Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggggonaa

Praca na kasie - Real - 4,20zł na godz. Przyjęlibyście oferte?

Polecane posty

Gość ggggggggonaa

jw

Gość Niechmipowie
Nie przyjmuj za takie pieniadze szkoda twojego zdrowia i czasu.

Gość hgfjjuirue
Jestem nocnym portierem, śpię przez całą 12h zmianę, i płacą mi 6,50/h

Gość wifigdansk
brutto czy netto?

Gość 99procent
za 4,20 masz kilka bułek przynajmniej nie bedziesz chodzić głodny/a

jak będziesz zapieprzać 12 h dziennie przez 30 dni to wyciągniesz 1500zł szaleć nie ma czym

Gość Miliana23
o ja pierdole

Gość lopewqqq
ja pier..... to nierealne. Na ulicy zarobisz więcej, zbierając do czapki

Gość wredniucha05
dżizas! to w Polsce się za tyle pracuje???

Gość lopewqqq
nie poszłabym za mniej niż 10zł zah, to zbrodnia, wolałabym żebrać

Gość semicollaa
pierdoleni skurwieli pracodawcy

Gość pewnaosoba
A ja bym poszła.

Gość bcbfnf
Nie przyjmuj,siedz na bezrobociu i idz do MOPSu,a na kafe pisz ze pracy nie ma

Gość pewnaosoba
Dziś od rana już na mnie zmowy tratatata Polska kraj międzynarodowy - WIELKIEJ POLITYKI przez duże W. I tyle się ma za życie tu JEDNO G i jeszcze co dalej? Ale nikomu się nie dałam. Czego mi się to zachciało się dowiem? ZNACZENIA pewnej rzeczy? No cóz... tak byłam oddana na DEMOLKĘ i tyle. Ale komu to przeszkadzało. A teraz wielkie układy - oczywiście jakie i tyle. MIĘDZYNARODOWE z figury tego forum. No cóz... ale się nie dam. I po co tu pisze się dowiem - tam marsz na swoje. A co ktoś chce osiągnąć znowu mną? kto? wstydu w tej Polsce nikt nie ma - po co to w ogole istnieje. No jakies wartosci tu sa. JAKIE? 4,20 na kasie NIE DLA MNIE. I powolanie - ja zdemolowana przez powolanie, a inni. No taka historia. No to prosze mi życie zwrócić - a tylko mnie? i tyle :(

Gość semicollaa
chyb alepiej diedziec w domu zajmowac sie domem dzieci i facetem -jesli on ma robote to do takiej parszywej gownianej pracy nie warto sie chwytac-toz to ziemia obiecana -19 wiek

Gość straszny dwor chyba
jesli nie masz z czego zyc to tak. ale prawda jest taka, ze jesli nie autor/ka topiku to ktos inny wezmie...pracodawcy beda tak długo obnizac stawki, az im sie chetni nie skoncza...porazka.

Gość pewnaosoba
Sam se idz do MOPSu głupi polski kretynie - jeszcze musiałam cię nie dac przed moja rodziną i do dziś ty chory na leb idioto i złodzieju i bezmyślna kanalio i tyle mnie to wszystko obchodzi na dziś dzien. Wielkie wartosci polskie - z kibla. I to o ile. No ale z tych wartosci cos wyszlo. CO? Konkretnie co. Poprosze o moja wlasnosc i tyle. A jesli chodzi o coś więcej to na pewno nie ta organizacja i już się tyle nie wysilajcie BIEDACZKI bo nie wiadomo o co wam chodzi. Rzadzić całym swiatem? No chyba w głowach macie napieprzone I MACIE i sobie rzadzcie jak rzadzicie od lat i wieków, a i tak nie macie zadnej ale zycie komus spierdolic to tak , to umiecie. W tym gorujecie zwlaszcza wasz KK , a reszty to nie ma. I tak jestem rozgoryczona i oby wam szlag trafi;l cale MOPSY tyle ode mnie za moją krzywdę, kłamstwa i tak dalej. No ileż można po dobroci coś. To wszystko :(

Gość semicollaa
pracodawcy to skurwiele-taka parszywa prace przyjmuja osoby zdesperowane zeby przezyz-al e jesli ma sie pracujacego partnera to nie warto sie dac wyzyskiwac jakiemus skurwielowi

Gość pewnaosoba
IU co te wszystkie zera, które W PIERDLU powinny siedzieć robią znowu na mojej??? własności??? NA PEWNO NIE ICH i się wynosić z tego - do roboty się brac, a już. I koniec. Takie mam tu życie, że sie już sama nie dam. Matka i babcia by mi pomogły, ale jak. Nie ma - tam do swoich wynalazków się proszę odnieść - to co moje nie ma nic wspolnego z polskimi wynalazkami, które mi życie rozwaliły i koniec. A takie postępowanie wasze jak wobec mnie to wszedzie normalnie JEDEN PIERDEL zostaje po wszystkim i łapy przy sobie. Dużo by pewne osoby chciały. Naprawde :( Obejdzie się mam nadzieje i koniec :(

Gość mówcie co chcecie, ale
ale co to ma być? jak z tego wyzyć? to jakas głodowa podstawa, na jedzenie starczy ale gdzie reszta, opłaty? :( straszne to jest i przykre, że sa ludzie gotowi tak wyzyskiwać biedę drugiego :(

Gość pewnaosoba
Tu chodzi o wszystko - o całe państwo - jakieś denka lecą sobie w kulki, niszczą komuś całe życie i co? I to jest państwo? Z niczym nikt tu sobie nie radzi. A nawet jeśli coś było ratowane to było ratowane PRZECIWKO temu stanowi który jest teraz i to są wartości pewnej rzeczy należnej mi od dziecka i nie tylko tego a to co teraz się wyrabia? Co to ma być? To nie ma z tym nic wspolnego. I jeszcze 1 wartosc jest - to tego nie wiedziałam, ale to nie było najwazniejsze. Najwazniejsza była 1 wartosc i co to ma wspolnego z osobami ktore przy tym grzebia? Tyle :( No właśnie... co to ma wspolnego?

Gość pewnaosoba
No widzisz - ale co jest TWOJEGO w tych sklepach? A ja jestem tak urządzona , ze tak - na zachodzie nawet roku nie mogłam W SKLEPIE popracować, a tu jestem tak WYŻARTA że nawet na to nie wpadłam. A z rodziny jestem takiej ze koniec. I nie potrzebowali żadnych CUDZYCH wartosci, wszystko mieli swoje. Ja mam życie zniszczone? Dla nich ani zerem. Kto się do mnie przyzna? Co wy sobie wszyscy nie myslicie? Się bierzcie do roboty, a nie tylko jedna rzecz - to tez może być, ale nie tak. A zeby kogos tak jak mnie potraktowac to się tez z tym liczcie jak ja wyleciałam - 1 osoba ale taka historia ze po was. I teraz jeszcze nie moge was dac - tu normalnie rozróba jedna powinna być CO TO MA BYC? Ale kicham to bo mi poleci pewna rzecz i to wszystko. Bo tak bo takie jest życie i koniec. Głupia Polska - po co to istnieje i koniec :(

Gość złodziejstwo to złodziejstwo
ja pierdole 4,2 za godzine :O jesli masz okazje i mozliwosc wyjedz za granice ja tak zrobilam i bez zadnych znajomosci itp mam 10 euro za godzine :O netto!

Gość pewnaosoba
I takajest prawda, ze za potraktowanie mnie już tu powinien być głód TACY JESTESCIE w tej polsce ZAKŁAMANI, obrzydliwi. Ja chciałam napisać, że ze studiów u was po tygodniu poszlam. Po tygodniu. No niestety takie cygaństwo zrobili wszyscy ze nie moglam. A jeśli chodzi o 1 rzecz to se ją zeżryjcie - tak trzeba w życiu uwazac i to wiem trochę od rodziny, troche skad inad. Tak trzeba uwazac, że to się opisac nie da, a wy sobie TAKIE RZECZY ROBICIE. Jak wy śmiecie :(

Gość pewnaosoba
Wyjazd za granicę i owszem - ale gdzie? Na pewno nie na Zachod? Po co? I bym dostała co moje a tu nie bo leci firma. Jaka firma? Ta firma tak nie leci. W USA się dowiem. A co to ma do rzeczy - tu tak nie leca, ja z USA nie wyjechałam. No ale im poleci. I prawidlowo - szef się też nie dał. No to w jednym państwie A, w drugim B, a nazwa firmy? No ale jest doczepka. No doczepka - zwłaszcza jak ja tam byłam. No to sama się przekreslilam ALE JAK i koniec. I tyle. A wartosci? Ja się za wartosci takie a nie inne nie przekresłilam i do widzenia i tak przesyłka nie wiadomo czyja już w ogole GRUPY. A ta grupa to co? I tyle. Jedno dno. Taka firma się dowiem. Ale reklama :(

Gość ukyukiluil
a ja się zastanawiam kto robi firmie taki czarny PR :D a pelikany łykają :classic_cool:

Gość pewnaosoba
Ja miałam dostać pracę w sklepie w Niemczech, ale nie mogłam pracować bo by ani jednego sklepu w Polsce nie było i za to TAKA NAGRODA - 2 lata mnie okradają wszyscy, a ja co? Zdemolowałam się rodzina i nie tylko. I słusznie i tak dalej, ale to już nie moja sprawa bo już oberwałam za to. A po co mi oni? A kto tu jeszcze jest? I tyle :(

Gość pewnaosoba
Ja sięnie dam - przesyłka jest moja i koniec. Za wartosci polski. ZA POWOLANIE i za to jaka Polska jest i ze ja tego NIE POPIERAM. Nigdy bym tego nie poparła ale trzeba wiedzieć o co chodzi. I tyle. I tak jestescie zniszczeni do konca, WYNATURZENI i robicie takie coś ludziom jak mnie - tacy jestescie. I tyle. Wielkie idealy polskie, a to same głupoty. Jedna rzecz nie jest daremna do konca. Moja rodzina się dowiem- eeee oni to tam raz w jedna raz w druga strone. Ale no nie miałam się poddac. No ale... stało się i tyle :( Ale nic dobrego o was nie wolno mówić. A o Niemcach tez. Bo nie warto i koniec. I co teraz? Ma ktoś prawo odesłać to do miejsca wyjscia? nie. I co to robi w tym państwie. I nie musi byc przed to żadnych danych bo dana osoba była wyzywana i co? Ona się nazywała. Nikt nie zauważył. I tyle. I szczuta swoimi danymi to nie musi byc danych. Przez kogo? Nie wiem :( Nie wazne :(

Gość straszny dwor chyba
ukyu...nie wiem czy to czarny pr...wykładanie towaru za 5 zł, kasa 5,5 - takie ogłoszenie o pracy w realu ostatnio na gumtree widzialam. i nie wiem czy to brutto czy netto:P inna sprawa,że real to niejednorodna firma - obsługują ja kilka serwisów i np. za wykłądanie nabialu masz inna stawkę niz za wykładanie garnkow;) ale niestety stawki sa marne

Gość ukyukiluil
a słyszałeś/aś o płacy minimalnej?