Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość białogłowa69

Prezent dla Mężczyzny na gwiazdkę.

Polecane posty

Gość Puchaczyk
Czy działa już facebook? Od 6 mam coś załatwić i lipa. :-(

Jeśli Twój mężczyzna lubi czytać książki to zdecydowanie polecamy czytnik e-booków na prezent :) To naprawdę świetne urządzenie, dzięki niemu ulubioną książkę będzie mógł mieć zawsze przy sobie, doskonale sprawdza się on także w podróżach :) Na kolejne okazje będziesz mogła dokupywać e-booki ;) To niezłe rozwiązanie ;) Korzystna jest też cena e-booków - dużo mniejsza niż tradycyjnych, papierowych książek :)

Gość Kazioo
Kup mu książkę, ostatnio dobrą widziałem http://ksiazki.wp.pl/bid,36586,eid,76044,tytul,Atlas-chmur,ksiazka.html a najnowsza ekranizacja chyba w kinach jest będzie zadowolony prezent pod choinkę pierwsza klasa :-)

Gość ania35_gdaNsk
tez nie miałam pomysłu, ale pomysł mi potsunął kupon rabatowy z tych toreb na chleb, kupiłam firmowy perfum o wiele taniej

Gość marcheweczka1
Ja ostatnio znalazłam super ofertę właśnie na stronie z zakupami grupowymi (Gruper). Mój mąż jest fanem militariów i postanowiłam mu zrobić niespodziankę na święta i kupiłam kupon rabatowy na strzelnicę dla dwóch osób. Zaoszczędziłam trochę pieniędzy, a przy okazji sama z tego skorzystam.

Gość ostra zocha
a biżu? Ja mojemu na Mikołajki kupiłam bransolete ze stali. Podoba się mu. dostałam za 1 zł do tego naszyjnik i już mam na Gwiazdkę. Na fb jest ten jubiler, ma duzo ciekawych promocji. w wyszukiwarce wpisz sobie Jubiler Sezam.

Gość gh
nie kupujcie kieliszkow bo mozna wpasc w nalog.

Gość morska.rybka
Dziś przeczytałam, że dla zabieganych Gruper ma specjalne oferty prezentów, które na pewno dotrą jeszcze przed świętami!

Gość misiaczek11
morska.rybka "Dziś przeczytałam, że dla zabieganych Gruper ma specjalne oferty prezentów, które na pewno dotrą jeszcze przed świętami!" Ja też właśnie zauważyłam, że przy niektórych ofertach na tej stronie jest znaczek tzw. kupon pod choinkę. Idealne rozwiązanie teraz, przed samymi świętami gdzie zostało już mało czasu i nie musimy martwić się, że prezent nie dojdzie na czas.

Gość Pani.Mikołajowaa
Dla tych, którzy zostawili sobie zakup prezentów na ostatnią chwilę kupon pod choinkę to idealne rozwiązanie. Wczoraj chciałam dokupić siostrze książkę, bo kupiłam jej półki na książki zawieszane, więc chciałam nawiązać do prezentu, ale kolejka w Empiku mnie powaliła i wróciłam z kwitkiem.

Gość morska.rybka
dziś mamy już sobotę, także czasu na zakupy świąteczne zostało naprawdę niewiele. zawsze możemy zdecydować się jeszcze na kupon (bilet na koncert, zakupy w sklepie internetowym) i włożyć go pod choinkę.

Gość barszczykowa
Dużo ludzi zostawia kupno prezentów na ostatnią chwilę, aż w końcu nie wiedzą na co się zdecydować więc takie rozwiązanie to na prawda fajna sprawa bo taki podarek wcale nie musi być nietrafiony.

Zgadzam się, że kupno bonu może być ostatnią deską ratunku jednak sama preferuje dawać bardziej spersonalizowane prezenty:) Dla mojego mężczyzny półroczną zamówiłam subskrypcje kawy YouBean. Uwielbia pić kawę o każdej porze dnia i nocy. Teraz będzie dostawał co miesiąc nową mieszanki i różne świeżo palone kawy z całego świata. Mam wrażenie, że będzie baaaaaardzo zadowolony:D

Gość Aresos
Może jakiś ładny zegarek? Albo w tańszej wersji, fajny, męski szalik? Opcji jest sproo, zajrzyj na http://toster.pl może coś Cie zainspiruje :)

Gość LadyJoy
Może zegarek albo jakiś fajny męski szalik? Zajrzyj na http://toster.pl może się zainspirujesz :)

Gość Ralka 6211
Najlepiej jeżeli prezent dla męzczyzny będzie praktyczny i trafi w jego zainteresowania. Tutaj na pewno wybierzesz coś fajnego,ceny są atrakcyjne www.PartyShow.pl

Gość sccs
Dużo ciekawych akcesoriów idealnych choćby na prezent jest dostępnych na stronie www.scyzoryki.net. Tutaj kupowaliśmy komplet szwajcarskich noży od Victorinox. Noże były na prezent, więc zażyczyliśmy sobie też specjalne pamiątkowe grawerowanie. Wszystko dobrze opakowane, zostało wysłane kurierem za darmo.

Gość gość
Na stronie allinside.pl jest masa fajnych i tanich rzeczy, ja z tej stronki czerpie inspiracje na zakup prezentu. Bardzo często tam kupuję bardzo dobre rzeczy

Gość gość
a myślałaś o gps lub systemie głośnomówiącym, który można zainstalować w samochodzie? To jest dobry pomysł, możesz takie obejrzeć w www.secar.pl . Zorientuj się, bo myslę, że warto:)

Gość gość
a myślałaś o motocyklu bądź jakichś akcesoriach? Mój facet ma motocykl i w www.ccw.com.pl kupiłam mu akcesoria ostatnio i był bardzo zadowolony:)

Gość gość
wiesz, dużo tego teraz jest do wyboru ;) Może to być krawat, wypad na jakiś weekend, może golarka ( widziałam na electro.pl duże promocje) możesz też złożyć się z kimś i kupić np konsolę do gier czy gadzet do auta ;)

Gość gość
ja kupiłam szklanki do whisky swojemu facetowi. Lubi się od czasu do czasu tym uraczyć, a na http://porcelana24.pl/ znalazłam fajne i w przystępnej cenie więc prezent idealny :)

Gość gość
Może w takim razie portfel lub męska torba na ramie,co o tym sądzisz? Zobacz na Gallantry.eu mają teraz bardzo fajne promocje.

Gość gość
ja swojemu lubemu kupiłam porządny zegarek na rękę. Nie miał nic takiego więc to była idealna okazja. Na stronie http://www.demus-zegarki.pl/ znalazłam fajne promocje markowych zegarków i to był strzał w dziesiątkę! :)