Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rozregulowana..domatorka....

pol 5-latek mnie nie slucha, nie chce ciagle krzyczec, straszyc, co robic?

Polecane posty

Gość rozregulowana..domatorka....

przyklady zachowania: 1....choc jesc, obiad na stole, on:-zaraz, ja, choc bedziesz duzy i silny jak zjesz, i tak z kilka razy "zaraz", poki nie przyjde i krzykne albo postrasze staniem w koncie, nawet i to czasami nie pomaga i leci do konta 2...maly za duzo grasz w ta gre, oczy ci sie popsuja, pobuduj teraz puzzle(bardzo je lubi) on: nie! chce grac, wtedy po czasie kiedy mnie nie slucha, wali muki, wylaczam kompa, on sie drze i rabie drzwiami i chowa sie w pokoju 3...maly wysmarkaj nos bo bedziesz musial brac zastrzyki, on:nie i stoi z zalozonymi rekami i sie smieje, wiec go potrzaslam, bo w miedzyczasie sie mala (1 roczna corka) wywalila i palcze, i smarka ten nos, obrazony wali drzwiami i sie zamyka w pokoju i wyje bo musial zrobic cos na co nie mial ochoty 4...zabraniam mu brac pistoleta na strzalki bo dopiero pozniej mial go obecanego, teraz robimy co innego, on: no i co z tego , i sie smieje!!!i go bierze nie mam sily, czuje ze trace kontrole, nie chce go bic!! i ustawiac ciagle do konta, nie wiem.... dajcie jakies konkrete rady na te punkty, prosze dziekuje

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować