Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ex prostytutka

Bylam prostytutka i chce obalic mity o tym zawodzie

Polecane posty

Gość ex prostytutka

Pracowalam sama dla siebie, spotykalam sie najpierw tylko z jednym sponsorem, potem umawialam sie na godziny czasami i zyskalam stalych klientow. Mowi sie wiele bzdur o tym zawodzie i chce kilka z nich zdementowac. 1. Prostytutka musi to robic z kazdym brzydkim i smierdzacym facetem- bzdura:O Nie wymyty facet z kazdej agencji zostalby wykopany od razu, nie wspominajac juz o prywatnych mieszkaniowkach. Nie trzeba robic tego z kazdym jesli przyjmuje sie w swoim mieszkaniu. Jakby ktos mi nie odpowiadal to moglam odmowic. 2. Prostytutki roznosza choroby- nie, to nie prostytutki, bo kazda dziwka sie bada regularnie i nie daje bez gumy (oczwiscie sa wyjatki, ale to juz opcja dla tzw. samobojcow) 3. Prostytutka daje we wszystkie dziury i robi co tylko klient chce- otoz nie, kazda agencja nawet gdzie jest cena powiedzmy 150zl za godzine przewiduje w tym z reguly seks klasyczny i lodzik w gumie. Bez gumy doplata, spust na cycki, dupe, twarz takze doplata. Kazda pozwala na to co chce, nie ma tak, ze klient chce w dupe to ma seks analny. Jak nie ma takiej uslugi to nie ma i juz. 4. Prostytutki sa traktowane przez klientow jak szmaty- to jest dobre:D Bo wiekszosc tych facetow jest mila, sympatyczna, podlizuje sie itd.:P Owszem trafiaja sie idioci, ale wtedy wystarczy powiedziec, ze nie dzieki, ale mi nie odpowiada twoje zachowanie. Jednak naprawde wiekszosc to fajni faceci z ktorymi mozna porozmawiac na wiele tematow i poczuc sie jak z kochankiem. 5. Prostytuki to pustaki- nie, moze innym sie wydaje ze nam w glowie tylko fryzjer, tapeta i solarium, ale 90% dziewczyn jest wyrachowana i naprawde inteligentna. A, ze daja dupy za pieniadze? Nie bez powodu, jakas przyczyna zawsze jest. 6. Prostytutka jest nieszczesliwa i zaluje, ze musiala to robic- to bzdura jaka sie opowiada nastolatkom by tego nie robily:D Owszem sa nieszczesliwe kobiety z tego powodu, ale to mniejszasc. Prostytutki to wesole kobiety zazwyczaj, ktore swoj zawod nazywaja dymaniem tak naprawde innych na kase:P Malo ktora zaluje jesli dobrze zainwestuje zarobione pieniadze. To by bylo na tyle, jesli macie jakies pytania czy kolejne stereotypy to piszice, a postaram sie odpowiedziec.

Gość pysia pytalska
Usprawiedliwiaj się jak chcesz, szanująca sie prostytutka? To oksymoron :D to, co normalna kobieta daje swojemu facetowi, wy dajecie masowo za kasę. Sorry, ale dla mnie jesteście towarami, niczym więcej. W waszą erudycję nie wątpię, w końcu stać was na porządne wykształcenie. Ale inteligencja emocjonalna leży i kwiczy. totalny brak wyobraźni i empatii. A że gumka nie chorni przed chorobami wie nawet gimnazjalista. I nie rozśmieszaj mnie, że te cykliczne badania coś dają. Słyszałaś o okienku serologicznym chociażby?

Gość pysia pytalska
A, i jeszcze jedno. Nazywasz to zawodem, więc pytam - a podatek dochodowy odprowadzałaś?

Gość ex prostytutka
juz ex bo mam normalna prace, meza i to normalne, ze kiedys trzeba bylo skonczyc. Mam 27 lat, pierwszy raz mialam sponsora w wieku 21 lat, pracowalam do 24 roku zycia, ale nie caly czas przez te 3 lata. Nie spotykalam sie tez codziennie.

Gość ex prostytutka
ie odprowadzalam, bo oficjalnie w naszym kraju nie ma takiego zawodu, ale to przeciez nie moja wina:D

Gość riita
a są tez meskie prostytutki bo ja bym poszła do takiego pana żeby mnie wyrochał

Gość kierownik 1300 a zastepca
pysia pytalska z którego klasztoru uciekłaś

Gość pysia pytalska
Nie Twoja wina, ale aprobowalaś to, więc byłaś nieuczciwa w stosunku do innych rodaków, którzy zapieprzają na trzy zmiany za 1200 zł i jeszcze z tego państwo im zabiera. Wstydź się.

Gość ex prostytutka
a tam patologie. Po prostu normalna praca to praca na umowe, gdzie odprowadzasz podatek itd. I nie dorabiam zadnej ideologi:D gdzie tutaj widzisz ideologie?

Gość ELLANI14
oby twoj maz sie dowiedzial ze ma zone kurwe :o normalny facet nie musi placic za seks

Gość pysia pytalska
kierownik, wracaj pan szybko na dziwki bo jutro mszę o 6 musisz odprawić.

Gość ex prostytutka
"Nie Twoja wina, ale aprobowalaś to, więc byłaś nieuczciwa w stosunku do innych rodaków, którzy zapieprzają na trzy zmiany za 1200 zł i jeszcze z tego państwo im zabiera. Wstydź się." Bylam studentka czy gdybym nie dostawala kasy za dawanie tylka to bylabym w porzadku wobec rodakow? Wszyscy, ktorzy pracuja na czarno sa nie w prozadku wobec rodakow:D Moze jeszcze wobec biednego polskiego rzadu? Nie moj problem, ze ktos haruje na 3 zmiany za 1200zl, czemu ja takimi ludzmi mialabym sie przejmowac? Czy mna przejmowal sie ktos jak 3 dni glodowalam, bo nie mialam za co kupic bulki, a pracodawca oszukal mnie i pensji nie wyplacil?

każdy facet płaci za seks. jeśli nie kurwie, to własnej babie... nie tak, to inaczej... znalazły się obrończynie czci i wiary prawda jest taka,że jestescie mało lepsze od autorki tematu. ...ona przynajmniej jest szczera

Gość pysia pytalska
Przestań sie nad sobą użalać, myślisz że mnie nikt nie oszukał? Też bywało że na chleb nie było, a mimo to nie poszlam dawać dupy za kasę. Taka inteligentna a nie miała lepszego pomysłu na zarobek? I nie mieszaj rządu z resztą obywateli, bo to dwie różne kategorie. Ale skoro korzystasz z edukacji, administracji czy opieki zdrowotnej na terenie Polski to chyba warto się solidarnie dorzucić?

Gość muchaa
bardzo ciekawi mnie sex analny... chodzi mi o to aby być dokładnie czystą... jak sie do tego przygotowujesz?

Gość gh
kazdy robi to co lubi

każdy facet płaci za seks. jeśli nie k**wie, to własnej babie... nie tak, to inaczej... znalazły się obrończynie czci i wiary prawda jest taka,że jestescie mało lepsze od autorki tematu. ...ona przynajmniej jest szczera 20:47 [zgłoś do usunięcia]ex prostytutka "każdy facet płaci za seks. jeśli nie k**wie, to własnej babie... nie tak, to inaczej..." calkowicie sie zgadzam a co najlepsze wiekszosc facetow tez to wie, ale raczej nie mowia tego na glos by nie urazic swoich dam. widać, że każdy dziwkarz i każda dziwka tak tłumaczy swoje wyrzuty sumienia "bo przecież każda kobieta to dziwka" jesteście żałośni i tyle

pysia pytalska ‏ "słowo na niedzielę" zostaw sobie na jutro i adresuj do bardziej bogobojnej klienteli, bo od twojego kłapania ozorem świat nie będzie lepszy... kurewki są potrzebne - czy tego chcesz, czy nie

Gość ex prostytutka
ja sie nad soba nie uzalam:D Nie wiem skad taki wniosek? Myslisz, ze kazda dziwka sie nad soba uzala? To wlasnie stereotyp. Napisalam o tym by ci zobrazowac, ze skoro mna nikt sie nie rpzejal to czemu ja mam sie przejmowac kims kto haruje na 3 zmiany? Kazdy jest kowalem wlasnego losu. I dorzucam sie teraz jak wiekszosc studentow dziennych, ktorzy nie placa podatkow podczas studiow, bo nie pracuja.

Gość ex prostytutka
nie uprawiam seksu analnego wiec nie pomoge.

Gość jestfajniejakjest
ideologią(w przenośni) nazwałam mity, które obalasz(podobno). dziewczyno,nie ma nic bardziej obrzydliwego niż pójście do łóżka z obcym dziadem!!!miłość francuska z obcym ,bleeeee...ja bym się brzydziła go nawet dotknąć. i to takiego co na dzi...chodzi,znaczy ,że w niejedną dziurę ładował. naprawdę to dla ciebie normalne,praca jak każda inna?to żal mi ciebie. ja bym nie chciała być workiem na spermę nawet za duże pieniądze.jak tego nie rozumiesz,to pewnie łatwiej ci się żyje???i nie brzydzisz się oglądać siebie w lustrze.

Gość ex prostytutka
ale to nie my prostytutki mamy sie dac opodatkowac:D To rzad musialby wyjsc z taka inicjatywa, ale w naszym kraju to nierealne.

Gość ex prostytutka
nie uwazam, ze to praca jak kazda inna, nie kazdy sie do niej nadaje. Nie brzydze sie patrzec w lustro:D

Gość jestfajniejakjest
rozumiem,że teraz ci mąż płaci???tak?bo ja myslałam,że sex jest spełnieniem miłości dwóch kochających sie osób. ale twoja mentalność tego chyba nie ogarnia,zal mi ciebie

Gość ex prostytutka
nie maz mi nie placi, uprawiam z nim seks, bo lubie i kocham go. jednak nigdy nie traktowalam seksu jak jakiegos wyjatkowego przezycia, ktore moge miec tylko z 1 kochana osoba. Nie postrzegam seksu w kategorii romantyzmu, raczej przyjemnosci.

Prostytutka to uczciwa Niewiasta. czyż nie jest złą oszustka z urzędzie, banku czy też dziewcze , które bawi się podle uczuciem?