Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Calineczka:)))))))

Co zrobić, kiedy ma się ochotę na sex z obcą osobą?

Polecane posty

Adonis nie twierdzę że cię znam (chyba że to kolejny nick, bo widzę że ludzie mają po kilka) ale pamiętam cię sprzed.....około roku?

A wkładałaś do nich kiełbasę?:) Racja, wróćmy do tematu: myślę, że decyzja w przypadku jednorazowego wyskoku i dłuższego romansu jest ta sama. Decyzję podejmuje się w danym momencie, a czy wyjdzie z tego jeden raz czy dłuższy romans, to już bardziej zależy od rozwoju sytuacji... Myślę, że przed takim krokiem nikt nie kalkuluje, że to będzie jeden raz (a jeżeli nawet kalkuluje to rzeczywistość weryfikuje te kalkulacje)

brahmin co ma być to będzie :D ja z kolei nic nie planuje, nie czekam na cud, ja po prostu wiem, że kiedyś się coś zdarzy, ale.... nic na siłę ;) tymczasem życzę upojnej nocy....... cokolwiek to znaczy :P porozmawiamy jeszcze innym razem :) 🖐️

A więc życzę Ci, aby zdarzyło się jak najszybciej:) Równie ekscytujących snów

Gość hjvggvgjgvj
jak obydwoje wolni to nie ma co sie zastanawiać. Ale już seks w związku jest święty i ja go sakralizuję,tu już moralność wchodzi w grę i nie ma zmiłuj. Nie znosze takich hipokrytów jak mężczyznaaaaa czy jak mu tam. Jak skaczesz z kwiatka na kwiatek,zdradzasz to zasłużyłeś tylko i wyłącznie na to by żona robiła ci to samo.Nie rób drugiemu co tobie nie miłe -wspólczuje twojej biednej żonie

>erba mala >poznaj ja blizej, a stracisz ochote na seks z ta osobą. 100/100 dlatego podstawą dobrego seksu jest niepoznawanie się bliżej! :-D

A ja myślałam, że dobry seks jest wtedy, gdy się dobrze znamy i potrafimy spełniać swoje pragnienia :P

i masz 100% racji.....do dobrego seksu musicie znać się dokładnie...w przewinym przypadku do tylko kopulacja...

Gość achzu
kopulacja - polega na bezpośrednim kontakcie dwóch osobników w celu zaplemnienia i ewentualnego zapłodnienia. seks - w znaczeniu ogólnym: całość życia erotycznego człowieka, w znaczeniu węższym: zachowania seksualne, potocznie stosunek płciowy. *wiki

@blondi-ania >A ja myślałam, że dobry seks jest wtedy, gdy się dobrze znamy i >potrafimy spełniać swoje pragnienia no proszę, jakże się myliłaś! ;-)

Gość wiekszosc to wie
ale pisze inaczej

Doprawdy, myliłam się? A ja jestem przekonana, że aby seks by satysfakcjonujący trzeba poznać "Mapę" ciała partnera

aniu poniekąd masz rację ale widzisz to jest forum i niestety nie ma opcji "zamkniętych drzwi" dla niektórych tematów czy wręcz dla dorosłych i osobno dla niedorosłych :) Dla romantycznych i dramatycznych, dla szukających czegokolwiek bądź tylko gadających o tym ;) Z wieloma opiniami nie musisz się zgadzać, z innymi możesz. Wolny kraj, wolny wybór. Trzeba się po prostu przyzwyczaić :D

@blondi-ania >Doprawdy, myliłam się? > A ja jestem przekonana, że aby seks by satysfakcjonujący trzeba >poznać "Mapę" ciała partnera by był satysfakcjonujący wcale nie trzeba by był najbardziej satysfakcjonujący - to owszem ALE to przecież i tak co innego niż "poznać osobę" :-)

Dżoneya, rozumiem i jestem przyzwyczajona :D Ja również wyrażam swoje zdanie. Szkoda, że autorka nie napisała w jakim jest związku i jakie ma doświadczenia. Mój sposób myślenia wynika z braku innych doświadczeń, a moje odczucia są intensywniejsze z wiekiem i doświadczeniem moim i mojego partnera (czyt. męża). Co nie zmienia faktu, że jestem tu, aby szukać nowych inspiracji :D i zaskakiwać mojego faceta.

aniu jeśli tylko dodamy trochę pieprzyku i podniecenia do związku (nie ważnie do jakiego/ z kim) to zawsze wyjdzie dobrze ;)