Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trójgłowa marchew

LUDZIE! GMO wchodzi tylnymi drzwiami!!!

Polecane posty

Gość gh
gutek a ty nie bedziesz emerytem?

Gość trójgłowa marchew
ale to się NIE WYDARZY, bo przed wyborami kuba w.- lesny dziadek, idol mlodziezy udzieli MUNDRALIŃSKIEGO wywiadu dla wprost czy czego i ci 18, 19,20 latkowie których łatwo ukształtować zagłosują jak owieczki na tego żyda

Gość Uśmiałam się z tego
Wy sobie jaja robicie, nie? :] Nie wierzę, że istnieją takie głąby... po prostu nie wierzę. :)

Gutekszoł ale kosztem biedy i nieoplacalnosci produkcji rolniczej. truskawki tyle pracy wymagaja i nakladow a cenozercy z miast pasozyci nieznajacy ciezkiej pracy albo z niej uciekinierzy narzekaja ze np. 4 zl to drogo za kg truskawek. to ja ci dam 4.50 i puszcze na dzielke i sobie sama nazbieraj. te truskawki. chora ekonomia chore zasady. GMO to dobro tego świata. by bezrobotni tez byli najedzeni. i by emerytow nie bylo wogole - jesteś dyżurnym debilem kafeterii. Nawet wyprzedzasz w tym Musztardę :D

Gość trójgłowa marchew
ale co, chcesz ich wysadzić w powietrze...dobre gdyby nie nielegalne :-)

Gość zdrowa-żywność
Jakby ktoś chciał jaja i warzywa z własnego ogródka proszę o kontakt sarnecka.m@wp.pl, Mogę przywieźć do Warszawy za drobną opłatą. Sama od lat nie jem sztucznych świństw

Gość trójgłowa marchew
i oczywiście 75% Polaków jest PRZECIWKO GMO ale oni mają to w dupie

bo 25 %v udziałow preferencyjnych to większość, to samo , z poparciem. 25% Ludzi swiatłych, wartosciowych stanowi więcej niz 75% biedoty zadżumionej z brakami w uzębieniu. tacy racji mieć nie mają prawa

Gość ania2546
zdrowa-żywność, napisałam mejl proszę odpisz, szukam kogoś kto będzie mi przywoził warzywa raz w tygodniu, masz mozliwość miec mleko ?

Gość trójgłowa marchew
gutek, widać że żresz to już od dawna bo nie masz już mózgu (a zakładam optymistycznie że MIALES) a kiedy to przepchnęli???? 9 listopada AKURAT!!! na dwa dni przed świętem niepodległości i zamieszkami przypadki chodzią po ludziach

Gość sysylovehigh
tylko ze nawet nie bedzie oznaczone, ze gmo, wiec nawet nie wiadomo czy w eko sklepie dostaniesz eko..

Gość trójgłowa marchew
a) nie jest tańsza, jest na razie DOTOWANA. b) nie będzie ni chuja tańsza, gdyż będziemy ją sprowadzać z takiej np Brazylii, kótra jest swiatowa potega gmo c) nasi rolnicy na tym STRACĄ d) sam sobie poszukaj

W połowie XIX wieku, niejaki Mendel, zakonnik z zawodu, rozpoczał genetyczne modyfikacje roślin. I od tego czasu takowe się uprawia i je. Jemy genetycznie zmodyfikowane zboża, pgórki, pomidory, sałate, marchewkę itp, itd. Ten cały krzyk jest po nic... I o nic...