Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkaaaaaaaaaaaa

Dekoloryzacja w ciazy? Czy ktos sie tego podjal?

Polecane posty

Gość malutkaaaaaaaaaaaa

Bardzo prosze o szczere opinie;) Mam zbyt ciemne wlosy po farbowaniu u fryzjera podobno slaba farba bez amoniaku. Mial byc jasny braz a wyszly bardzo ciemne. Zle sie czuje w tym kolorze. I chce cos z nim zrobic.

Gość karri
przeciwłupieżowe jak i chlorowana woda z basenu

Gość zasrauem łuszko
i tak jesteś brzydka w ciazy, a chcesz miec jeszcze pomarańczowe wlosy i narazić dziecko na wady cewy nerwowej przez przenikniecie toksycznych zwiazkow takie debilki nie powinny byc matkami

Gość Angelus90
Odpuść. Dekoloryzacja zeżre Ci włosy, Wiem co mówię. Idź do fryzjera, niech CI zrobi trochę jadnych pasemek. Dość dużo. WYjda albo rude albo karmelowe. ROzjasnisz braz

Gość maseczkę z sody zrób
a jak nie to kąpiel rozjaśniającą- dekoloryzację sobie daruj- nie ze względu na ciążę a ze względu na włosy. zresztą już zakładałaś ten temat- po co ponawiasz?

Gość mama_adrianka
Hej! Miałam robione 2 dekoloryzacje w ciąży u fryzjera,pierwszą we wzresniu,drugą n14 listopada i włosy praktycznie mi sie nie zniszczyły. Miałam kruczo czarne ,farbowane paletą przez lata,a teraz mam sliczne orzechowe. Włosy tylko troche suche,nie trzeba było ścinać,mam je prawie do pasa. Jeśli dekoloryzacja to tylko dobry fryzjer!!!!!!!! I jeszcze słowo do kretyna,który twierdzi,że brzydką jest się w ciaży i że jesli ktoś farbuje włosy w ciąży,nie powinien być matką: DO PSYCHIATRY CZŁOWIEKU! Pozdrawiam serdecznie. śliczna farbowana mama ze zdrowym dzidziusiem w brzuszku :)

Gość ytuyyiuiu45
jeżeli, to była rzeczywiscie farba na niskim utleniaczu[tzw szampon, toner], to one wychodzą bardzo ciemne na początku, ale się też szybko wypłukują. na razie, to po prostu myj często włosy i po 2- 3 tyg będą 2x jasniejsze- chyba, że masz pod tą ostatnią farba już wiele warstw innej. sposób na szybsze wypłukanie koloru- wymieszać szampon z soda oczyszczoną- umyć ta mieszanką włosy, zostawiając na parą minut na włosach. ja kiedyś pofarbowałam Matrixem 5- do pierwszego mycia były praktycznie czarne, a po 2 już zwyczajnie brązowe, po tygodniu slad nie został

Gość malutkaaaaaaaaaaaa
wczesniej mialam bardzo jasno brazowe wyplukal sie do troche rudego blondu chccialam je delikatnie przyciemnic i przyciemnily sie za bardzooo

Gość malutkaaaaaaaaaaaa
A mylam glowe juz 3 razy i roznicy nie widac praktycznie w ogle....