce mu się nigdy samemu ruszyć dupki i coś zaproponować jakieś wspólne wyjście. zawsze z inicjatywą, pomysłem i organizacją wychodziłam JA. jestem już tym tak zmęczona :( jego propozycja to 'zostańmy w domu na TV". oszaleć można! jak emeryci. zrobiło mi się potwornie nudno z nim, flaki z olejem :( a w TV jest tyle śmiecia, że się nadziwić nie mogę.

Gość nałóg

TV to nałóg jak chlanie