Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nina przed 30-tka

odrzucenie i jego brak ochoty na seks...

Polecane posty

Gość Nina przed 30-tka
duchowisko - ja tez bylam w nieudanych ;) przewaznie trzeba troche przezyc, zeby trafic na kogos wlasciwego ;) Nena - kocham. Ale masz troche racji. Licze chyba, ze sie zmieni i wroci do "starego porzadku". Wiem jaki potencjal w nim drzemie i ciezko mi uwierzyc, ze od tak sie zmienia... Tinka, i co, wymyslilas jak sobie z tym poradzic? :( dlugo to trwa? Powaznych problemow w pracy brak. Wiadomo troche stresu - tak jak to praca w korporacji.

Gość Nina przed 30-tka
Nena nie ma na kogo zmieniac, jakby nie porownywal moj obecny bije na glowe wszystkich ktorych znalam (a troche ich bylo)

Gość asdfhzxc
moze jest coś o czym nie wiesz? Przecież to niemożliwe żeby tak nagle wszystko diametralnie się zmieniło. Musiało coś się stać. Co do tego ze powinnaś znaleźć innego- bardzo ciężko jest to zrobić skoro kogoś się kocha

To zapros do łóżka koleżankę ty będziesz miała zajebisty seks i potencjał się poprawi twojemu facetowi:-).

Gość Nina przed 30-tka
Moze jest.... tylko co. za cholere nic mi glowy nie przychodzi. Ile to potrwa? czy tsk bedzie juz zawsze?.... Czy on taki zawsze byl tylko na poczatku sie staral bo widzial, ze ja lubie czesto sie kochac?

A czyli, ze nie stac Cie na nikogo lepszego....w takim razie ...na bezrybiu i rak ryba :D....za kilka lat bedziesz juz ''stara kobieta'' bez blasku w oku ;)...tak sie dzieje z paniami, ktore zle wybraly, szybko sie starzeja.

Ten co palił i przestał będzie palić z piciem tak samo.Lecz jak przestał się kochać to ni chu chu już mu nie pomoże :D

Kur wa żeby kobieta mnie prosiła o seks to raczej ja mam częściej ochotę niż ona właśnie odkryłem że mam problem moja kobieta mało się ze mną kocha a ja chce więcej więcej więcej więcej więcej więcej więcej więcej więcej więcej

Gość Nina przed 30-tka
Mnie stac :) Ale watpie szczerze, ze ktos lepszy jest. Konkretnych facetow jest malo, moj na pewno sie do tej grupy zalicza. Nie bede go wychwalac, bo przez niego wlasnie siedze o polnocy na forum i skomle z braku seksu, ale jest w nim duzo dobrego.

diamant...najlepszym afrodyzjakiem dla zony...jest zapach gotowki :D

Gość Nina przed 30-tka
A czy mozliwe jest, ze symulowal wysokie libido , zeby mnie zdobyc???

Ależ ten świat jest niesprawiedliwy. Gdzieś tam są kobiety które chcą seksu mają faceta a on nie chce. Ja za to chcę ale akurat nie mam z kim i sam siedzę w domu. Wielka niesprawiedliwość!

Nina, wlasnie o tym mowie....poddalas sie juz z szukaniem, myslisz, ze nikogo lepszego nie znajdziesz. Cokolwiek bys tu uslyszala madrego i tak z nim zostaniesz...bo nie masz jaj i pojdziesz na WIELKI kompromis z sama soba.

Gość Nina przed 30-tka
No wlasnie niie mam jaj :) ten stan mi odpowiada ;) chetnie pochylilabym sie za to nad jajami mojego faceta tylko on chrapie:// A tak serio to ja chce z nim byc. Tylko chce zeby mnie regularnie pieprzyl.

Nena.--nie bądz cyniczna.Są jeszcze takie małżonki co nie tylko na mamonę patrzą lecz to już gatunek wymierający.Takie czasy nastały dziwne,ze najpierw kasa w głowie a potem kochanie.

Gość Nina przed 30-tka
rozumiem, ze watek rozwija sie w kierunku "jak niewiadom o o co chodzi, to chodzi o pieniadze" ? ;) brakuje mi seksu i juz z tego powodu cierpie na bezsennosc :////

no wlasnie nie poradzilam sobie z tym problemem jestem z nim juz z 7 lat kocham go nadzycie i nie raz czasem mysle o zdradzie ale milosc jednak mi na to nie pozwala poniewaz jest wspanialym kochajacym mezczyzna i tak samo mi powiedzial jak tobie ze seks nie jest tak wazny bo najwazniejsza jest milosc no a wlasnie tutaj nasze zdania sie roznia bo dla mnie seks tez jest wazny no ale z tym jego zapalem to wiem ze to przez ztresujaca prace i wiele godz w pracy ale czasem sa momenty ze przychodzi z pracy i bzykamy sie nie mal codziennie a czasem przy gorszych momentach raz na 2 tyg lub raz na tydz.. noi niestety satarm sie z tym pogodzic;/

Bardzo interesujace przypadki z tych kobiet musza byc ...znaczy sie idealistki ....albo bardzo brzydkie :D

Gość Nina przed 30-tka
Tinka to u mnie podobnie. Raz na tydzien to juz zaczyna mnie skrecac.

Gość facetfacet34214
A moze zamiast pisać na forum..pogadałabys z nim i wybralibyscie sie do seksuologa ? I wybacz..ale po roku znjomosci nie miec ochoty na seks ? brak sil u faceta ? Ja chyba jestem z jakiejs innej gliny lepiony.

Gdybym zrozumiala co Ty do mnie powiedziales...to moze bym odpowiedziala.

noo ale coz ja mimo wszystko jestem z nim szczesliwa i staram sie zauwazac dobre strony naszego zwiazku bo przeciez na seksie cala istota nie polega choc spelnia w zwiazku wazna role a wy mieszkacie juz soba?