Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 sama siebie blokuje

Chce miec chlopaka ;(((((

Polecane posty

Go艣膰 sama siebie blokuje

;(((

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ciekawski88
po co? :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 po co ci szcz臋艣cie
a ja chce by膰 sama :(:(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cool Bool
Musisz z艂owi膰 z艂ot膮 rybke :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sama siebie blokuje
jak tkwisz w zlym zwiazku to nie dziwie sie przeciez masz wybor mozesz odejsc a ja co :( jestem strasznie uczuciowa ale z drugiej strony znerwicowana przez matk臋 i mam kompleksy ktore mnie blokuj膮 ;(( moze gdybym byla otwarta to ktos by sie zainteresowa艂 a tak ? ;(( za miesiac koncze 18 lat i nigdy nikogo nie mia艂am, nie mowiac o tym, 偶e zadnego fizycznego kontaktu rowniez

Udost臋pnij ten post

zmie艅 to bo sko艅czysz jak ja. z podobnych powod贸w. lat 23.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sama siebie blokuje
nie mam czasu , przecie偶 gdybym teraz juz powiedziala komus ze od zawsze jestem sama to by mnie wysmiali bo to dziwne zeby przez tyle lat nikogo nie mie膰 :(

Udost臋pnij ten post

Przez tyle lat? Ha przecie偶 masz dopiero 18, 艣miali by si臋 gdyby艣 mia艂a 40 i jeszcze nikogo.

Udost臋pnij ten post

ze mnie si臋 nie 艣miej膮 a starsza jestem 5 lat. znajd藕 sobie jakie艣 ogarni臋te towarzystwo:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sama siebie blokuje
w twarz sie nie smiej膮 ale przecie偶 s艂ysze co za plecami o takich osobach m贸wi膮 . no i wi臋kszo艣膰 ju偶 ma jakie艣 doswiadczenie, pierwszy raz za sob膮 itp a ja sie czuje jak wyrzutek

Udost臋pnij ten post

To ja widz臋, 偶e macie kompleksy. Ja te偶 nikogo nie mam i co? Mam patrze膰 na to co kto艣 powie? Ale u mnie z t膮 r贸偶nic膮- nikogo nie szukam.

Udost臋pnij ten post

sama siebie blokuje kierowanie si臋 opini膮 innych to najgorsze co mo偶esz zrobi膰. B膮d藕 sob膮 a nie tak膮 jak膮 chc膮 Ci臋 widzie膰 inni ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Valentyn
A sk膮d jeste艣 autorko ? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Valentyn
A sk膮d jeste艣 autorko ? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Valentyn
msalice czemu nikogo nie szukasz ?

Udost臋pnij ten post

akurat na opini臋 ludzi to ja mam wyjebane. je艣li w og贸le bym chcia艂a to z powod贸w emocjonalnych. a prawda jest taka 偶e osobom w wieku 20-25 lat ko艅cz膮 si臋 ju偶 tematy inne ni偶 zwi膮zki. i zostaj臋 wypchni臋ta metod膮 naturalnym. tak samo jak osoby 0d 25-30 gadaj膮 o dzieciach g艂贸wnie. co chcesz? natura.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 -Charlize-
te偶 bym chcia艂a :( a tak to od ponad 20 lat sama jak palec, chocia偶 nie palce maj膮 inne place a ja nie :/

Udost臋pnij ten post

Valentyn bo nie czuj臋 takiej potrzeby? Po co szuka膰 na si艂臋...zreszt膮 mam co innego na g艂owie i nie jestem w stanie o tym my艣le膰 ;)

Udost臋pnij ten post

ja czasem te偶, mam 23 lata, masakra, nie wierz臋 , 偶e ju偶 tyle. niedawno by艂o 21, albo chocia偶 22. to jako艣 brzmi. ale 23 brzmi gorzej, a w styczniu urodziny...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 -Charlize-
heloiza ja mam 21 i jest mi tak wstyd chwilami :/ a najgorsze jest to 偶e w towarzystwie wszystkie kole偶anki wymieniaj膮 si臋 swoim do艣wiadczeniami a ja siedz臋 jak ten debil i nic ani me ani be masakra :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Valentyn
Msalice niby uwa偶asz 偶e nie chcesz mie膰 nikogo a w g艂臋bi duszy napewno tego potrzebujesz bo jakby nie by艂o ka偶dy cz艂owiek potrzebuje blisko艣ci drugiej osoby nawet je艣li uwa偶a inaczej :p

Udost臋pnij ten post

Valentyn mo偶e i tak ale teraz mi g艂ow臋 zaprz膮taj膮 inne sprawy wi臋c o tym nie my艣l臋 :P

Udost臋pnij ten post

mi nawet nikt pyta艅 takich nie zadaje, kulturalni ludzie nie wypytuja o 偶ycie osobiste, zapami臋taj to sobie. mniej godnosc i nie spuszczaj g艂owy jak cielak, nigdy w 偶yciu. ja tak si臋 przyzwyczai艂am, 偶e w sumie czasem zastanawiam sie, gdzie ja tego ch艂opaka w og贸le bym w grafiku umie艣ci艂a...pewnie jako艣 sam by si臋 u艂o偶y艂... czasem brakjue czego艣 takiego...mo偶na mie膰 znajomych, rodzic贸w, rodze艅stwo, ale to takie ...hmm./..pod艣wiadome....? niewiadomo jkaie, 偶e po prostu chcia艂oby sie kogo艣 mie膰. ale z drugiej strony boj臋 si臋 i tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 -Charlize-
no w艂a艣nie im d艂u偶ej sama, tym bardziej si臋 przyzwyczajasz do tego, zaczynasz si臋 ba膰 mie膰 kogo艣 bliskiego ale z drugiej strony pragniesz tego bardzo, i jeste艣 w kropce, mn膮 jakby teraz si臋 kto艣 zainteresowa艂 to z szoku i strachu go odtr膮ci艂a natychmiast :/ a potem bym umiera艂a z 偶alu

Udost臋pnij ten post

Heloiza zgodz臋 si臋 nikt nie ma prawa wtr膮ca膰 si臋 w cudze 偶ycie :) A czemu si臋 boisz?

Udost臋pnij ten post

boj臋 si臋 jakby to by艂o... czy bym mia艂a czas....boj臋 si臋 pogodzi膰 r贸偶nice z drugim cz艂owiekiem, jakby on np. by艂 ekstrawertykiem, a ja jestem introwertyczk膮, to co wtedy? albo np. mo偶e w og贸le by mnie nie zaakceptowa艂 i rzuci艂 po 2 tygodniach m贸wi膮c, 偶e jestem trzepni臋ta? a jakbym zasz艂a w ci膮偶臋? nie mog臋 bra膰 tabletek....a jakby on mia艂 mocno r贸zne pogl膮dy na 偶ycie ode mnie i relacja rozwin臋艂aby si臋 i wtedy co? boj臋 si臋 pewnych kompromis贸w, boj臋 sie odrzucenia.....boj臋 si臋 cierpienia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Valentyn
Mam podobnie jak wy . Z jednej strony chcia艂bym mie膰 kogo艣 lecz 偶eby tak by艂o trzeba zacz膮膰 co艣 robi膰 w tym kierunku a nie zamyka膰 si臋 ca艂kowicie na wszystko... 艁atwo napisa膰 a trudniej zrobi膰 :p przyzwyczai艂em si臋 do tego i ju偶 tak bardzo 藕le si臋 z tym nie czuje aczkolwiek bywaj膮 momenty w kt贸rych nic nie ma sensu...

Udost臋pnij ten post