Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusiaaaa

mój syn lubi oprócz klocków i samodzików chce bawi się lalkami!!! ma 5 lat

Polecane posty

Gość mamusiaaaa

czy będzie gejem ?? mam mu zabrac lalki?? co sądza na ten temat psycholodzy?? on coraz częściej woli lalki i jak gdzies pójdziemy i jakas dziewczynka ma lalkę to chce taką samą !!!

Gość enrestgej
ja wolałem się bawić lalkami i jestem gejem, wielu moich znajomych gejów miało podobnie

Gość enrestgej
jestem ciekawy co sądzą o tym konserwawni i prawicowi kafeterianie?? co powinna zrobic z chłopcem??

Gość co za matka
po takiej tępej matce dziecko nie będzie gejem tylko idiotą.

Gość enrestgej
z jednej strony rozumiem obawy matki w takim homofobicznym spoleczeństwie gdzie dzieci już muszą wyglądać na dobrze określone, w moim wypadku to się sprawdziło akurat, bawiłem się lalkami i wyrosłem na geja :) oczywiście dla niektóych to sodoma i gomora i koniec świata, ale na kogo bym wyrósł gdyby rodzice robili wszystko wbrew mnie??

Gość a skąd przekonanie że
jak się dziecko bawi lalkami to będzie gejem a jak samochodami to hetero?

Gość do ernestgej
nie masz się czym chwalić bo pedalstwo nie jest czymś naturalnym

Gość enrestgej
mnie osobiście wydaje się że coś w tym jest, ja i moi znajomi geje woleli bawić się lalkami jako dzieci, choć to na pewno nie jest jakas reguła.

Gość enrestgej
do ernest gej a co jestem sztuczny?

Gość hahahahhaha :D:D:D
Gratuluję synka ;) p.s. jestem płci żeńskiej, uwielbiam gejów, są świetnymi towarzyszami, mamo zatroskana powinnaś się cieszyć!!

Gość mama dwóch dziewczynek
jest normalnym, zdrowym chłopcem - to moja opinia ;-) specjalistyczna na ile mogę tak powiedzieć wiedząc o chłopcu tyle, że lubi bawić się lalką.

Ja uwielbiałam się bawić strażą pożarną i idąc tym tropem powinnam wyrosnąć na lesbijkę? No to nie wyrosłam :P

Gość zaniepokojona:(:(:(
niech sie bawi,dlaczego dziewczynki moga bawic sie tylko lalkami?chłopiec też moze,kiedys bedzie ojcem i dzieki temu bedzie dobrym ojcem,zabierajac mu lalki doprowadzisz do tego ze w doroslym zyciu nie bedzie chcial opiekowac sie swoimi dziecmi,bedzie uwazal ze to tylko obowiazek zony,to jest wypowiedz ktora kidys powiedzial pewien psycholog mojej siostrze

Gość theresssa
dzieci mają "wrodzone" preferencje i np często chłopcy ktorzy lubili się bawić lalkami zostają krawcami czy fryzjerami ( nie musze mowic jakiej orientacji sa najeczęściej choć to nie reguła ani nic krzywdzącego)

Gość niczt
no i co z tego ze sie bawi lalkami? a co w tym zlego? widzi przeciez male dzieci wkolo i tych co sie nimi opiekuja to kopiuje te role. to normalny etap rozwoju. nie zabraniaj mu. ja mam dwie dziewczynki obie bawily sie lalkami, samochodami, pociagami, graly w pilke i co tam chcialy. to normalne. zadna lesbijka nie jest, a jakby nawet byla to co? nie zalezy to przeciez od tego czym dziecko sie bawi.

Gość danoosia ze spychova
Jak ma byc gejem,to i tak bedzie,chocby sie gownem bawil. Lepiej sobie te tematyke ustaw w glowie,bo jak sie okaze,ze jest jomo,to swoim koltunskim nastawieniem i reakcja zniszczysz mu zycie

Gość moje wlosy sa lsniace
ojj to tylko dziecko... a dziewczynki lubia sie bawic samochodami... dzieci tak maja to jest cos nowego ... nie oznacza ze bedzie gejem ... tak dzieci maja

Gość 321321312321
ja nienawidziłam lalek całe zycie, po prostu nie znosiłam. Raz jednej wydłubałam rzęsy- to była jedyna forma zabawy w jaką potrafiłam bawic sie lalką. Lesbijką nie jestem, ale.... jak sobie robiłam kiedyś test w necie na płec mógzu, to mi wyszło że jestem.. bardzo męskim facetem... :p