Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co robic??? Co robic????

W kwietniu mamy sie pobrac ale... Jego koleżanka z pracy!!!!!

Polecane posty

Gość ula kraków
ja mimo wszuystko jakoś nie nazwałabym tamtej suką , to faceta wina , dzieciak i tyle , a ty sie autorko ciesz a nie zamartwiaj bo masz strupa z głowy :)

Gość kingassssssssssssssssssssn
Pozwol mu odejsc gdyby cie kochal nie odszedl by do innej, a pozatym masz dzieci, ona jest bez bagazu. Dzieci i to nie swoje to obowiazek na cale zycie,po co ma pracowac na twoje dzieci?Z nia moze miec SWOJE

Gość pomysłowa Gośka
jak się kocha i chce założyć rodzinę to nie słucha się kolegów i koleżanek tylko gra w drużynie ze swoją ukochaną. ON- ten twój to jakiś chwiejny facet , całe życie będziesz się bała czy cię aby nie zostawi.:/

Przeczytałam calość i powiem Ci aktorko , że jeśli to nie prowo to bardzo Ci współczuje. Ale radze Ci odstaw te piwa weź się w garść idź się ogarnij i porozmawiaj z nim dzisiaj. Opowiedz o mailu i o spotkaniu. Powiedz mu najlepiej , że jeśli ma zamiar odejsc to niech zrobi to natychmiast i , że ma sie z dziećmi nie żegnać i nic nie obiecywać. A właśnie mieszkanie jest czyje ?

Przeczytałam calość i powiem Ci aktorko , że jeśli to nie prowo to bardzo Ci współczuje. Ale radze Ci odstaw te piwa weź się w garść idź się ogarnij i porozmawiaj z nim dzisiaj. Opowiedz o mailu i o spotkaniu. Powiedz mu najlepiej , że jeśli ma zamiar odejsc to niech zrobi to natychmiast i , że ma sie z dziećmi nie żegnać i nic nie obiecywać. A właśnie mieszkanie jest czyje ?

Gość Grzegorz Brzęczyszczykiewicz
ona ma rację - zdecydowanie (także) odradzam każdemu facetowi wiązanie się z samotną matką :O uwierz mi stary - ona ci wdzięczności I TAK nie okaże! a jak powstanie konflikt to zaangażuje przeciwko tobie też swoje dzieciaki (sprawdzone i potwierdzone) :O

Gość Co robic??? Co robic????
Ale mialam bitwe w toalecie, wypilam dwa wina, dosc juz. TŻ nadal nie ma , nie dzwonie juz. Macie racje, musze sie wziac w garsc. Tylko nie wiem czy dam rade. Co do mieszkania to jest jego. Mysle jak to przyjma dzieci.

Gość edfr
grzegorz wez ty sie palnij w ten głu[pi czerep bo i nawet jak widac ta gorsza kategoria wg ciebie czyli samotna matka nie cche takiego przegranca jak i Ty, teraz zemsta tak? frajerze, wielu z was tez jest ojcami i co sa rpzegrani na rynku matrymonialnym?? nie chcesz nie wiaz sie a do innych sie ciole nie wpierdalaj

Gość fgghh
o matkoo...........bardzo bardzo Ci wspolczuje.......skad jestes? chcialabym Cie jakos wesprzec....

Gość edfr
tak - jestem samotną matką i co wam ciule i ciołki do tego??? gdyby w polsce aborcja byłaby dozwolona - wyskrobałabym oba bachory - a tak to muszę się teraz z nimi użerać , a żaden z "kochających" tatusiów nie płaci alimentów. tak - obie córki mam z dwoma z różnymi facetami - a co wam ciule do tego??? moja wartość na rynku matrymonialnym jest o wiele wyższa od innych bab bo nie mam żadnych ograniczeń jeśli chodzi o seks i zgadzam się na wszystko. jestem absolutnie pewna, że złapię jeszcze jakiegoś frajera i ciula na ciążę i tym razem bogatego, żeby alimenty mi wystarczyły na dobre kosmetyki!

Gość fgghh
edfr - Idiotko - lecz się :O

Gość edfr
sprierdalay frajerko - moje życie, moja dupa i nie wpoerdalaj się do mojego życia

Gość edfr
Kór+wa - jeszcze mi bachory marudzą zamiast spać.Gdybym mogła to bym tych wszystkich ciuli wysłała do Paragwaju a może nawet i do Pułtuska!

Gość edfr
marne podszywy sfrustrowanych prawikow

Gość fgghh
Jesteś wyjątkową idiotką edfr. Powinni cię zutylizować - bo marnujesz tak cenny tlen...

Gość edfr
kufa - ciulu - nie podszywaj się! może i nie mam zarostu łonowego (czy na autostradach rosnie trawa???) ale to jest moje życie - ciulu! postanowiłam sobie na nowy rok, że jeszcze złapię jakiegoś ciula - i złapię!

Gość fgghh
dobra ale co z autorka???? powaznie sie nia przejelam..to historia jak z jakiejs telenoweli... nie chce sobie nawet wyobrazac jej rozpaczy i tych dzieci biednych..oby tylko sie nie zalamala....

Gość empiria-1987
autorko prosze napisz do mnie na: empiria-1987@o2.pl jestem psychologiem, i mam obecnie duzo wolnego czasu, chetnie z Toba pogadami udziele wsparcia bo wiem przez co przechodzisz..trzymaj sie i nie pozwol sobie wmowic ze jestes mniej warta od tej,ktora Ci odbila narzeczonego!!

Gość edfr
to ja do ciebie tez napiszę :O - lata lecą a ciula który mnie weźmie z przychówkiem jakoś wciąż nie ma :O

Gość uppppppppppppp
i jak autorko????

Gość WIELKA LITERA.
CO TAM?

Gość co to się dzieje z ludzką...
naiwnością? Przeczytałam temat od początku do końca i powiem wam, że rozczarowaliście mnie wierząc w ciąg dalszy tej smutnej opowieści...O ile na poczatku mieliśmy do czynienia z faktem, o tyle wypowiedzi "autorki" po 17.11. są już wymysłami podszywów...widać gołym okiem. Kim jest M.? Kim TŻ? Wcześniej autorka nie wspominała/ nazywała "swojego utrapieńca". Sposób wypowiedzi diametralnie się zmienił i wydłużył, swoją drogą wypowiedzi po 17.11. są mocno zbliżone do wypowiedzi autorki z watku "Ona mi odbiła narzeczonego-co robić?". Widzę, że ktoś tu nieźle opanował bajanie nt. porzuconych,a prze to nieszczęśliwych, kobiet, które piją, przeżywają i jeszcze regularnie informują swoich "czytelników" o swoich "postępach", robiąc to z kont niezalogowanych...Czy to nie daje do myślenia?