koksiarz 0 Napisano Listopad 16, 2012 "masz duże pole do popisu"Ty niewiele mniejsze :) Ty jesteś leworęczna tylko w pisaniu czy lewą masz silniejszą i sprawniejszą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 16, 2012 bo oglądam gale bokserską i mi się przypomniało,że jesteś "mańkutem" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 16, 2012 sprawniejszą ,silniejsza :-) nawet pierścionki wolę nosić na lewej :-) ale ci fajnie też bym obejrzała galę na czym to ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 16, 2012 eurosport Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 16, 2012 nie mam, ciekawy pojedynek ? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 16, 2012 to jest taki półamatorski turniej,walki 3rundowe,goście nie umieją się bić i odrazu idą "na przebitke" i to jest w tym najpiękniejsze :) takie walki są najlepsze jak nie kalkulują tylko się napierdalają :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 16, 2012 spontan :-) to musi być fajny program :-) najlepiej się ogląda z kimś ,tylko ja za dużo komentuje :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 16, 2012 ja też oglądając walkę/mecz dużo komentuje i krytykuje i się śmieje :) haha my to byśmy się zrozumieli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 16, 2012 podejrzewam ,że zagadali byśmy mecz/galę :-) na filmach też każdy mnie ucisza , mam zły nawyk gadania , rzadko kiedy lubię ciszę :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 16, 2012 na filmach to akurat woję słyszeć co mówią żeby nie zgubić wątku. Ja mam kuzynkę,której się buzia nie zamyka,gada,gada,gada i nikogo nie dopuszcza do głosu :) taki głośny monolog Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 16, 2012 aż tak to nie :-) ale gadam dużo , ktoś kiedyś mi powiedział że nadaje się na adwokata że swoim gadulstwem :-) szybko łapie kontakt z ludźmi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 16, 2012 to duży plus :) rzeczą oczywistą jest,że lepiej się spędza czas z osobą gadatliwą,roześmianą niż z zamkniętą w sobie i wstydliwą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 16, 2012 niby tak , ale wiesz ja czasami sama siebie nie lubię za te bzdury ,powiem coś a potem żałuję. Tak jak ostatnio Tobie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 16, 2012 ja tam za swoje słowa rzadko się wstydzę. Mam świadomośc tego co mówię. No czasami jestem zbyt szczery i się niektórzy obrażają :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 16, 2012 a kobiety obrażają się podwójnie ,przynajmiej nie które :-) ja ostatnio pogodziłam się z koleżanka którą nie odzywałam się kilka miechów nie mogłam sobie darować powiedzenia prawdy co o niej sądzę. Ale jak mówiłam wcześniej nie nawidzę niedomówień :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 16, 2012 czyli też jesteś "brutalna i bezkompromisowa" :) co jej takiego powiedziałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 16, 2012 "też" czyli ty też ? :-) że jest cholerną materialistką ,nie liczy się z innymi itp :-) standardowo ja wyciągnęłam rękę pierwsza następny minus :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 16, 2012 byłem u pravika :) ale sobie gadamy jak zawodowi sterydziarze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 16, 2012 haha :-) jak ten temat się nazywa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 16, 2012 a jak się kurwa może jego temat nazywać? :) "kurwa poruchałbym se" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 16, 2012 no tak :-) zaraz go poszukam :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rodzi się nowe uczucie na kafe Napisano Listopad 17, 2012 nie jesteście pierwsi i nie ostatni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 17, 2012 byłam wiedziałam :-) jesteś "oblatany" w temacie sterydów :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 17, 2012 z tym uczuciem to nie wiem,a jeżeli tak to jest ono dopiero w zarodku :) chociaż gdyby nie ta odległość to kto wie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 17, 2012 ale zauważ,że pravik do pewnego momentu dość sensownie się wypowiadał. Nie przeklinał,nie wyzywał :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 17, 2012 nie mówię w tym momencie o nas. Ale..nie sądzisz ,że jak ludzie się kochają to odległość jest sprawa drugorzędną wiadomo napewno jest trudniej mniejsza częstotliwość spotkań. Ale.. Ważne jest zaufanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 17, 2012 "częstotliwość spotkań" to jest kloczowa sprawa w takich związkach. Więcej tęsknoty niż cieszenia się sobą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 17, 2012 racja ale jakbyś już kogoś pokochał to co wolałbys zrezygnować bo daleko..szukałbyś kogoś bliżej ? Rozmowa hipotetyczna :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 17, 2012 wiem,że hipotetyczna :) Po pierwsze to starałbym się odciąć od siebie wszelkie emocje,uczucia i kierować rozumem,który podpowiadałby racjonalne wyjście. Czyli starałbym się nie zakochać/zauroczyć w osobie tak daleko mieszkającej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 17, 2012 ale jakbyś "wpadł" to co , wcale byś nie próbował takiego związku .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach