Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooo3r

Mam dopiero 33 lata i nie chce mieć dzieci

Polecane posty

Gość ooo3r
To zbieranie puszek to też interes? Nigdzie nie słyszałem o takich ludziach jak wy? To forum to jakaś lipa

Gość ooo3r
Ktoś z was właśnie napisał że skończył zbierać puszki? I że to też interes.

Pogromca troli jesteś śmieciem, podobnie jak twoja stara to kopara co jej cipa na okoła lata a w niej jest każda fujara :P

To ja napisałam o zbieraniu puszek. Zbieram puszki po piwie, coli, pepsi. Zbieram również złom :) i uzbieram na tym 30 złotych dziennie. Dobre zajęcie dla samotnej chłopaka.

Takie wyzwiska świadczą o twoim poziomie, nie dziwie się że nie masz matury, ani dziewczyny pracowałeś 2 tygodnie i tak za dużo, może czas ulice zamiatać ;) ?

Apropo puszek... mój kolega ma skup złomu + różne tam usługi metalowe i na prawdę dobrze mu idzie :) Tak na prawdę pieniądze są wszędzie, nawet w śmiechach

hiszpanin: co ty się tak unosisz? Wpadłeś tu i jedziesz po wszystkich..

Gość wesww
33 lata i zarabisz 3 tysiace harujac jak wól? ty ni e powinienes miec dzieci bo jestes nieudacznikiem. mam 26 lat zarabiam 2 razy tyle 8 h dziennie praca :D

Bo mnie wkurwiać. Pracowałem trzy razy. 1. 2 tygodnie w firmie Wawel 2. Później miesiąc w tej firmie 3. 2 miesiące w tej firmie I za każdym razem byłam zwalniana, a tobie by pasowało wpierdolić wielki pogromco śmieci :D

Gość ja to ja i już
A ja Ci pisze, że ja nikomu dzieci nie każe mieć nie chce ok, ale zakładając po raz kolejny taki temat albo się żali albo szuka sam dla siebie wytłumaczenia ze dobrze robi. "...Myślisz, ze przedstawiłaś obraz sielany i wszyscy klękną na kolana. A kogoś zwyczajnie to nie bawi." sama napisałaś że możesz cały wieczór nago chodzić i się kochać kiedy tylko masz ochotę no i wyjść do kina na nocny seans - zgodnie z twoim tokiem myślenia klękam i nie wstaje

Gość kajko28
Faktycznie ciota z ciebie, kobiety nie szanuja takich mezczyzn, prawdziwy facet nie boi sie zobowiazan i odpowiedzialnosci. Jestes zwyklym tchorzem. Ja tez nie mam dzieci ale ja nie spotkalam po prostu odpowiedniej osoby. Mysle, ze twoje myslenie z dojrzaloscia nie ma nic wspolnego bo jezeli mmezczyzna ktory zostaje ojcem to dla ciebie dzieciorob, masz nie rowno pod sufitem. Nie kazdy sobie cyka od razu 6 dzieci, to raczej nie czeste zjawisko w miastach. Do ludzi, ktory zwyczajnie nie chca miec dzieci, nie mam nic - to ich prawo, ich zycie ale ty mowisz o niecheci do zobowiazan, a to juz co innego, jestes po prostu dzieciak jeszcze.

Gość ooo3r
A czy ja muszę koniecznie się z kimś wiązać i robić dzieci? Po co? by w tym ciemnogrodzie przedłużać ród???? i swoje geny. Dla mnie to chore.

Podsumowując, masz mentalność 15 latka i tyle Boisz się zobowiązań, podjęcia ryzyka z lepszą pracą bo po co mieć troszkę łątwiej Jesteś leniem bo nawet rodzonej siostrze nie pomorzesz Ambicji też nie widzę po przeczytaniu wszystkich twoich wpisów Ma sa kra ....

Gość do pogromca trolli
już widze jak ty byś pomogl siostrze czy corce. Jak od dawna wiadomo ze mezczyzni nie lubia dzieci corek/siostr tak samo jak kobiety nie lubia dzieci synow/braci.

Gość ooo3r
To lepiej pomyśl co zrobisz za 20 czy 25 lat jak zniesie ci do domu bekarta. Wstyd, upokorzenie i politowanie ze strony rodziny.

Gość ooo3r
Tak, taki ze mnie leń że nie chce się z nikim wiązać. Co do tego to raczej powinieneś się oto obawiać. Ja widziałem ile moi rodzice mieli wstydu za moja siostre jak oznajmiła że ma brzuch. Bardzo to przeżywali. I do tej pory jest im głupio i pomagają jej po prost z żalu. Na szczęście mnie coś takiego niedotyczy, ja mam spokój od tych spraw. Dzieci rowna się problemy których nie można rozwiązać.

Gość lepiej mieć córke z dzieckiem
która przynajmniej zrobiła coś dobrego na świata, niż syna który nic nie dał państwu (potomka).

Ja mogę wszystko, dzieci to nie problem dla mnie, problemy wychowawcze na pewno będą, zawsze są ale się nie boje wiem że damy sobie radę, choć będzie trudno, ale ja na łatwiznę nie lubię chodzić, jak co niektórzy tutaj... :D

Gość popieram się autorze
sama jestem bezdzietna z wyboru a mam 45 lat, nie chciałam psuć sobie lini. Inne 40stki w moim wieku wyglądają na grube lochy a ja wyglądam jak rycząca 30stka. A córka jakby mi wycieła taki numer to bym ją z domu wydupcyła.

wy macie jakąś kościelną mentalność....wg waszej teorii osobą zasłużoną jest patologiczna matka 5 dzieci, która żyje na zasiłku, dzieci chodzą brudne, kradną i mają braki emocjonalne. ale przynajmniej wg was coś dała PAŃSTWU (dzieci). po jaką cholerę dawać coś PAŃSTWU? mniej dzieci jeśli tego pragniesz, to jedyna słuszna motywacja. robić dziecko dla państwa, które ma cię w dupie to najgłupsza rzecz na ziemi. syn jak ty lepszy niż córka jak twoja siostra- przynajmniej myślisz, wiesz czego chcesz, jesteś rozsądny i odpowiedzialny na tyle, by nie brać się za coś, czego nie vchcesz dźwigać. a twoja siostra co? pozwoliła sobie na luksus wpadki i co,dźwiga sama konsekwencje? nie, sam mówisz, że trzeba ją wspierać. ludzie co piszą, że jesteś bezużyteczny są debilami, przysięgam...

uczciwość, nie szkodzenie innym i środowisku, porządne wywiązywanie sie ze swych zobowiązań, kultura osobista- oto co świadczy o naszej wartości. nie dzietność. dzietność to kwestia indywidualna. amen.

Nieletnie matki to wina głupich rodziców :D wiec dobrze że autor w dzieci się nie pcha za przeproszeniem. Niech mi ktoś powie skąd nastolatkowie mają wiedzieć o antykoncepcji ? W szkołach nie ma wychowania seksualnego, a rodzice wstydzą się o tym rozmawiać bo przecież to takie niemoralne:D idioci. Od malutkiego dziecka wprowadza się powoli elementy poznania spraw damsko męskich, na początku o pocałunkach o trzymaniu się za ręce ot takie pierdoły i z czasem coraz bardziej ... dziecko rośnie i wprowadza się je w nowe "tajniki" Proste, ale przecież rozmowy o seksie to jest taki wstyd ;D

Heloiza: Ja nie popieram tego co piszesz, nic takiego nie powiedziałem. Jeśli kogoś NIE STAĆ na dziecko to wgl nie mam mowy moim zdaniem, a patologia to patologia, nic z tym nie zrobisz