Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julaaaaaaaaaa

Praca -mobing

Polecane posty

Gość julaaaaaaaaaa
kevin-opusc to miejsce

Gość a ja myślę ze autorka
pewnie się cykają co do ilości pracowników. Może czasami im jest potrzeba 20osób mieć na stanie na 30listopada, bo to się jakoś liczy jeśli chodzi o kontrolę ZUS...a może ta 1 im jest sezonowo potrzebna do pracy a potem parę mies. jest wakat na stanowisku..nie wiem. Szukaj równolegle innej pracy, bo naprawdę potem może ci się być trudno pozbierać.

kevin - leć sobie zwal konia. To ci większa przyjemność sprawi, niż gnębienie tej laski

Gość julaaaaaaaaaa
tak mi sprali mozg:( ich jest kilkoro a ja jedna! nei umiem sie obronic nie mam jak:( a osoba zawsze jest potrzebna!

Gość fvghjk,jtuilio
dużo siły zyczę, bo musisz znaleźć ją w sobie... no nikt nie pomoże, bo nie ma możliwości... ani tego jak udowodniić, ani odejść stamtąd skoro te dwa rozwiązania są niedostępne musisz pracować nad sobą, moze pomoc psychologa? ja w nich nie wierzę, ale moze pomagają... przydałby się ktoś bliski, kto by rozumiał i wspierał...

tylko takie im wyjasnienia przychodzą do głowy a propos tej sytuacji. Muszę spać. Głowa do góry, nie daj się zgnębić ale nie dasz się jak będziesz szukać pracy a tu dobrze by było ponagrywać i to nie tylko co do ciebie mówią ale i co za twoimi plecami mówią o tobie dobranoc:)

Gość julaaaaaaaaaa
wlasnie takie odoby jak ten kevin ze mna pracuja! tylko tam nikt mnei nei broni:(

jula z doświadczenia powiem-musisz mieć z kim rozmawiać. Są telefony zaufania, w play jest taka poromocja 100minut na stacjonarne i do play i tam jak zaplacisz 5zl to minutę masz po 5gr. Mozesz sobie kartę kupić, w google spis telefonów zaufania i jedziesz. Tylko wiem też, że nie zawsze to coś daje i czasami ulga jest, że się tyc gęb nie ogląda.

Gość julaaaaaaaaaa
stosuja n amnie takie techiki manipualcji! tos ie da wyczuc i wylapac:(

Gość fvghjk,jtuilio
jezu, wspólczuję ci tak po ludzku trzymaj się dziewczyno... olej, rób swoje bądź głucha i ślepa na zaczepki, na złe slowa... bądź twarda to ci się przyda w tym zasmarkanym swiecie

najlepiej by było nagrywać. To sprawia ulgę, bo wiesz, że zbierasz materiał i masz podstawy podać do sądu; szkoda, że od początku nie nagrywasz całych dni (są takie dyktafony). Zapewniam cie, ze w takiej sytuacji nawet nerwy opanujesz, żeby nie dać się złapać.

Gość julaaaaaaaaaa
kevin nei masz kobeity-przykro mi:D

ona może być twarda, ale jak szuje ją zwolnią wtedy jak im się zachce to i tak ją to podetnie, bo każdego by podcięło. A najlepiej jakby kolejne osoby po tobie na tym stanowisku też ponagrywały i razem do sądu wtedy. Pracowałam ze żmijami, wiem jak to jest -ani jednego dobrego słowa tam nie uslyszysz dobranoc, muszę iść

Gość fvghjk,jtuilio
Poniatovski a nie przyjdzie ci do pustego łba, że moze przyczyniasz się wlaśnie do niszczenia człowieka czasem już to nie są żarty nawet tu....

Gość julaaaaaaaaaa
a i chodza i powtarzaja jaka to oni maja mocna psychike...ta mozna miec mocna jak ich nikt nei gnebi a mnei wszyscy!

I jeszcze wmawiasz sobie, że to oni chodzą i coś powtarzają, tymczasem to ciebie dosięgają problemy psychiczne i to ty coś sobie wmawiasz. Co raz bardziej ci współczuję. Nawet bym ci jakąś paczkę świąteczną wysłał - biedactwo. :(

Gość julaaaaaaaaaa
mozesz mi wyslac ok. jestes tepy zatem!

Gość fvghjk,jtuilio
są ludzie i są taborety tak było jest i będzie ludzie, w miarę możliwości, powinni trzymac się razem