Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to może być problemem?

Czy dla faceta problemem może być, że dziewczyna uprawiała wcześniej seks analny

Polecane posty

Nie będzie się taka kojarzyć ze zbyt wyuzdaną?

Gość a takie tam
Jeżeli uprawiała go we wcześniejszym zwiazku a nie chce uprawiać w obecnym - to wiedz, że coś się dzieje.

Gość pewnie wtedy ja mniej
podnieca

Gość gghtrhrth
Przede wszystkim w związku nie rozmawia się o tym, co się robiło pod pierzyną z kimś innym!!! Zakończony związek, to zakończony temat. Wystarczy informacja, że wcześniej się było w związku, że nie jest się dziewicą. I tyle. Czy Ty byś chciała słuchać o tym, czy Twój facet poprzedniej dziewczynie robił minetki, czy może lizał jej stopy albo uprawiali seks analny?

Gość a ja jestem facetem
i wole wiedziec jaka dziewczyna ma przeszlosc: ilu miala partnerow, czy uprawiala anal, czy uprawiala seks bez zwiazku, czy zdradzila i czy szybko poszla z kims do lozka

Gość vsdfvdfv
pewnie, nikt nie chce kurwy jako swojej kobiety nawet jak teraz udaje cnotke

Gość przeciętny mężczyzna
dla mnie nie byłoby problemu, wpadłabyś do szufladki "fajna dupa do ruchania", na pewno na nic więcej :)

Gość vsdfvdfv
dokladnie, do poruchania taka to skarb

Gość taka kobieta to glownie
do seksu

Gość tgtyytytyr
A ja uważam, że chamstwem i prostactwem jest zadawanie kobiecie pytań ilu miała facetów w łóżku, czy uprawiała anala, czy robiła loda itd. W końcu w miarę rozgarnięty i inteligentny człowiek sam potrafi się zorientować, czy kobieta którą się zainteresował jest łatwa, czy nie, czy miało ją pół miasta, czy jednak do zbliżeń dochodziło tylko w jednym, wieloletnim związku, który wcześniej z kimś tworzyła i który oparty był na miłości. Śmieszne jest wypytywanie kobiety, co wcześniej robiła, budzi to niesmak i świadczy o kompleksach faceta. Tym bardziej, że kobieta wcale nie musi powiedzieć prawdy :) Chyba każdy mniej więcej wie, jakim człowiekiem, z jakimi wartościami i przekonaniami jest osoba, z którą zaczyna budować związek ??? A jeśli poznał ja w kiblu na dyskotece, to pytania o ilość facetów itp wydają się zbędne, bo wszystko jest jasne ;)

Gość Ja to znam taką co bez gumy
ją na pierwszym spotkaniu pocisnąłem, nawet nie wiedziała jak się nazywam. Porządna z niej kobieta, szanuje facetów bo im nie odmawia.

Gość u5u5577
A zbadałeś się, czy nic nie złapałeś? Na pewno nie byłeś jedyny.

Gość uoiuoouou
Ja to znam taką co bez gumy -ale Ty jesteś taki sam jak ta dziewczyna :) Jesteś łatwy. Puściłeś się z ledwo poznaną dziewczyną i nawet nie pomyślałeś o zabezpieczeniu. Jesteś taką samą szmatą jak ona :)

Gość to proste....
a po co w ogóle w nowym związku o tym opowiadać. Ja mam na to prostą metodę - tylko jeżeli facet to zainicjuje (w związku), to pokazuję, że mam na to ochotę. W związku robi się to z kimś, do kogo ma się zaufanie, a wtedy nie ma powodu do wstydu. Szczególnie w przypadku seksu analnego potrzeba dużo delikatności, dlatego to nie jest coś, co można robić z każdym. Nie masz się czym martwić - prawdziwy facet doceni to, że ma kobietę, która wie, o co chodzi - mój docenia, bo jest mu ze mną dobrze.

Gość Pryszczaty prawiczek
tak bo puszczają jej zwieracze i sra mimo woli i pierdzi w nocy tak,że sąsiady słyszą

Gość do to proste....
a z iloma facetami uprawialas seks analny?

Gość do to proste....
tgtyytytyr a jak ktos nie chce kobiety po analu?

w smietniku z każdym żulem okolicznym 3 x na dzień za flaszkę spirytusu salicylowego albo wody brzozowej

Gość jasne, ze to powinno
byc problemem

Jeśli chce to doświadczenie powtórzyć to nie powinno przeszkadzać. Jeżeli nie chce - trzeba zmienić kobietę. ­