Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natmik

czy poszłybyście na basen teraz z 4 miesięcznym niemowlakiem?

Polecane posty

Gość natmik

od kiedy mamy dzidziusia zawsze z mężem chodzimy osobno. chcielibyśmy w końcu iść razem, czytałam że od 4 miesiąca można, ale nie wiem czy na zewnątrz nie jest za zimno po wyjściu...troche sie boje. a wy chodzicie?

Ja chodze. Co prawda aktualnie mlody jest przeziebiony, ale w zeszlym tygodniu bylismy i jak mu przejdzie tez zamierzam pojsc. Bez przesady, przeciez nie musisz od razu z szatni na dwor wychodzic.

Gość natmik
a nie przeziębił się czasem wychodząc z basenu na zimno?:P

Gość ijgf
moja coreczka chodzi co tydzien - pierwszy raz byla jak nie miala jeszcze 3 mies. (warunek byl tylko taki, ze musi trzymac sztywno głowke)

u nas też warunkiem było trzymanie główki prosto, więc w marcu (synek z grudnia) się zapisaliśmy, nie przeziębił się do tej pory (a chodzimy czasem i 3 razy w tygodniu bo mamy za darmo), po wyjściu z basenu dajemy sobie 30-45 minut na "odsiedzenie" w kawiarni

Gość ojjjjjjjj
czemu polskie matki sa az tak przewrazliwione na punkcie sowich dzieci? skad to sie bierze??

Hm, tak sie zastanawiam - jak takiemu malemu obsranco-sikawkowemu rozwiazuje sie problem fizjologii w basenie? Jakas super pieluszka czy na golasa zupelnie?