Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
tak bardzo mi z tym zle

Co byscie zrobily wiedzac,ze ona wyludza?

Polecane posty

Czesc dziewczyny.Mam taka znajoma,ktora 2 lata temu stracila meza,ma 3 dzieci.Od tego czasu zaczela grac na ludzkich uczuciach,zebrze o wszystko,ale nie z racji tego,ze nie ma,bo z tego co mi wiadomo to ma kase(renta po mezu,kasa z mopsu i z urzedu miasta),ale do rzeczy.Laska nie chce pracowac,bo jak twierdzi nie ma co z dziecmi niby zrobic(dzieci w wieku(8lat,4,5 roku i niespelna 2 lata).Ma kochanka,o ktorym nie wspomni slowa.Nawet mnie nabrala na lzawa historyjke,ze jest jej tak ciezko.Jest osoba rozczeniwa,ktora sadzi,ze jej sie nalezy wszystko,bo ona taka biedna niby.Pisze np cos takiego:Kochani blagamy Was o pomoc!W piatek dostalam pismo ze zalegam z oplata za prad 920zl .Mam 14 dni na zaplacenie,jesli nie odlacza nam prad.Niewiem jak dam sobie rade z trojka dzieci bez pralki ,lodowki,cieplej wody,przy swiecach.Bez pomocy dobrych ludzi nie damy sobie rady ,a na pomoc panstwa polskiego liczyc nie mozemy:-((.Takich wpisow i jeszcze wiele innych typu,popsula mi sie pralka,jak dam rade z dziecmi,nie mam w czym prac.Pisalam jej wczesniej,ze jak ma rachunek za prad,to niech idzie do energetyki,to rozloza jej na 2-3 raty,ale woli zyc na koszt innych.Juz wczesniej ludzie jej splacili 1000zl za prad,bo jej go odcieli,do tego z pieniedzy od ludzi utzrymuje swojego kochasia oraz rodzicow.Czy powinien sie ktos tym zajac?Przepraszam za lakonicznosc,ale juz mnie wkurz jak ona tak oszukuje naiwnych ludzi

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować