Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydki_facet

Dlaczego kobiety są takie okrutne ?

Polecane posty

Gość IMO12358
"z pewnego punktu widzenia każda może być brzydka. Z innego, każda może być piękna. Wystarczy znaleźć ten punkt." Tak można wpaść w alkoholizm. :P

Gość IMO12358
hehehehehehahahass "powiedział mężczyzna" Znaj swe miejsce samico. :classic_cool:

Gość z pewnego punktu
kto mówi o piciu? Już prędziej o picie.

Gość Niebiessskoooka,,
Kto mówi nieprawdę? Autor ma problem bo dziewczyny z którymi się umawia konczą znajomość milczeniem. To nie zakłamanie tylko brak kultury i dojrzałosci. Gdzie tu widzisz fałsz? To że dziewczyny wam tu piszą ze wygląd się nie liczy? To pora opuścic wirtualny świat bo takie bzdury to czytuję tylko na kafeterii:) Kazdy patrzy na wygląd i każdy chce mieć atrakcyjnego partnera. To czy na miarę swoich mozliwosci czy nie to juz sprawa indywidualna

Gość z pewnego punktu
w życiu nie znałem okrutnej kobiety. No, jedna chciała żabę rozdeptać, ale jej nie pozwoliłem.

Gość IMO12358
W takim razie zazdroszczę - komputer w kuchni...to dopiero dobrobyt. :P Chociaż pewnie gotować nie potrafisz. :classic_cool:

Gość IMO12358
Niebiessskoooka,, "To pora opuścic wirtualny świat bo takie bzdury to czytuję tylko na kafeterii" :D

gotować potrafię i to bardzo dobrze :classic_cool: wszyscy, którzy jedli moje potrawy jeszcze żyją i mają się dobrze :D ale na dziś już skończyłam z kuchnią, wszystko zrobione :D teraz schnie mi lakier na paznokciach u stóp, więc nadeszła chwila relaksu z laptopem przed wyjściem :D

Gość z pewnego punktu
mnie tam niebieskie oczy podobają sie.

Gość IMO12358
hehehehehehahahass "a mi się podobają o ile twarz też jest w miarę ok" Ale, ale CHARAKTER..:D

charakter jest ważny, ale jeśli twarz jest dobra :D sory, ale z facetem o twarzy pijaka, choćby nie wiem jak fajny miał charakter nie mogłabym być . W szczęśliwym związku musi być pożądanie fizyczne partnera, nie mogłabym budzić się codziennie rano obok kogoś do kogo czuję wstręt, no kurcze, jakby to miało działać? :D

Gość fererooo
Pokolenie skrzywdzonych frajerów którzy uwierzyli w internetowe gadanie ze wygląd nie znaczenia. Szkoda tylko ze po drugiej stronie monitora piszą to grube pasztety ktore tez chciałyby w to wierzyc:D

Gość IMO12358
Ładne też wypisują te brednie, ba! Nawet potrafią kłamać w żywe oczy. ;)

trzeba być skończonym idiotą/tką by wierzyć w to, że wygląd się zupełnie nie liczy :D a, przepraszam, jest to prawda, ale tylko, jeżeli masz na koncie przynajmniej 2000000$ ;)

Gość z pewnego punktu
większość ludzi jako tako wygląda. Naprawdę urodziwych jest niewiele. A jak tapetę zdejmą i fury odstawia to już rzadkość.

Gość fererooo
chyba tobie. Grubej babie tez nikt nie powie ze jest oblesna tylko raczej bedzie szukał czegos na pocieszenie. Jak kobieta w zywe oczy ci powiedziala ze wyglad sie nie liczy to musisz byc oblesny ze ja pierdole:D Wspołczuje

No mnie tam śmiało z uśmiechem na twarzy dziewczęta mówią, ze brzydki jestem, małpa, terrorysta, żyd. Ogólnie rzygać im się chce na mój widok.

Gość z pewnego punktu
już ja wolałbym taką z nadwagą niż szkieleta.

Gość IMO12358
Pasywno-Agresywna Pomarańczko, grubym się mówi, że powinni schudnąć, no ale widać kłamstwo to norma. ;)

Gość fererooo
usłyszec ze jest sie brzydkim to zadna tragedia. ale kurwa, jak komus jest ciebie tak szkoda ze walnie tekst ze wyglad sie nie liczy to juz musi być masakra. To jakby po seksie usłyszec od kobiety, "ze wazne ze jestes sympatycznym facetem"

Gość IMO12358
Ale o tym tutaj mówimy. Więcej szczerości - gruba baba wie, że jest gruba. Nie trzeba jej ani poniżać, ani się z nią cackać, kłamstwo też jest marnym, bardzo ewidentnym wyjściem. Czyżbyś była samicą. :classic_cool:

Gość malamiii
Kiedyś jak byłam młodsza, to z koleżanką pytałyśmy się każdego kumpla ile by sobie dał w skali od 1 do 10 i większość tych przeciętnych i poniżej przeciętnej dawało sobie 7-8 :D Często facetom się wydaje, że są fajni. Jesteś średni startuj do średnich, a nie płacz, że żadna cię nie chce. W tych czasach liczy się wygląd. Wady charakteru można jakoś zaakceptować, brak pociągu fizycznego nie. Chcieliście wyzwolonych lasek, które lubią seks to macie :)

Gość Evvvvvka
imo ale jaki ty masz problem? Kłamstwo lezy w ludzkiej naturze, nie kazdy czuje sie na siłach by komus dowalać i sprawiać przykrość, mało tego, wiekszosc osob chce słyszec kłamstwa. Masz jakis żal do kobiet ze zadna cie nie chciała czy co? Mezczyzni kłamią tak samo tylko ty masz juz jakies prawicze skrzywienie i całe zło na swiecie upatrzyłes w kobietach:D

Przystojniaczkom to akurat te wyzwolenie "lasek"to na rękę. Ja w skali od 1-10 dam sobie z 2, może 3.