Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co robic??? Co robic????

W kwietniu mamy sie pobrac ale... Jego koleżanka z pracy!!!!!

Polecane posty

ludzie skąd w was tyle jadu? to co jak kobieta ma dzieci nie ma już szansy na miłość bezdzietnego faceta? może wybierać jedynie samotnych wdowców z 4 dzieci? nie rozumiem waszego myślenie, a co niektórzy są naprawdę bezczelni w swoich komentarzach autorko widać koleżanka z pracy ma ochotę na twojego faceta, zarzuca sieci i udając zatroskanie stara się do niego przybliżyć najlepiej by było zerwać kontakty, ale skoro razem pracują jest to niemożliwe proponuję się z nią "zaprzyjaźnić", zaprosić do domu na kolację, przyjrzeć się bliżej, w końcu przyjaciół trzeba mieć blisko, a wrogów jeszcze bliżej

Gość gfdga
kurcze wspolczuje Ci Autorko.. posluchaj.. nie dzwon do tamtej, bo w ten sposob pokazesz jej tylko ze faktycznie sie obawiasz i ze ona ma przewage. nie dawaj jej satysfakcji :) zadbaj o siebie, umaluj sie ladnie, ubierz, zrob kolacje jakas fajna, winko. wez swojego faceta i powiedz ze musisz mu cos powiedziec. powiedz mu ze jestes z nim taaaaakaaa szczesliwa, ze chcesz zebyscie mieli razem dziecko (w sensie zrobili kolejne :P). tak wiesz, w ten sposb pokazesz mu ze nie jest dla Ciebie tylko ojcem dla dzieci ale ze go kochasz. upewnisz faceta ze nie jestes z nim tylko po to zeby Twoje dzieci mialy ojca i ze go kochasz bo chcesz miec z nim dziecko, jego dziecko. a jednoczesnie facet bedzie mial wyrzuty sumienia ze gada o takich rzeczach z tamta, a Ty go kochasz. o niej na razie nic nie mow - to pogorszyloby sprawe, wiesz, faceci nie lubia jak baba im jeczy i zrzedzi (nawet jesli ona ma powody), jak jest zazdrosna itd. mow mu codziennie rzeczy typu "masz swietna klate, podobaja mi sie Twoje dlonie, wiesz co mi sie w tobie od poczatku podobało? wiesz za co najbardziej cie kocham?" itd. badz mila, kochana, dbaj o siebie i o niego. a jesli kiedys przypadkiem spotkacie sie w trojke to staraj sie zebyscie gruchali przy niej jak golabki, zeby zobaczyla ze nie ma szans. mozesz tez powiedziec swoim dzieciom zeby zrobily np. laurke i napisaly 'kochamy cie tato', to swietnie na niego wplynie :)

Gość vin80
Wspominałem o graniu na uczuciach? ;)

Gość Skjdkfjnc
Dzieci kosztują i nie tylko finansowo, dzieci to balastr, to normalne że wolny stan jest atrakcyjniejszy od dzieciatego. Nie każdy chce poświęcać swoje życie, czas i pieniądze nie swoim dzieciom, a dzieci to studnia bez dna. Jak facet może kogoś wolnego poznać to lepiej dla niego.

Właśnie o takiej manipulacji jak powyżej wspominałem. Slaby facet (Samiec Beta) niestety wpadnie w te sidła. Pewny siebie alfa, dla którego zdobycie kobiety to nie problem, bedzie wiedział o co chodzi w tej grze

Właśnie o takiej manipulacji jak powyżej wspominałem. Słaby facet (samiec beta) na pewno się nabierze i wpadnie w te sidła. Pewny siebie alfa przejrzy na oczy i od razu bedzie wiedzial co jest grane. Nie raz samotne mamy próbowały na mnie tych zagrań...

Jako matka 2 dzieci jestem przerazona tym co czytam , ludzie jestescie wredni i podli, cos strasznego! 2 2 2 Autorko co tak u Ciebie slychac???

Gość lwica1998
Jeżeli szukasz osoby, która potrafi Ciebie wysłuchać, poradzi, postawi karty tarota i je zinterpretuje specjalnie dla Ciebie to jesteś w odpowiednim miejscu. Znajdziesz u nas wróżki, które mają bardzo duże doświadczenie w pomaganiu takim osobom jak Ty. Skontaktuj się z wybraną osobą przez telefon albo jeżeli krępuje Ciebie bezpośrednia rozmowa to za pomocą wróżby na smsa. Znajdziesz u nas poradę, wsparcie i zrozumienie. Dodatkowo sprawdzą dla Ciebie sytuacje za pomocą takich dziedzin jak astrologia, tarot, kartomancja czy numerologia. Niektórzy z naszych doradców wykorzystują również takie dziedziny jak runy, kabała, Feng Shui czy karty anielskie. Dobre rezultaty uzyskuje się także poprzez interpretację snów. http://www.feino.pl/

Gość lwica1998
Jeżeli szukasz osoby, która potrafi Ciebie wysłuchać, poradzi, postawi karty tarota i je zinterpretuje specjalnie dla Ciebie to jesteś w odpowiednim miejscu. Znajdziesz u nas wróżki, które mają bardzo duże doświadczenie w pomaganiu takim osobom jak Ty. Skontaktuj się z wybraną osobą przez telefon albo jeżeli krępuje Ciebie bezpośrednia rozmowa to za pomocą wróżby na smsa. Znajdziesz u nas poradę, wsparcie i zrozumienie. Dodatkowo sprawdzą dla Ciebie sytuacje za pomocą takich dziedzin jak astrologia, tarot, kartomancja czy numerologia. Niektórzy z naszych doradców wykorzystują również takie dziedziny jak runy, kabała, Feng Shui czy karty anielskie. Dobre rezultaty uzyskuje się także poprzez interpretację snów. http://www.feino.pl/

Gość do winozaur
to po jaką cholere się spotykałeś z tymi mężatkami skoro taki z ciebie "samiec alfa" że stać cię było na "lepszy towar" ???? Tamta laska też gra na uczuciach narzeczonego autorki. Gdyby jej rady wynikały faktycznie ze zwykłej że tak na siłe nazwę życzliwości to nie wysyłałaby ich drogą mailową. Wysyłanie maila dotyczącego tak dalece prywatnych spraw świadczy o jej osobistym zaangażowaniu w tej sprawie, czyli doszło do zbyt dużej poufałości jak na koleżeństwo. Autorko odezwij się jak się dalej potoczyły sprawy. Czy rozmawiałaś z narzeczonym ? Mam nadzieję że nie kontaktowałaś się z tą laską. To dla ciebie obca osoba która ma cię w dupie dlatego rozmowa z nią nic by nie dała, a wręcz przeciwnie od razu by dała sygnał twojemu facetowi że nawiązałaś z nią kontakt, może nawet by cię wyśmiała bo takie zachowanie kojarzy się z brakiem godności własnej, lękiem przykrywanym agresją i desperacją. Mam nadzieję że nie rozmawiałaś z nią. A co do twojego faceta to niestety mnie osobiście taki mail już byłby wystarczającym powodem do odwołania ślubu, ponieważ wątpliwości faceta co do ślubu i spoufalanie się z obcymi kobietami niestety sprawiają że poważnie traci na wiarygodności jako partner życiowy i całe moje zaufanie do niego by się załamało. Jesli nawet dojdzie do ślubu to to zdarzenie fatalnie to wróży na przyszłość. No ale ty sama zrobisz jak uznasz.

Gość do winozaur
Tfu W pierwszym zdaniu miało być nie mężatkami tylko dzieciatymi

Boże tyle się działo... Kilka dni po moim ostatnim poście moja córeczka złapała jakąś infekcję, bardzo się męczyła i pojechaliśmy do szpitala :( To był jakiś wstrętny wirus, wyszła dopiero 1 dnia świąt :( M. cały czas był z nami, zabawiał ją, opiekował się, mnie też wspierał. Jednym słowem sprawdził się. Święta były smutne. Również przez jego koleżankę. Kilka razy miałam wrażenie że z nią pisał. Przysłała takiego "formalnego" smsa na święta w którym życzy mu rodzinnego ciepła... Choroba córki przesłoniła mi nasze problemy, bo bałam się o nią. Lecz niepokój wrócił. Z M., nie rozmawiamy już o ślubie, jest miły ale mam wrażenie że nieobecny. Od początku grudnia nie było też sexu... :( Mówi, że przejęła go sytuacja małej, stres w pracy i musi odreagować. Dziś jest w biurze. Nie napisał ani jednego smsa ani nie zadzwonił. A jego &*%$ wrr jak jej nie cierpię... koleżanka :) na facebooku ma piękną sentencję - WALCZ O SWOJE SZCZĘŚCIE I NIE OGLĄDAJ SIĘ NA INNYCH... Dziewczyny cierpię :(

Gość balada
i co tam u Ciebie kochana?

Gość venuszmilo888
Przeczytalam caly watek. Autorko wspolczuje. Proponuje pogadaj z nim i postaw sprawe jasno. Jest z Toba albo nie. A i chcialam zauwazyc ze winozaur i vin80 to najbardziej tepe i puste osoby, ktorych wypowiedzi przyszlo mi przeczytac. Zycze wam zeby was spotkalo to samo co autorke, byscie mogli pozalowac swoich slow.

Gość dxvfdxfvxcv
a może to on ma wątpliwości i np. się jej zwierzył, że nie wie czy chce i dlatego mu tak odpisała? jak widać on też nie jest święty jeśli z nią mailuje na temat Waszego związku i ma jakieś wątpliwości postaw sprawę jasno ale nie krzycz itd powiedz mu spokojnie, że widziałaś maila i że jesli on ma wątpliwości, to niech Ci o tym powie i bez żalu skończysz ten związek że nie masz zamiaru brac ślubu z facetem, który nie jest w stanie zdecydować czy może być drugim ojcem Twoich dzieci, że nie będziesz ich i siebie narażać na rozczarowanie i dodaj, że nie będziesz miała do niego żalu dzięki temu nie wyjdziesz na zawistną zazdrosną jędzę, a on szczerze Ci powie, czy chce tego czy nie

Wesprzyjcie mnie... Proszę... Co mam robić :((((( Byłam w dziś w centrum na zakupach i zobaczyłam ją. Była sama, wybierała akcesoria do domu. Nie wytrzymałam, podeszłam. Poznała mnie od razu, poprosilam o rozmowe. Ona zaproponowala kawe, poszlysmy. Bozeeee ale ona wygladala, jest taka piekna!!! Na zywo wyglada jak modelka, zrobilo mi sie przykro :( Najgorsze ze jest mila, tzn byla na poczatku, chcialam ja zapytac o wiele rzeczy ale ona zaczela mowic pierwsza. Powiedziala ze ona i TŻ sa razem!!!! Od kilku miesiecy!!! Ze sie kochaja!!! Ze nie planowala tego, on tez nie, ale tak sie po prostu stalo. Usmyszalam romantyczna historie, ktorej nawet mi sie nie chce powatarzac. I mowi mi bezczelnie, ze DZIEKI NIEJ!!! on zrozumial, ze nie chce ze mna slubu!!! I ze dawno juz bylo by po wszystkim - czyli rzucilby mnie - gdyby nie dzieci. Mowi, ze bardzo je polubil i troche sie przywiazal. Wiedziala o chorobie mojej coreczki i to jak on bardzo sie tym przejal. I ze tak naprawde nie otszedł tylko przez dzieci. Ale odejdzie!! Powiedziala ze odejdzie do niej!! Boze jak ja sie czulam, nie wiem jak znalazmam sile zeby tam isedziec i jej sluchac. I ze jak go kocham to powinnam mu to ulatwic i sie wyprowadzic!!! Ze mam odejsc!!! A jesli nie, to ona tez juz nie ma zamiaru czekac i to przyspieszy. I juz nie bedzie tak milo. I ze jej bardzo przykro, ale musi tez pomyslec o sobie. I ze mam sie trzymac i na pewno kogos znajde. I wyszla. Poszla do baru, zaplacila za nasza kawe i wyszla. Siedzialm jak wryta jeszcze kilka minut potem wybieglam. Nie mam do kogo zadzwonic. Um ieram, pije drugie wino, jego nie ma, oczywiscie nie odbiera. Boze naprawde myslalm, ze to juz koniec, ze to byl kryzys, przeciez on mi sie oswiadczyl!!! Sam!!! Mielismy byc prawdziwa rodzina!!!! Co robic :(

Gość Nie wiem co ci doradzić :(
Przeczytałam TWOJA HISTORIE JEST BARDZO SMUTNA I BARDZO CO WSPOLCZUJE. WYDAJE MI SIE ZE TA LASKA OD POCZATKU CZATOWALA NA TWOJEGO NARZECZONEGO. I NIESTETY UDALO JEJ SIE TO :( CHOCIAZ SKORO KOCHA TWOJE DZIECI TO CIEBIE PEWNIE JESZCZE TEZ. MOZE DA SIE JESZCZE URATOWAC. KIEDY OSTSTANIO SZCZERZE ROZMAWIALISCIE? A KIEDY BYL OSTATANI SEX?

Gość gagaga321
Co za wredna suka z tej baby:/. Pogadaj ze swoim facetem w końcu będzie musiał wrócić do domu. Niech wyjaśnia czy ta suka czasem nie kłamała. Bo niektóre baby maja tak zryty łeb ze wymysla wszystko żeby komuś spierdolic życie. Przepraszam, ze przeklinam ale inaczej nie mogłam

Gość wredniucha10
słaby chłopina i miłość nieprawdziwa - wystarczy mu tyłkiem zamachać i już leci

Gość Nie wiem co ci doradzić :(
w sumie fakt. Może laska ściemnia. Może nie jest aż tak jak mówi!! Ale coś między nimi chyba jest na pewno :( ........

Gość wredniucha10
a może wypada się jego zapytać jak jest? macie trochę honoru jedna z drugą? szarpiecie się o kawał gówna

Gość locka33
jak sie przyzna ze z nia jest, to go wywal na zbity pysk z domu. ja bym zdrady nigdy nie wybaczyla. i taka kretynka i tak tez go wkoncu zostawi.

Gość co za wredna suka
"Muszę zadbać o swoje szczęście", szkoda tylko, że kosztrem innych :/ Brzydzę się takimi bezczelnymi glistami. A chłop swoją drogą też dał plamę... Tchórz, bo tylko tchórze tak postępują. Karma do niej wróci, nie martw się. Prędzej czy później, ale wróci. Nie da się zbudować szczęścia na nieszczęściu innych.

Ostatni raz kochaliśmy się 2 dni przed Sylwestrem :( To takie przykre :( Ale może faktycznie ona mocno ubarwiła tę historię. Nie chcę go wykreślać ze swojego życia. Napisał mi smsa, że będzie koło 22 i całuje Kruszynkę (córcia)

Gość wredniucha10
"Nie chcę go wykreślać ze swojego życia." no i będzie chłop musiał dwie dziury obskakiwać - ale mam pomysł - podzielcie się - tobie będzie oddawał wypłatę na nie swoje dzieciaki, a tamtą będzie bzykał

Gość Nie obraź się
Nie obraź się autorko, bo jest mi cię żal, ale skoro laska jest piękna i WOLNA ( czytaj bez dzieci) to sie nie dziw że facet woli ją. O sexie też pomyśl. Myślisz, że przez ten cały czas miał celibat? Wątpię

Gość ula kraków
uśmiałam się z tych ignorantów i ignorantek piszących o ligach , towarach z pierwszej ,drugiej ręki , rynku matrymonialnym , widzę giełda na całego . A ja jestem samotną mamą i sikam kucając uroczo na te gimnazjalne pisaniny. Bo pisanina sobie a życie sobie , w życiou jakoś nikt mi nie daje odczuć że jestem jak fiat 126p a nie maserati , tylko tu na forum taka giełda .

Gość ula kraków
a ty autorko zapytaj go wprost czy to prawda , a jeśli tak to wykop gnoja ze swojego życia i zajmij się maluchami i nie słuchaj bredni że już nikogo nie znajdziesz itp ,odpocznij , zajmij się sobą , rozwijaj pasje i nie szukaj na siłę .

Gość 0700 itd tam są nagrane rozmo
dokładnie , niech spada , dzieci skrzywdził chłopczyk pieprzony

Gość poala
autorka sama wczesniej pisala ze on lubi jej dzieci, zreszta ta cipka tez powiedziala ze on z nia jest tylko jeszcze ze wzgledu na dzieci. takze nie jest tu powiedziane ze wybierze ta druga bo jest wolna. wogole jakie ludzie maja myslenie, ze jak ma dzieci to gorsza. co to ma byc, dosc sie juz naruchala i naprodukowala dzieci ze juz ma byc sama, bo trzeba nowe zapladniac?!.