Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adka1234567

Słabo widoczna kreska na teście ciążowym

Polecane posty

gratulacje abcd Adka, zrob jeszcze jeden test , kreseczka juz powinna byc bardziej widoczna. zrob z porannego moczu!

Gość Adka1234567
Ok, kobitki, robię jutro! :) abcd123 gratuluję! Cieszę się Twoim szczęściem, wymasuj brzusio ode mnie! :D

Gość Adka1234567
Tak bardzo mi z tym źle- dziękuję! Złóż życzenia synkowi ode mnie ! :D

Gość mama_adrianka
Ja dowiedziałam się o ciąży dokładnie w dniu oczekiwanej miesiączki,choć kreseczka była ledwo widoczna,to okazało się,że będę mamą. Lekarz mówił,że testy czasem sie mylą,jednak ja takiego przypadku nie znam. U mnie ta druga kreska była naprawde ledwo widoczna a dzis jestem już w 5 miesiacu....

Gość Adka jestes w ciazy???
Wszystkiego naj naj naj. Ciekawe jaki prezent sobie sprawilas ;) ahh, jak to sie mowi,ludzie sie kochaja,pan Bog dzieci nosi ;) pamietam jak mialam tyle lat co ty i mi i mojemu facetowi akurat w dzien owulacji pekla gumka. Jakby nie mogla w inny dzien. Spanikowani trafilismy na drugi dzien do gina,ktory potwierdzil owulacje na usg i dal postinor, ktory moze zapobiec ciazy albo ja podtrzymac jak juz doszlo do zaplodnienia. Na szczescie/nieszczescie w ciazy nie bylam,ale czasem sie zastanawiamy (dzis to moj maz,i po 10 latach oczekujemy naszego pierwszego dziecka)jakby to nasze zycie sie ulozylo. Ze moze wcale by tak zle nie bylo mimo iz nasze zycie wywrociloby sie do gory nogami. Powodzenia !! :) daj znac jak wynik.

Gość Adka1234567
Dziękuję bardzo za życzenia! :) Wynik- negatywny. Ulżyło mi niesamowicie, bo mama niedawno znalazła test i powiedziała, że mi nie pomoże, że będę musiała się wyprowadzić z domu. Przykro usłyszeć coś takiego... cały wieczór płakałam i myślałam jak ja sobie w życiu poradzę. Teraz będę ostrożniejsza, skończę studia, wyjdę za mąż i jeżeli finansowo będę mogła być spokojna o przyszłość- zacznę planować dziecko. Wszystko we właściwej kolejności. Dziękuję kobitki za wsparcie! :)))

Gość Adka jestes w ciazy???
To dobrze,ze sie tak skonczylo, szkoda tylko,ze w razie czego nie mialabys oparcia w mamie,rodzice jednak sa wazni oraz ich wsparcie,nie tylko w tak mlodym wieku. Moze tylko chciala cie postraszyc,zebys byla bardziej uwazna,czesto pierwsze slowa ktore padaja sa nieprzemyslane i sie ich zaluje.na pewno doznala szoku jak znalazla test. Tak czy owak,to byla dobra lekcja dla Ciebie. Na wszystko przychodzi pora. Trzymaj sie.