Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katja de luz

Do tych co latają samolotem - jak to jest z cenami biletów

Polecane posty

Gość katja de luz

witam często słychać że niektóre linie oferują bardzo tanie loty np za ok 20 zł lub 50 (chociaż są i takie za złotówke ) wiem ze za bagaż dodatkowa opłata ( no chyba że na weekend spakuje sie w podręczny :) ) a jak to wygląda w praktyce ? doliczane są jakieś opłaty obowiązkowe ? bo np z takich udogodnień typu pierszeństwo wejścia na pokład korzystać nie zamierzam dzięki za odpowiedzi

Gość katja de luz
odpisze ktoś ? :((

W sumie temat jak dla mnie - niedawno szukałam TANICH lotów do londynu, wybieram się tam w kwietniu z rodziną (5 osób) na majowy weekend. Zaczęliśmy od wizz air i ryanair, ale po doliczeniu oplat za bagaze, podatki, obsluge na lotnisku, karte VIP, dojazd do modlina i z Luton (Stansted?) wyszlo nam cos okolo 4 tysiecy. A za tyleoferowal swoje loty British Airways i LOT, bezposrednio na Heathrow, z obiadkiem na pokładzie :-P Tak więc mamy już bilety na BA ;-)

przeciez kazda cene biletu masz na stronie danej linii lotniczej. wpisujesz miejsce docelowe, oraz te z ktorego chcesz leciec...zaznaczasz ilosc bagazu. date i wyskakuje Ci cena;)

wejdz sobie na stronę danego przewoźnika i tam przeczytasz wszystko w regulaminie.

Gość katja de luz
dzieki za odpowiedzi

Gość Bradans
PolandTransfer maja bardzo fajowe połączenie :-) Polecam, bo sa czyste, sprawne i szybkie :)

Ja latam z tix.nl najtańsze bilety w eu mają,bo po opłaceniu wysyłają ci go na maila,żeby samemu wydrukować.

Gość Kikuk

Jak nie bierzesz bagażu głównego, żadnego ubezpieczenia, nie wybierasz konkretnego miejsca, stoisz w zwykłej kolejce, to faktycznie cena jest tak niska. Do Londynu leciałam za około 80 złotych w jedną stronę i nie było żadnych dodatkowych opłat.