Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mrrrrrr ONA

Sex reaktywacja! Kto chce?

Polecane posty

Gość Chcący niechcący
Chodz tu uwolnij go i bezwstydnie masuj go ustami.obciągnij go najlepiej jak potrafisz,bądz moją suczką

wymasuję go ustami a może lubisz miedzy piersi , duże jędrne , i będę go języczkiem muskać ? lubisz tak ?

Gość Chcący niechcący
Mmmm duze piersi?języczkiem?uuuwielbiam!chodz do mnie no chodz.zrobimy to bez slow.bezwstydnie zdejme ci majteczki,rozchyle uda,przyssam sie do mokrej szparki,potem zerzne porządnie.i tak na zmiane kilka razy.I te duze piersi mrrr...

Gość Chcący niechcący
Z jakiego woj. Jestes? Ile latek?

aaa , jak mi dobrze , a ty jesteś tam po drugiej stronie ! a nie tu pod moim biureczkiem !!! oj szkoda ,że tak sam się muszę masować i dotykać !!!

Gość Chcący niechcący
Ach to daleko. Sopot. Ale czasem bywam we wroclawiu. Chcialabys Spotkac sie w realu?tylko sex,bez zbednych slow?

Gość Chcący niechcący
Daj adres @

Gość Chcący niechcący
Odezwe sie na @,teraz koncze prace i musze uciekac. Milo bylo :) ciekawe jaki bedzie ciąg dalszy? :) ale to juz na @ pozdrawiam i gorące caluski przesylam

Gość Revol_feet
Na chuj pisać jak lepiej ruchać na żywo ?

Hmmm. Lubie najpierw popieścić szyjke. Poprzygryzać uszka. Pomasować cycuszki aż poczuje twarde sutki. Jezyczkiem pozataczać po nich kołeczka, przygryzać...

Szwędasz sie po domu. Zachodze Cię od tyłu i mocno przyciągam. Wsadzam swoją ręke w ptoje majtki i paluszki wciskam cipke. Chcesz się wyrwać ale nie pozwalam...

Przeciągam Cie na schody dalej mocno wibrują palcami w środku. Czuje 1 soczki. 2 paluszki, 3 paluszki...

Domyslam sie co mnie czeka. Ulegam. Odwracam się i całuję ci po szyji schodzac coraz nizej... Sciagam Twoją koszulkę i prowadzę na łózko...