Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggggonaa

Praca na kasie - Real - 4,20zł na godz. Przyjęlibyście oferte?

Polecane posty

Polak tym się różni od Niemca iż Polak jest gościnny najczęściej aby się pokazać że nie jest gorszy od innych bierze pożyczkę np na chrzciny Komunie czy Wesela. W Niemczech tego nie ma zanim Niemiec zdecyduje się wziąść pożyczkę 3 razy to przemyśli czy mu się to opłaci. W Polce najczęściej nie mamy szans na to by z zaoszczedzonych pieniędzy zrobić to wesele. Gdyż w 70% zżerają nas opłaty.

Gość pewnaosoba
A ja nawet gdzies nie mam co Niemiec robi. A oprócz tego to jest idealny tak? i tyle. Jakiś czas temu zastanawiałam się nad tym narodem, ale już dostałam odpowiedzi, jakich oczekiwałam lecz żadnej z sensem. No to niech sobie wszyscy ich chwalą ja pozostanę milcząca. No idealna nie jestem , nie byłam, ale bez przesady i tyle. I Niemiec jak coś zrobi to zawsze idealnie jak widzę. Niesamowite. Inne nacje nie są takie zdolne. A to są prawdziwe zdolniachy - niesamowite. A czy ten kafeterianin - bo nie zapominajmy na jak wysokim forum jestesmy - był kiedys w Niemczech chociaz? A pracował tam? Chociaz miesiąc. Co prawda ze swoimi ale ci cudzy to tez tacy... no ale ja muszę swoje wartosci zachować bo przecież po co Niemcom niemieckie wartosci zeby ktos im uszanował. A jesli to od razu ma niecne zamiary - a czemu to nie wiem? Tacy sa NIEUFNI sie dowiem. Ale im to wszyscy maja zaufac - nie wiadomo po co i na co. Pozostane na ich wyrobach, na ktore mnie nie stac, a reszta to w sumie nie moja sprawa. Ale jedno wiem- co maja dobrego to zaraz podejrzenia , ze nie wiadomo jak ich skrzywdzic chcesz. A oni same idealy - od zawsze. I tak sie z nimi rozmawia, no ale w Polsce powiedz cos zlego na Niemcow. Niestety ja po prostu milczaca jestem w tym momencie a swoje powody mam. I tyle :(

Gość pewnaosoba
Niemcy mają tyle plusów ile miniusów ktoś powie. Nie -dla mnie nie mają tyle samo i są ratowani od ho ho ho... ale powiedz im coś. A ostatnie ich wyczyny i XX wiek to naprawde- nic tylko jeszcze wszystko przed ludzkoscia. Naprawde - jak dla mnie :( I tyle. Bo wszyscy ich tak bronią. A po co? nie wiem :( Ja ich nie bronię. Nie ma kogo.I taka prawda. I tyle mam do napisania w piątek... i tak dalej. :(

Gość nie idz, nie wierzę że
za 1 euro???? to już lepiej wyjechać z tego kraju Jest kapitalizm, niech każdy ma równe szanse dzięki tej jebanej emigracji Przynajmniej zjesz ubierzesz się i zapłacisz rachunki nie będziesz sie zastnawiac co wybrać. Nie mówiąc już o lekach czy papierosach.

Gość pewnaosoba
Ja jeszcze chciałam napisać, że ja takich wielkich ideałow nie mam i nie jestem zadną nacjonalistką i patriotką? No cóz... na tym właśnie się wyglebiłam i się nie dam. Na CICHEJ historii Polski w komunizmie i nie ma mnie. Co prawda miałam pomyśleć - sekunda i problem ograny, ale jakie to straszne :( Jak na mnie ruszyli ludzie, którzy MUSIELI jaką odpowiedzialność za mnie wziąć i jak zostałam stratowana z poglądami moimi smutnymi w roku 2008. Tym, że Polska nie ma sensu ale inne państwo ma. I no wlasnie... takie coś to było. Tylko ja chcialam napisac, że mnie to w ogole nie obchodzilo.Ja tylko chciałam prace. I dowiem sie NO ALE JAK???? o to chodziło jak mnie wyrzucono z pracy w Polsce -dlatego taka historia. Ja miałam wyleciec jak mi napisano - ja tak nie wylecialam.Tylko tyle. I koniec. Tylko o to poszlo. Także ja chiałam napisać, że to nie jest, że ja się tak uwzięłam po prostu tu mnie nikt nie chciał, nikt się do mnie przyznać nie chce A JAK JA WYLECIAŁAM Z PRACY , że co ja mam teraz robic? No co ja mam robic? I kto się tym przejął. Jeszcze mi dowalili swinstwa - tyle :( I ja bym coś tu napisała, ale... nie wiem kto to czyta.Po co :(

Gość singielka800
ja nawet nie rozmawiam o takich ofertach

Gość slyszalam juz o podobej pracy
za 3,50 zl na godzine to tego odpowiezdialnosc finansowa, wiec nic mnie nie zdziwi..

Gość ggggggggonaa
to umowa zlecenie. Real Mysłowice

Gość pewnaosoba
Zadne państwo nie jest normalne:( W moim przypadku poszło tylko o to, że ja jestem z takiej historii, że jak mnie wzieto w Polsce to mieli mnie CHCIEC.I tylko tyle. A mnie nikt nie chciał i to jedyny zarzut się dowiem.I koniec bo taka historia, że ani reli, niczego. Tylko ratowałoby mnie ze ktoś mnie chciał. Bo się dowiem ja wierzę w ideały. Nie. I koniec. Ja wierzę w realne zycie, ale co to jest realne zycie? Jeszcze w moim przypadku. No ale jakieś wartosci są i w te wartosci wierzę, wierzę w to, że takie czy inne myślenie ma sens i także mam wiele poglądów na rózne tematy. Taka historia to jest. I to wszystko co chciałam napisać. I że no miałam potępić wszystkich, wszystko co się wydarzyło mi , przydarzyło i nie umiałam i ...poległam. To wszystko.No i żałuję tego. Taka historia -po prostu wzieli mnie to mieli mnie chciec albo państwo zostawało a tu? Uszkodzenia najrózniejsze :(

Gość afrodytaa234
własnie o to chodzi w PL pracodawcy dają takie stawki a ludzie przyjmują i to jest błąd! 4,20 !! i co ja z tym zrobie? przeciez tyrasz 8 godzin i masz niecałe 34 zł!!! w realu jeszcze , żal!!!!!

Gość pewnaosoba
No i co?Już ladnie idziecie pracować a przed chwilą zmienialiście wszystko.Szybko się wam odwidziało.Ale mnie się nic nie odwidziało. Po prostu jakiś błąd i tyle. Czy jest ktoś idealny? Ale nikt by mi nie wybaczył. Tylko tyle:(

Gość rozaliaaaaaz jasnymi dodatkami
juz bym wolała sobie poszukac pracy jako opiekunka do dziecka, nawet za 5-6 zl, zawsze to lepiej...

Gość ola1980l32
dramat nie wiedzialam ze można tyle ludzią płacić ja pracuje w sklepie prywatny właściciel ruch ma jako taki mam 6.50 :)

Gość pewnaosoba
Ale dużo wpisów tu od wcoraj :(Ja nie mogę. A ja znalazłam ogłoszenie I TO NA UCZCIWEJ stronie www DLA MNIE oczywiście - szukam ASYSTENTKI, 8 tys zł wynagrodzenie , możliwe kontakty poza pracą - romans. Ogłoszenie w gazecie. Co wy na to? Oczywiście pomijając realność tego ogłoszenia - takie ogłoszenie do gazety do działu PRACA. Normalnie się załamałam. W sobotę co prawda, ale dali takie :(

Gość opo[po[ppop
CZyżby Owieczka wróciła???? Co z twoją renta???

Moja kolezanka pracuje q realu na kasie wlasnie za taka kwote /godzine i powiedzialam ze wiecej nie bede zakupow w Realu robic w zyciu!!! Gdyby kazdy robil tak jak ja to w Pl byloby inaczej.

Gość fghjki
pracodawcy to skurwiele