Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snakeeater

Możliwość ciąży dzień po okresie?

Polecane posty

Gość snakeeater

Witam. Mam takie zapytanie otóż dziś kochałem się dziś z dziewczyną w prezerwatywie. Gdy poczułem że dochodzę to wyciągnąłem członek, i do wytrysku PRAWDOPODOBNIE na zewnątrz, ale gumka pękła. Jestem pesymistą, więc zakładam, że trochę spermy mogło zostać w środku. I tutaj najważniejsza rzecz - moja dziewczyna ma cykle nieregularne, ale jednak oscylują w granicach 40-45 dni już od roku. Dziś jest jej pierwszy dzień po okresie, który trwał 5 dni. Jako że owulacja jest 2 tygodnie przed rozpoczęciem nowego cyklu, dziś powinna mieć dzień niepłodny tak? Bo okres wypada jej na około 20 grudnia, czyli owulację ma około 6 grudni, i biorąc poprawkę, to ma dni płodne jakoś pod koniec listopada. Wszystko się zgadza i nie ma się o co martwić, czy jednak wziąć tabletkę po?

Gość snakeeater
Ah, i dodam, że sprawdzaliśmy przed chwilą śluz. Nie było go prawie w ogóle, więc to również oznaka dni niepłodnych.

Gość hehetojestnajlepsze
niedawno oglądała program na discovery i tam super wyjaśniali kiedy kobieta może zajśc w ciażę :) i okazuje sie że nawet w czasie miesiączki ale wiadomo że jest to mniej prawdopodobnie niż w czasie owilacji

Gość hehetojestnajlepsze
ale wątpię żeby zaszła w ciażę :) wyluzuj :)

Gość snakeeater
No właśnie, widzę, że mamy taki sam tok myślenia. Tylko, że jeśli już od roku nie miała cyklu krótszego niż 40 dni, to szansa, że akurat w tym cyklu się przestawi jest chyba zerowa. A nawet jeśli, to musiałby on trwać jakieś 20 dni, żeby akurat teraz miała dni płodne. Myślę, że niepotrzebnie się stresuję.

Gość a ja uwazam ze jest soba
A ja Ci powiem ze dzis ciezej jest zajsc w ciaze niz w nia znie zajc a juz napewno nie w prezerawtywie i dzien po okresie .

Gość snakeeater
Dziękuję wszystkim za słowa otuchy. Mam nadzieję że nagle nie rozreguluje się jej cykl i nie ma teraz dni płodnych :D

Gość anielka233
Są to raczej jej dni niepłodne. Ale jak ma nieregularne to różnie to bywa. Tanie są testery na ślinę. Ja płaciłam 90zł za afrodytę a na 2 lata wystarcza. Dobrze coś takiego mieć jak dochodzi do wpadki :)