Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wybrałam pseudonim dla siebie

W jakim wieku kupiłyście dzieciom kuchenki ?

Polecane posty

Takie do zabawy. Producenci dają oznaczenie 3+, a moja córka wnet będzie miała 1,5 roku i już się pcha do garów :D i się zastanawiam nad takim prezentem pod choinkę, tylko nie wiem jak się tym będzie bawiła ( jakoś na pewno ) i chyba będzie jeszcze ciut za niska. Póki co kupiłam jej plastikowe garnki i patelnie w Auchanie i kafe serwis i tym akurat bawi się ładnie - wszystkim nalewa herbatki :P Więc jak to u was z tymi kuchenkami ?

Gość erykaznawszystko
15 miesiecy,kuchnie sa niskie wiec niie nie martw ze nie dosiegnie.Teraz synus ma 19 miesiey,piecze ciasta,parzy kawe i gotuje mamie zupki i myje naczynia :) cudny widok : )

Gość facetowi kuchenke ?
:o a lalke barbie juz mu kupilas?

Gość erykaznawszystko
aha czyli kazdy facet nie ma prawa dotknac garnka i szklanki wedlug ciebie?moj mały bedzie super w przyszlosci facetem,bo bedze gotowal,a twoj tak jak twoj maz bedzie tylko pil browca i siedzial z gazeta na sraczu bo mamuski niczego go nie nauczyly.zal mi ciebie tepaku

Gość niuniulkai
heh dla chlopca kuchenka? moze rozowa do tego?

Gość niecale dwa lata
dziecko mialo gdy kupilam kuchenke.

Gość ewelcia7676
Moja córka ma 21 mies ma kuchenke od 15 miesiaca i nie interesuje sie nia szczególnie, zeby udawać gotowanie czy mycie naczym. Wszystko wciska i zamyka w piekarniku.

Gość ojojoj co wy robita
nie kupujcie kuchenki dla chlopca bo jeszcze zostanie no wiecie kim.... no dobra napisze, zostanie KUCHARZEM!!!!!! ja mojemu kupuje tylko zabawki ze Spidermanem, i nim wlasnie bedzie w przyszlosci :)

Gość feministka 90
No i co z tego, że synowi kupiła kuchenkę. Dlaczego niby nie. Wy już od dzieciństwa robicie swoim córkom krzywdę wpajając im jaką rolą mają w przyszłości spełniać - grzecznej i bezwolnej sprzątaczki i praczki na łasce pana męża. Bo nie mieście się w Waszym światopoglądzie, że córka może wolałaby się pobawić samochodem czy sklejać w przyszłości modele samolotów a może nawet lesbijką będzie. A potem płacz i lament, że facet przy obowiązkach domowych nie pomaga to Wasza wina.

Gość erykaznawszystko
mamuski tepaki zazdroszcza bo wasze smrodki to nawet jeszcze nie potrafia trzymac dobrze szklanki.

Mój syn dostał kuchenkę w spadku po kuzynce, ma 2 lata. Już wcześniej interesowały go garnki i gotowanie, teraz jak ma kuchenkę to cudny widok kiedy idzie mi ugotować zupkę. Żeby nie było warsztat majsterkowicza dostał od nas na 2 urodziny, tak dla równowagi. Oba sprzęty są mocno eksploatowane w ciągu dnia.

feministka 90 - moja córka bawi się również autkami, ma kilka w swojej kolekcji zabawek, Mikołaj przyniesie jej jeszcze wywrotkę z klockami, także...

hej ja właśnie zastanawiam sie nad takim prezentem dla synka ma 3 latka . ale śmieszy mnie te ograniczenia auta dla chłopaka , lalki dla dziewczynki .