Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mieli z niej polewkę :/

dziś w mpk okropna dziewczyna która się jąkała chciała poderwać przystojniaka...

Polecane posty

Gość Mam19lat
fghjkl, no dokładnie. Właśnie tacy zakompleksieni faceci się wyśmiewają z inncyh ludzi. A taki przystojny jest pewny siebie i nie boi się powiedzieć co myśli. A ci zakompleksieni się boją i nawet jeśli któryś z nich niby nie chciał się śmiać, to nie chciał odbiegać od grupy, sam bał się że go przez to wyśmieją, więc się śmiał, tchórz jeden

Jak dla mnie to jest normalne zachowanie. Dziewczyna nie miała nic do stracenia, miała odwagę podejść i zagadać. Nie rozumie staszka, co w tym jest dziwnego?

Gość fghjkl
no wlasnie nic dziwnego - poprostu do staszka zadna dziecwzyna nie zagadala a ajak zagadala to zaraz uciekla bo jeste zalosnym pustakiem

Gość fghjkl
dokladnie lordaicid87 - chlopak ma klase a dziewczyna nie miala nic do stracenia a jeszcze do zyskania

Gość fghjkl
otoz to !

Gość nop a przystojniak
no sale w końcu okłamał ją, że ma dziewczynę hmmm?:)

Gość o co idzie?
materiałową ona nagle wypaliła z tekstem "uuu zabolało"

chyba chodziło jej o to, że trudny kierunek ale on nic na to nie odpowiedział widac było że ma problemy ze zrozumieniem jej, bardzo się przysluchwiał i starał zrozumieć ale oni to totalna porażka

Gość ale siare
sobie laska zrobila. pewnie 1/2 autobusu miala polewke.

Gość brzydki_facet
Przystojniacy mają zazwyczaj bardzo niskie IQ bo jak Bóg da urodę to na rozum nie ma już miejsca i to się raczej sprawdza!

Gość czesto mnie zaczepiaja
takie. No moze nie jakajace sie. Obecne laski sa jakies mega wyzwolone i mysla ze jak sa chetne na szybki numerek to odrazu facet leci.

Gość Layla201212
spoko facet. gdyby takich ludzi byla wiekszosc to odzyskalabym w nich wiare. natomiast jego kolezcy... czego takim ludziom zycze to sam diabel sie za glowe lapie

jeśli chodzi o nich to kolesie którzy mają pustkę w głowie. Powinni chodzić w kaskach bo lekkie uderzenie w głowę powoduje że echo wybija im zęby

Gość gfferrtrtrtrt
zalosne prowo. jakala pyta sie jakiegos obcego chlopasa czy sie z nia nie przespi, no lecz sie na leb kretynko, dlugo nad tym mysallas?

Gość o co idzie?
a z tym jąkaniem to było aż tak strasznie?? nie dało się Jej zrozumieć? mi to akurat chyba by nie przeszkdzało

Gość fgfdghtyuyertewr
oj bja bym się nie odważyła więc podziwiam

Wreszcie zaistniałam na kafeterii hi,hi a teraz idę się masturbować wyobrażając sobie jaką oni mieli z niej polewkę, nie mogę wytrzymać, Czy wy też zbliżacie się do orgazmu na moim temacie?