Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miniiiii iadjia

Nie wierzę w opętania i egzorcyzmy, musiałabym zobaczyć na własne oczy coś takie

Polecane posty

Gość miniiiii iadjia

go, bo każde video da się zmanipulować.

Gość jdjckkc
A ty widzialas??

Gość miniiiii iadjia
Te egzorcyzmy to zwykła manipulacja, ludzie udają opętanych na tych nagraniach z egzorcyzmów, żeby Kościół nie tracił zwolenników...

widzialam - sama przez to przechodzilam, kolezanka moja rowniez - ona byla w gorszej sytuacji przy ataku rozwalila sobie glowe, miala tyle sily ze ani ja ani 5ciu facetow nie dalo rady jej utrzymac

Gość nds;a
u mnie w kościele są egzorcyzmy w pierwszy piatek miesiąca i wygląda to porażająco.Jednym piana sie toczy z ust, drudzy dosłownie padają trzeci dostają czegoś na kształt padaczki - jest to straszne

Gość xxxwomxxx
ciemnota pieprzona

Gość miniiiii iadjia
Maravilha, nie wierzę ci ;)

Gość jdjckkc
Taaa kurde...zenada

Gość jdjckkc
Chyba od kafe cie egzycerowali

Gość preff. na ostro
maravilha moglabys nie wmawiac ludziom glupot?

Gość miniiiii iadjia
Podaj nazwę parafii i adres kościoła, pojadę i się przekonam, czy jest tam coś nadprzyrodzonego, pianę z ust można wywołać lekami ;) Że też ludzie w dzisiejszych czasach wierzą takim szarlatanom ;)

Gość cg
niestety ale to prawda

Gość fanaaaa
ja widziałam i słyszałam ludzi którzy byli opętani na mszy o uwolnienie, mogę podac nagrania to sobie posłuchajcie. a zreszta jak ktoś nie chce uwierzyć to nie uwierzy, jakby na własne oczy nawet widział to powie że mistyfikacja

Gość miniiiii iadjia
Nagrania? A jaki to dowód, w dzisiejszych czasach można wszystko zmyślić. Jeśli na żywo zdarzyłoby się tam coś nadprzyrodzonego (typu miotanie się po sufice) to bym uwierzyła, ale krzyki, miny jak w czasie seksu i piana z ust to żadno potwierdzenie ;)

ciemnogród bedac w UE jeszcze w coś takiego w te gusła i mity wierzy? hahahahaha to z biedy taka patologia

Gość mgewkiog
Gutekszoł, weź spierdalaj z Kafe, debilu 🖐️

Gość Ja nie mogęęęęę
co za dekle. Gdzie tu logika? Są tacy co widzieli i tacy co nie widzieli. Jakim prawem jak ktoś nie widział twierdzi ze to nie możliwe, skoro są tacy co widzieli? To tak jakby się upierać, że Australii nie ma bo nie widziałem. A kij z tym, że inni widzieli. Opętanie to fakt i sam znam 2 osoby, które widziały na własne oczy opętanych. Najlepszy był tekst jednej "ynteligentnej" do teściowej, która widziała opętanego: to pani w 21 wieku wierzy w szatana? Na co ona przytomnie odpowiedziała: a jakby był wiek 14 to znaczy że szatan istnieje a w 21 już nie? On nie ma daty ważności.

nie musisz mi wierzyc, inni tez nie wierzyli.. ostatni atak mialam w kwietniu 2009roku w kosciele na rekolekcjach, cala szkola widziala.. bylam wyzywana w szkole od opetanych Ona, moja kolezanka ataku dostala w knajpie, przyszla do mnie z placzem i powiedziala mi ze nie wie co sie z nia dzieje, wybiegla.. ja za nia i wtedy sie zaczelo, padla na ziemie darla sie w nieboglosy, mowila jakos tak dziwnie, probowalismy ja utrzymac zeby sobie nie zrobila krzywdy, babka z knajpy zadzwonila na pogotowie, ona wyrwala sie i walila w glowa o samochody, przebiegala przez ulice, rozwalila nam samochod od srodka, mowila o jakis nienarodzonych dzieciach, plula na nas - nigdy tego nie zapomne.. pozniej gdy jej przeszlo na chwile zaczela plakac ze wokol niej jest pelno dusz i ze chca jej zrobic krzywde chwile pozniej znowu zaczela sie rzucac uwiez nie chcesz tego zobaczyc

Gość miniiiii iadjia
Maravilha 0,1/10

Gość miniiiii iadjia
Tylko różnica jest taka, że ja nie widziałam naprawdę, a oni kłamią, że widzieli :)

Gość fanaaaa
no cóz, jedyne co by niedowiarkom dało do myslenia jakby zobaczyli na własne oczy 50kilową drobną dziewczynę która roztrzaskuje o ściane drewniany stół albo nie moze jej utrzymac kilku męzczyzn.

Gość miniiiii iadjia
Jak zobaczę to uwierzę, na razie możecie spadać z tymi swoimi bredniami :)

Gość fanaaaa
dobrze, będziemy sobie spokojnie spać ;) wcale mi nie zależy zebyś w to wierzyła, ale po prostu tak jest.

Gość jedz do szpitala
psychiatrycznego i poogladaj tych opętańców jest ich tam od groma róznej masci jezusków ,demonów itp cudaków w sredniowieczu nazywano to opetaniem dzis gdy medycyna poszła do przodu skutecznie leczy sie chorych psychicznie

Gość miniiiii iadjia
Nie jest i nie kłam, w końcu to grzech kłamać ;)

Gość jedz do szpitala
tacy ludzie maja ogromna siłe fizyczna w momencie ataku jak kolezanka meryvill

Gość miniiiii iadjia
Ale ci "uzdrowieni" są podstawieni, bo egzorcyzmem nikt choroby psychicznej nie wyleczy ;)

Gość fanaaaa
:)nie martw sie o mnie tylko o siebie, bo każdy za siebie będzie odpowiadał przed Bogiem