Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biednaabardzo

jestem biedna pomózcie

Polecane posty

Gość no teraz to padne
to co może bys chciala podac adres i konto a my cie mamy zasilac , prawda????? haloooo tu nie kuba i komunizm ze wszystkim po rowno. czasy gierka tez sie skonczyly, ogarnij sie ksiezniczko spod pieca.

Gość zima, iosna
I właśnie w tej chwili pokazałaś swoje oblicze...sprzątać nie, do sklepu nie, za darmo mają Ci ludzie ciężko zarobione pieniądze dawać????? Jakie masz doświadczenie zawodowe, ile lat przepracowałaś i w jakim zawodzie? Czułam tak od początku czytając ten temat, i miałam rację.

Gość do pot opt
kochana to codziennie badz pachnaca i chcaca:)) bo jak cie kopnie w twa pupke to co zrobisz???;)

Gość pot opt
dlatego za komuny było lepiej i powinna wrócić! Wtedy były najlepsze czasy! Teraz dziadujemy i zdychamy.

Gość xxxxxxxxvvvvvvvvvvvv
toz to podszywy pisza, mysla ze osmiesza autorke, i tyle! kazdy pomysli logicznie i stwierdzi PRZEDSZKOLE ZŁOBEK OTWARTY MAX DO 17TEJ, A SKLEP SPOZYWCZY DO 22GIEJ, CO W TEDY Z DZIECMI??? współczuje ci sytuacji kobieto, musisz sie ogarnac, i podchowac dzieci wtedy pójdziesz dopracy i jakos sie ułozy, chyba ze ktos ci pomoze mama, babcia

Gość biednaabardzo
dokładnie i co zrobie zostawie dziecko do 22 w żłobku? bo ja w pierdolonym sklepie bede i nie moge go opuscic,

Gość zima, iosna
Autorka ani razu nie wspomniała czy miałaby pomoc babci, cioci, czy kogokolwiek...mi się i tak wydaje, że do pracy to ona ma pod górkę i się nie chce...takie odniosłam wrażenie...

Gość biednaabardzo
rodziców nie mam, babcia i dziadek nie żyją

Gość do sprzątania nie,do sklepu te
ja też odnoszę wrażenie że ona nic by nie chciała robić ale zarobić to jak najbardziej...ale koleżanko nie tędy droga... :o

Gość biednaabardzo
rodziców nie mam, babcia i dziadek nie żyją

Gość biednaabardzo
spierdalajcie hieny!!!!!!!!!!!

Gość Kafkarafka
No naprawdę trudno się domyślić że ostatnie wpisy to nie autorka, pogratulować inteligencji... :/ A ta co pisze, że jest chamką, to już w ogóle, autorka Ci normalnie odpowiedziała, czy ma się płaszczyć przed tobą? Bardzo Ci współczuję, mam roczne dziecko, pracuję. Kiedy nie ma mnie w domu dzieckiem zajmuje się moja siostra, za co będę jej wdzięczna do końca życia, bo gdyby nie ona, nie wyżylibyśmy z jednej pensji. Ty masz trójkę. Nie wyobrażam sobie jak musi być Ci trudno. Nie zwracaj uwagi na te durne wpisy, piszą to ludzie, którym się jeszcze noga nie powinęła... jeszcze... kto wie co będzie w przyszłości. Chciałabym Ci jakoś pomóc, ale u mnie też nie jest kolorowo, trzymam więc mocno za Ciebie kciuki, żeby Tobie i Twojej rodzinie się ułożyło

Gość zima, iosna
To teście może, że synuś nie wyrobił nie znaczy, że oni nie chcą wnuków..?

Gość najgorsze jest lenistwo
ja tez jestem sama mam 2 dzieci szukam pracyWłaśnie złożylam cv do 2 sklepów.Szukam takich w których jest praca max do 18 choć mam już starsze dzieci (6 i 9 lat).Nie miałam na czynsz napisałam do MOPS-u i dołozyli połowę,pokryją też 100% za obiady synka,a przedszkole pokryje 50% za godziny które dziecko spędza w przedszkolu.Można trzeba tylko chcieć.a swoją drogą jak stać cię na internet to nie jest tak zle.

Gość zima, iosna
najgorsze jest lenistwo- i o to właśnie chodzi, Ty wygrasz wasze życie bo chcesz :D A Autorka ma tylko dwa wyjścia, albo pójść do pracy i nie pomiatać pracą np. w sklepie albo siedzieć w domu ( czekać aż podrosną) i dalej ledwo wiązać koniec z końcem:( Wybór należy do autorki, nie do nas, manna z nieba nie leci. Mam nadzieję, że autorka weźmie sprawy w swoje ręce. Pozdrawiam i uciekam do pracy:)

Gość biednaabardzo
Od godz 11:42 to nie ja pisałam o podszyw,ja byłam zajęta gotowaniem obiadu dla dzieci. Widze ktos ma świetny ubaw,obyś podszywie doznał kiedys tego co ja

Gość xxxxxxxxvvvvvvvvvvvv
DO najgorsze jest lenistwo, TO masz o wiele lepsza sytuacje, starsze dzieciaki bedzie ci łatwiej, życze powodzenia i sie nie martw jak od razu nic nie znajdziesz

Gość gość007
Przeczytałam to ... Strach sie bać ludzie tak pieknie doradzacie i plujecie ze do pracy w sklepie nie pójdzie księżniczka .... Ja rozumiem mówczynię ja do sklepu tez nie pójdę kombinuje co miesiąc na życie mój mąz tylko [pracuje zarabia słabo krecha na mieszkanie itd . Na bezrobociu pracy brak ( jestem bez zasiłku) i kombinuje jak przezyc czasem za 100zł na 4 osoby na tydzień . Róznie w zyciu bywa chciałam się wygadać ja to rozumiem tutaj chyba chodziło o wsparcie psychiczne a nie finasowe ja tak to oberałam i znalazłam sie tutaj bo chyba tez potrzebuję rece czasem opadają choć człowiek sie stara...

Gość gość
W jakim wieku są twoje dzieci?

Gość gość
Pożyczki na dowód od 100zł do 15.000zł w 30minut Do 6.000zł na 60dni za Darmo, 100% Online na Konto Wypełnij bezpłatny wniosek tuhttps://xchwilowki.pl/chwilowki/szybka-gotowka/ lub Do 10.000zł nawet na 3lata, 100% Online na Konto Wypełnij bezpłatny wniosek tuhttps://xchwilowki.pl/pozyczki_na_raty/zaplo/ Wszystko załatawisz przez internet bez wychodzenia z domu! Szybka pożyczka z żyrantem lub poręczycielem do 25.000zł na 4 lata. Wypłata gotówki w 24h a najczęściej jest to 2 godziny. Szybki wniosek wystarczy 5minut i minimum formalności. Pożyczka dostępna na stronie https://xchwilowki.pl/pozyczki_na_raty/rapida/