Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pouzalam sie

mam 20 lat i dziecieca gebe

Polecane posty

Gość ugulubembe
Ja też jestem bardzo samotna i to od dziecka, bo jestem jedynaczką :( ale jakoś nauczyłam się z tym żyć :P

Gość pouzalam sie
moze mnie tylko pocieszacie z tym ze jak wygladam jak dzieciak to mam szanse w zyciu wyglada to zupelnie inaczej a wystarczy wejsc na kafeterie i od razu okazuje sie ze taki ktos jak ja ma szanse ale internet a zycie to 2 rozne sprawy... wiem ze juz zawsze bede sam, nie z wyboru ale z czynnikow losowych...

Gość ugulubembe
Ja też wiem, że zawsze będę sama. Jestem na to skazana od pierwszych chwil życia. Nie mogę mieć nawet koleżanki, a co dopiero partnera na całe życie. Doskonale Cię więc rozumiem, tylko musisz pamiętać, że twarz na pewno z wiekiem Ci się zmieni.

Gość pouzalam sie
a wyobrazasz sobie ze wcale nie jestes dla nich udreka, tylko wszystkim co maja? kochaja cie i otaczaja ta miloscia... ciesz sie z tego, ja nie mam nikogo na dobre i na zle tez jestem jedynakiem, moj ojciec zmarl jak bylem dzieckiem

Gość pouzalam sie
zanim sie zmieni to minie kilkanascie lat, wtedy bede starym kawalerem bez perspektyw i szans na znalezienie drogiej polowki... arrivederci...

Gość ugulubembe
Ja mam tylko rodziców, bo dalsza rodzina jest skłócona i nie czuję się z nią związana. Nie wiem, co zrobię, jak zabraknie moich rodziców. Aż się boję o tym myśleć :( Aga, kolega ma rację, podpisuję się pod tym. Twój organizm pokonał już najgorsze, teraz będzie tylko lepiej!

Gość matt090909
Zdziwię Cię, Ugulembe, ale mnie kręcą tylko płaskie dziewczyny... Nie znoszę dużych biustów... Pozdrawiam Mateusz