Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pouzalam sie

mam 20 lat i dziecieca gebe

Polecane posty

Gość pouzalam sie

dlatego zadna mnie nie chce :(

Gość pouzalam sie
ktora chcialaby byc z kims kto wyglada jak gimnazjalista :o

Gość mam to samo.
Tylko ze ja mam 26 lat

Gość pouzalam sie
ale jestes facetem? jesli tak to witaj w klubie - tacy jak my maja przerabane

Gość feryl
ja mam 24 ,a dają mi 18-19.nieraz mnie to wnerwia i przeszkadza,ale kiedyś pewnie bede zadwolony z młodego wyglądu jak bede miał 40-tke.To chyba geny ,bo rodzice też młodziej wyglądają niż ich rówieśnicy.

Gość mam to samo.
Jestem kobieta. Wygladam na 15 lat;/

Gość ugulubembe
Ja mam 22 i gębę dziecięcą również. No niby mocny makijaż coś pomaga, ale to też nie zawsze. Najgorsza jest jednak dziecięca klata :D

Gość pouzalam sie
zebym ja chociaz wygladal na 18 latka... :o neistety w moim przypadku jest gorzej, bo wygladam jak gimnazjalista doslownie :(

Gość pouzalam sie
kobiety maja lepiej, bo za takimi faceci tez sie ogladaja a za mezczyzna ktory wyglada jak dzieciak to juz zadna :o

Gość ugulubembe
Lol, jak to kobiety mają lepiej? Kto się ogląda za kobietą z płaską klatą? No proszę Cię :D możemy sobie podać ręce :D

Gość pouzalam sie
nie chodzilo mi o piersi ale o twarz :P

jak zaczęłam się spotykać z moim mężem to każdy myślał że wzięłam sobie jakiegoś ucznia liceum ale teraz naszczescie już nabiera męskich rysów twarzy:)

Gość pouzalam sie
ja np jestem dobrze zbudowany ale to wyglada komiczine z moja dziecieca uroda :o

Gość pouzalam sie
a ja nie nabieram wcale a lata mi leca, i nawet licealisty nie przypominam a jakiegos gowniarza nastolatka :o nawet picie i palenie nic nie daje bo dalej geba taka sama, moze efekty przyjda po kilkunastu latach dopiero...

Gość Leonardo ten wiesz
di Caprio jakąż miał dziecięcą, ba damską urodę przez wiele lat. Teraz, pomału mężnieje. Właśnie na twarzy. Ty też się zmienisz

Gość ugulubembe
Ja tam sobie cenię chłopaków o delikatnych, ładnych, dziecięcych twarzach. Pozwolę sobie podać parę przykładów: http://jimsturgessonline.com/images/albums/userpics/10001/kai_z_feng_003.jpg http://www.escradio.com/wp-content/uploads/2012/05/DE_Roman-Lob_11-300x300.jpg http://topnews.in/light/files/Shia-LaBeouf_4.jpg Za to na płaską klatę nie poleci NIKT :D

Gość pouzalam sie
zadna z kobiet nigdy mi ine powiedziala ze wygladam jak mezczyzna tylko jak chlopiec :( jakie to przykre, a czesto mialem takie uwagi

Gość pouzalam sie
ci wszyscy ze zdjec i tak wygladaja powazniej ode mnie :o serio...

Gość ugulubembe
Twarz się zmieni, siłą rzeczy, a mi piersi już nie urosną ;p

Gość pląsam sobie tu i tam
Ja tam uwielbiam facetów z chłopięcą urodą! :D To mój ulubiony typ i jestem pewna, że jeśli jesteś brunetem, to na bank byś mi się spodobał! ;)

Gość pouzalam sie
zanim sie zmienie to juz bede do emerytury dobijal

Gość psx-psx
Ugulembe......to są normalnie mężczyżni.Po prostu przystojni.Nie sądze aby ich twarze były jakieś'dziecięce". Poza tym wielu uwaza to za atut.Tacy ludzi starzeją się znacznie póżniej "w oczach"...jak to sie mowi.

Gość ugulubembe
Mrrrrał brunet o chłopięcej twarzy, marzenie *.* ale kogo by tam obchodziło zdanie płaskiej kobietki ;p

Gość ugulubembe
Nie użalaj się chłopcze, bo jak sam napisałeś jesteś dobrze zbudowany, a twarz i tak się zmieni. Może zapuść zarost żeby wyglądać poważniej, może pomoże zmiana fryzury, stylu ubierania się.

ja mam 28 lat i też wyglądam młodo , ludzie dają mi 18 lat... a ja się ciesze :) bo czas nie cofa się tylko idzie na przód :) wiesz co... dłużej młodzi będziemy ;P

Gość pouzalam sie
to nieprawda ze lubicie takich z dziecieca ''geba'', moze tych ze zdjecia tak, ale gdybyscie zobaczyly mnie to czulybyscie sie jak ''pedofilki'' a i brunetem nie jestem - ale to juz chyba na osobny temat

Gość ugulubembe
Oj tam, blondyni też mają coś w sobie, nie narzekaj. Jakbyś mnie zobaczył, to mógłbyś pomyśleć że chodzę do gimnazjum. Jestem niska, chuda, płaska i z dziecięcą twarzą. Przytyć przy tym wzroście nie mogę. Biust nie urośnie. Twarz mi się praktycznie nie zmienia od 15 roku życia. A Tobie zmieni się na pewno, bo mężczyźni dojrzewają później niż kobiety. Zamiast marudzić, poszukaj rozwiązania. Tak jak mówiłam zarost, fryzura, nowe ciuchy itp.

Gość pouzalam sie
moj zarost wyglada jak u kurczaka, fryzury mialem rozne - od lysego do dlugowlosego i zadna z nich nie dodawala mi lat jak juz wspominalem - wy kobiety macie lepiej bo takie 'laski tez moga byc atrakcyjne a facet na starcie jest przegrany

Gość pouzalam sie
ciuchy ciuchami - czy wloze garnitur czy bede biegal w dresie zawsze wygladam tak samo

Gość ugulubembe
No błagam Cię, płaska laska? Wszyscy faceci lubią cycki, nie ma się co oszukiwać. Baba bez biustu jest towarem wybrakowanym i nieatrakcyjnym seksualnie ;p Jesteś młody, miej na uwadze że w Twoim ciele wiele się jeszcze może zmienić. Jestem teraz na 3 roku studiów, i widzę że od 1 roku sporo chłopaków wydoroślało i zmężniało.