Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nova twasz

Córki kocha się tylko pół życia

Polecane posty

Gość nova twasz

Do 15roku życia, potem nie warto bo i tak będą się puszczać. Ja właśnie mam córeczki kocham je bardzo ale tylko do 15roku życia potem dla mnie nie istnieją, szkoda tym bardziej że moja żona ma chore serce więc nie mam szans na syna :/

i prawidłowo- najbardziej i tak należy kochać żonę ,mój drogi, bo z nią sie slub brało i ona jest początkiem wszystkiego, co później

Gość nova twasz
No wiadomo że żona na pierwszym miejscu, daleko przed dzieciakami, również synami

Gość Miliana23
heloiza999 ty jestes wszędzie

hahahahahaha prowokator nie wie że istnieje na tym forumełe HELOJZA :classic_cool:

whedif-i reszta- jestem wszędzie tam, gdzie temat ciekawy;-pp muszę głosić swoją ewangelię tam, gdzie się da;-DD pzdr, autorze- tak 3mać!!!

Gość nova twasz
wejdf ale co syn? Żone stawiam na pierwszym miejscu, zawsze, jest dla mnie najważniejsza pisze też że chciałbym syna, mogłaby go mi urodzić ale jest chora więc nie będę naciskał, bo syn nie byłby dla mnie całym światem, ona jest

Gość nova twasz
To jest przenośnia :O syn się nie puści, nie o to chodzi - córki odejdą, syn też ale one pójdą w świat przyjmować czyjeś geny, syna chowamy w pewnym sensie dla siebie, syn podtrzyma ród, nie córka

Gość njiojojmnoi
to straszne,mam nadzieję że nigdy nie będziesz miał dzieci a twoje arumenty są na poziomie 6 latka,aż trudno uwierzyć że takie głupoty pisze dorosły facet

Gość a jak mąż twojej córki przyjmi
e jej nazwisko? albo jak ona zostanie sama z dzieckiem? ja tam wogóle nie chce dzieci ps. jestem facetem i mam w dupie swój ród🖐️

Gość a jak mąż twojej córki przyjmi
I jak one mogą przyjmować czyjeś geny? Geny mają po tobie i po twojej żonie! A ich dzieci będą miały geny jej(w tym twoje i żony)i geny ich męża.

przyjmować czyjeś geny? to dorosła osoba może dostać czyjeś geny?:)

Geny:D Ty wogóle jesteś niepoważny że w 21 wieku myślisz o przedłużeniu rodów:D równie dobrze możesz mieć syna który zmieni sobie nazwisko :D i to będzie jego święte praw:)

Niezwykłe :) Ja myślałam, że najbardziej się kocha i tak własne dzieci, a nie męża/żonę, choć przecież gdyby nie oni, to dziecka by nie było. Ale nie spotkałam się jeszcze z taką postawą, że żonę i tak bardziej kocha, hmmm... rzadkość :P

średniowiecze :) a kto powiedział że syna czy córke chowa się dla rodziców :) nikt. Co jak syn będzie bezpłodny? to nie będzie żadnego przedłużenia:D

hiszpanin, kotek, nie przeżywaj tak to prowo a autor knuje już jakąś nową prowo

ale właśnie ja się tylko udzielam bo zakładam temat za tematem a mało co udzielam komu rad. Teraz odpowiedz na moje pytanie. Dlaczego moge pisać o rodzinie,show biznesie i marzeniach? Dlaczego pisanie o maturze to dziwne? I dlaczego mam nie pisać o wawelu. Podaj argumenty i uzasadnij :)

Gość kafee zdziraa
E tam córki się kocha całe życie bez względu czy zmieniają nazwisko czy nie