Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ex prostytutka

Bylam prostytutka i chce obalic mity o tym zawodzie

Polecane posty

Gość gość
Prostytutka to osoba (damska czy meska), ktora oferuje seks za gotowke albo inne swiadczenia. Prostytucja trudni sie wiec 99% swietojebliwych zon, ktore sypiaja z mezami, aby utrzymywal zonke albo rodzine, nie uciekl do k***y itp.

Gość gość
Patologia czai se za każdym rogiem, pijane szaty siedzą na ławkach w parkach, w wy macie czelność wieszać na tej kobiecie psy. Jesteście śmieszni. Wszyscy

Gość gość
Nie szanujaca sie kobieta to nie kobieta. Nie wiem co trzeba miec w glowie zeby w ten sposob zarabiac pieniadze. Prawdopodobnie nic innego nie moga zaprezentowac....:) Majac takie zycie mialabym same wyrzuty sumienia, W ZYCIU TEGO NIE ZROZUMIEM

Gość gość
autorka tematu jest HIM ta szmata do podłogi!

Gość gość 2

By być prostytutką nie trzeba mieć żadnej szkoły, wiec dziwię się wykształconym kobietą które imają się tym. Dla nich liczy się szybki zarobek dla kasy zrobią wszystko lub prawie wszystko nie myślą o konsekwencjach tej profesji tylko kasa. Gumki nie chronią przed chorobami, pasożytami. Klien nawet nie wie że się zaraził, potem to przynosi do domu co dostał, zaraża żonę a i dzieci które nagle zaczynają chorować. Sam nawet nie wie ze jest chory tak samo jak panie które pracują jako prostytutki. Okienko serologiczne - jest to przedział czasu od chwili zakażenia do możliwości wykrycia tego zakażenia przez laboratorium za pomocą oznaczania obecności przeciwciał (na przykład za pomocą testu ELISA); inaczej okres od początku infekcji do wytworzenia przez organizm wykrywalnego stosowanymi w diagnostyce metodami miana przeciwciał zwalczających dany antygen. W przypadku HIV może trwać to kilka tygodni.

Obecnie klienci są z całego świata wiec radził bym się zastanowić przed wizytą u takiej pani nie wiadomo co kto nosi w sobie i co roznosi, a jaka jest pewność ze wcześniejszy klient nie był nosicielem, a czy panie te po każdym stosunku myją się i czyszczą no chyba nie do końca. Najszybsza metoda zarażenia się brodawczakiem  zwłaszcza swojej żony jest wizyta u prostytutki a nawet siebie mało który facet wie że przez lizanie narządu kobiety takiej zaraża się nim. Potem się dziwić że  mają raka języka czy gardła albo u kobiet raka jajników lub innej części narządów . Jest jeszcze wiele innych bakterii które powodują raka ale i pasożyty. Jak ktoś nie może wytrzymać np bo żona mu nie daje to niech lepiej zrobi to z  koleżanką z pracy którą zaniedbuje mąż np. Jest to bezpieczniejsze i bardziej higieniczne i jest znikome prawdopodobieństwo że coś przyniesie. Czasem lepiej mieć kogoś jak ty zaniedbywanego przez swoją połówkę i  tam cieszyć się radością i miłością której nie ma w domu niż skazywać swoją rodzinę na choroby od prostytutek które potrafią nawet mieć do 10 klientów dziennie i na bank są zarażone chociaż same tego nie wiedzą.  A kto je zaraża klienci i koło się zamyka. Wiec imanie się procesją prostytutka powinien być karany jak przestępstwo bo powoduje epidemie i sieje śmierć  może nie od razu lecz   z biegiem kilku lat czasem miesięcy i jest niebezpieczny dla populacji ludzkiej może powodować epidemie  w dłuższym okresie.Ktoś się zastanawia a to będzie ukryta no nie do końca powstaje system taki jak w Chinach w UE gdzie każdy jak tam będzie obserwowany przez system z kim gdzie i co robi. Z kąt ma pieniądze na zakup np mieszkania czy samochodu itp też da się sprawdzić.  Państwo będzie wiedzieć wszystko o obywatelu UE i pewnie punktować co się odbije z uzyskaniem ulg i innych korzyści jakie zostanie obdarzony nie naganny obywatel UE. Ci co będą łamać zasady pewnie poniosą tego konsekwencje.

Gość Paparuk

... jest się do końca życia

Gość mac

Miałem już dzwonić na prostytutkę ale jak przeczytałem jak gówniane usługi tutaj świadczy taka przeciętna prostytutka to mi się odechciało, w weekend zresztą koleżanka do mnie przyjeżdża więc wytrzymam. 1. Trzeba przyjść czyściutkim i pachnącym i się uśmiechać do damy i prawić komplementy. 2. Uważaj gdzie się spuszczasz bo jak Ci źle kapnie to dopłata. 3. Uprawiasz seks z taką, a ona ma w głowie tylko to, że Cie na kasę wydymała.  

Gość Niecgce

Zostałam zarazona klykcinami przez bylego. Zaraziłam nieświadomie męża. Wyrok. 

Gość app

Jesli ktos pieprzy ze jest to zawod to gdzie wykszalcenie teoretyczne i praktyczne. No ale z drugiej strony grabaz tez jest zawodem a nie ma szkoly grabazy czy mleczarzy

Gość Gość

Jakby się dowiedział kim była jego żona ....