Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pouzalam sie

mam 20 lat i dziecieca gebe

Polecane posty

ja poznałam męża mająć 21 lat a on miał 25. Wyglądałam jak gówniara , na 15 lat... nawet makijaż nie pomógł ... :) nie uzalaj się nad sobą, bo to nie ładnie ;):P

Gość pouzalam sie
nie chodzi mi o piersi, zgodzie sie z toba co do biustu :P mi chodzi o twarz :P laaska z dziecieca buzia ma powodzenie u facetow, jak nie ma cyckow to niekoniecznie... tez bylbym na studiach gdybym byl i jakos nie zmeznialem ...

Gość do: puzalam sie
a co masz jako atut? nie pytam o urode. Skonczyles studia, pracujesz nad soba, nad swoim charakterem? To jest wazniejsze niz powierzchownosc - w dluzszej perspektywie. Przekonasz sie

Gość pouzalam sie
ale to ty ty wygladalas jak gowniara a nie on jeszcze raz powtorze - kobiety maja lepiej jesli o to chodzi facet od razu jest skreslony... i jak tu sie nie uzalac :(

Gość ugulubembe
Tu nie chodzi o studia tylko o 2 lata różnicy, przez 2 lata może się sporo zmienić. O cyckach mówię dlatego, żebyś wiedział, że są ludzie, którzy mają gorzej od Ciebie ;p

Gość pouzalam sie
tak, wszyscy tak mowia ze powierzchownosc niewazna... nie ma co sie oszukiwac chcialabys byc z kims kto wygladalby jak twoj syn albo mlodszy brat?

Gość pouzalam sie
moglo sie zmienic ale sie nie zmienilo bo faceci mlodsi ode mnie wygladaja juz powazniej niz ja cos tu chyba jest nie teges moze ja jestem jakis nienormalny? albo mam skrzywione geny?

Gość pouzalam sie
zarost owszem rosnie mi ale jest on niewidoczny z daleka

Gość pouzalam sie
nikt nie ma gorzej ode mnie - tobie jeszcze cycki moga urosnac :(

Gość ugulubembe
Gdybym mogła mieć faceta, to chciałabym właśnie takiego wyglądającego młodo. Zawsze mi się tacy podobali. ;p

Gość ugulubembe
Ja mam 22 lata i dojrzałość płciową od lat już prawie dziewięciu więc nic mi nie urośnie, nie ma się co łudzić ;p

Gość pouzalam sie
tylko to jest roznica wygladac mlodo - a wygladac ZA mlodo :(

Gość pouzalam sie
zawsze mozesz sobie powiekszyc a mnie operacja plastyczna tylko by jeszcze bardziej oszpecila a nie dodala meskosci i nie postarzalaby mnie

Gość ugulubembe
Nie wiem jak wyglądasz, trudno mi cokolwiek powiedzieć. Możliwe, że przesadzasz, możliwe też, że to, co dla Ciebie stanowi wadę, w oczach innej osoby mogłoby być zaletą. Skoro jesteś dobrze zbudowany, to nadrabiasz w ten sposób. A twarz na pewno kiedyś się zmieni.

Gość pouzalam sie
slyszalem to juz od conajmniej 20 kobiet - ze wygladam jak dzieciak, jak gowniarz, jak gimnazjalista, nastoletni smark itd.

Gość ugulubembe
Nie mogę powiększać, boję się szpitali, krwi, bólu i powikłań, a one po wszczepieniu silikonu zdarzają się bardzo często. Ja już się pogodziłam z tym, że zawsze będę sama. Kiedyś ubolewałam tak samo jak Ty.

Gość pouzalam sie
i wygladam komicznie jak pajac - wysoki zbudowany koles z dziecieca geba

Gość pouzalam sie
u mnie sie nie zmienia ja tez sie pogodzilem z tym ze bede sam, chccialem sie tylko wyzalic, po to ten temat :o

Gość ugulubembe
No to chyba nie były zbyt sympatyczne te kobiety, skoro użyły takich sformułowań. W każdym razie 20 lat u mężczyzny to jest jeszcze bardzo młody wiek. Podobno mężczyzna może rosnąć nawet do 25 roku życia. Może pooglądaj stare zdjęcia swojego ojca, lub starszego brata jeśli takiego posiadasz? Ewentualnie dziadków? Może masz młody wygląd w genach, ale na pewno kiedyś się to zmieni.

Gość BEATKAzALBATROSA
Ja znam faceta co ma 33 lata i twarz ładniejszą niż ma niejedna kobieta taką delikatną a nie jak wielu facetów pucułowatą z pełnymi policzkami.

Gość pouzalam sie
ja juz nad niczym nie ubolewam, wszystko mi zobojetnialo jest jak jest a co ma byc to bedzie, a co ma byc to wiadomo ...

Gość ugulubembe
Jesteś wysoki i dobrze zbudowany, zapewne przystojny, i twierdzisz że będziesz sam? Nie przesadzaj! Młodo wyglądająca twarz ma wiele uroku. Ja sobie takie cenię i jestem pewna, że wiele kobiet również.

Gość ugulubembe
Masz pewnie atrakcyjne ciało, więc nie obojętniej. Możesz jeszcze z tego ciałka zrobić użytek ^^ przynajmniej masz jakiś atut, chociażby ten wzrost. Ja nie mam atutu żadnego, poza oryginalnym pieprzykiem na twarzy, który i tak kiedyś może być do usunięcia. :D

Gość pouzalam sie
niestety nie mam takiej mozliwosci - jedynie obserwacja rowiesnikow ktorzy wygladaja powazniej ode mnie, kazdy z nich oni po prostu wygladaja rzeczywiscie jak na swoj wiek, ja wygladam jakbym mial jeszcze mleko pod nosem mimo ze wysoki jestem - paradoks

Gość pouzalam sie
no bo bede... ktora kobieta chcialaby byc z ''dzieciakiem''? wyobrazasz sobie calowac sie z kims kto wyglada jak twoj syn? ponura wizja :o

Gość pouzalam sie
reszta tych atutow (tj. cialo,wzrost) schodzi na bok

Gość pouzalam sie
nie uwazam zeby kobietom podobali sie tacy jak ja - mam calkiem inne doswiadczenia, nieraz dostawalem ''kosza'' przez to wlasnie

Gość pouzalam sie
co do ciala - klatke piersiowa mam dobrze zbudowana jednak jest lejkowata - a to tez nie zacheca...

Gość ugulubembe
Tak, ja sobie wyobrażam. Naprawdę lubię niewinne, chłopięce buźki. Moja wielka gimnazjalna "miłość", spotkana po latach, zmieniła się bardzo na niekorzyść i przestała mi się podobać, bo straciła swój dawny, dziecięcy urok. Nie podobają mi się faceci uchodzący za takich typowo męskich.

Gość ugulubembe
Aha, i przypakowanych klat i ogólnie nadmiaru mięśni, to po prostu nie znoszę.