Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppoottrrzzeebbaa

ginekolog od wszystkiego

Polecane posty

Gość ppoottrrzzeebbaa

1. proszę aby osoby nie mogące mi pomóc, powstrzymały się od komentarza. 2. szukam ginekologa do którego można się zwrócić z każdym problemem. Może któraś miała podobny problem - ciąża, poronienie (niekoniecznie samoistne). chciałabym sprawdzić na usg czy wszystko jest ok, ale nie chce iść do pierwszego lepszego ginekologa który nie zrozumie sytuacji. Tylko takiego, który w razie czegoś będzie w stanie mi pomóc. a i chodzi o Warszawę. dziękuję za jakieś informacje.

Gość dla ścisłości
Poronienie zawsze jest samoistne. "poronienie niesamoistne" nazywa się aborcja. I wydaje mi się że potrzebujesz nie tyle ginekologa tylko psychologa albo księdza

Gość ppoottrrzzeebbaa
Nie potrzebuje psychologa, a tym bardziej księdza. Potrzebuje ginekologa. Po co ludzie tracą czas i emocje na niepotrzebne wypowiedzi które nikogo nie ruszają?

Gość Perw mobilna
Nie musisz się nikomu tłumaczyć. Zrobiłaś test, był pozytywny, a potem dostałaś krwawienia. :)

Gość dla ścisłości
Nic nie qmam. :o Co chcesz "sprawdzić" na usg?? Stan po poronieniu czy poronieniu "niekoniecznie samoistnym" ? Lekarz jest od problemów medycznych a nie od "zrozumienia wszystkiego"