Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ftgtt6ut6ut6u

CHCIAŁABYM BARDZO WYJSC ZA MĄŻ, A NIE MAM NAWET CHŁOPAKA...

Polecane posty

Gość fru fru fru
milten - ten JP co cytujesz to papiez? a co ten moze, kurna, wiedzic o wspolzyciu???? sorry ale jesli dla siebie kler jest autorytetem w sprawach seksu to dziekuje, nie mam wiecej pytan... O_O

Lord, bo ja jestem katolikiem!!! i mówię Ci ze pasujesz do nas bo jestes radykalny :)

Gość xushha
Kk to jest bardzo antyfeministyczny-ja kiedys chodzac do koscioła i na katechez e-słyszałam non stop - z e kobiety sa gorsz e i mniej wartosciowe od męzczyn, seks jest grzechem nawet w małzenstwie - a jak ktos zwlaszcza baba lubi seks-no to juz wieelki grzech- a przemoc wobec kobiet jest dobra i powinna byc praktykowana jak najwięcej - zostałam ateistka

z tego co wiek stosunki 15 sekundowe są wynikiem masturbacji i zbyt częstego seksu, bo organizm przyzwyczaja się żeby osiągnąć orgazm szybko :) A ja się będę delektował :)

Gość xxxwomxxx
ciekawe czy JP zapewnił subiektywny sposób swojej kochance... obłuda, obłuda, obłuda

Gość xushha
tertulian głosił ze ,, kto zbyt mocno kocha żone ten staje sie cudzołoznikem,,a JPII pisał o cudzołostwie w malżenstwie -czyli gdy mąz pożąda wlasnej zony i bzyka sie z nia nie tylko dla prokreacji

Gość przyjaciel ludzi i zwierząt
do autorki: zainteresuj siębiurami matrymonialnymi, znam kilka par, które siętak poznały i tworząudane związki.

Gość xxxwomxxx
z tego co wiesz... no nawet wiem kto Ci tę wiedzę narzucił, bo nijak sie ma do rzeczywistości.

Gość xushha
w sredniowiczu nazywano małzenstwo,, nieprzystojnym plomieniem zmysłow,,i obrzydzano je mlodym kobietom-zeby zostawąły bloniastymi zakonnicami

Gość fru fru fru
milten z tego co wiek stosunki 15 sekundowe są wynikiem masturbacji i zbyt częstego seksu, bo organizm przyzwyczaja się żeby osiągnąć orgazm szybko A ja się będę delektował xxx rece opadaja... co za ciemnogrod... pewnie klecha ci to tak tlumaczyl, co? ja pierdole... swoja droga, zawody kto najdluzej sobie bedzie walil konia to ulubiona rozrywka chloptasiow w seminariach (info z pierwszej reki, od niedoszlego ksiedza)

Gość Lord Regent
no chyba jest odwrotnie, bo skoro często uprawiasz seks to organizm się przyzwyczaja do coraz dłuższych stosunków 🖐️ raczej Ci którzy długo poszczą dochodzą w 5 sekund 🖐️ zresztą tobie staje nawet gdy się przytulasz więc teraz pomyśl i powiedz kto szybciej dojdzie :D a druga sprawa, myślisz że podczas pierwszego razu i kilku następnych stosunków będziesz takim ogierem, że będziesz mógł się delektować przez długi czas? :D chyba nie :classic_cool: a twoja partnerka nawet nie poczuje przyjemności

Gość xushha
sw Tomasz zalecał malzenstwo jozefowe czyli białe- JPII beatyfikował Kinge wegierska co odmowila pozycia mezowi swemu boleslawowi wstydliwemu -widac ze Kk potepia sekualnosc kobiet i beatyfikowal marie goretti i karoline kózk e-co oddały zycie w obrobiie błony dziwiczej -Kk potepia seks w czambuł

sęk w tym,że moja "partnerka(tfu!)" ŻONA jest ze mną bez względu na takie sprawy i będziemy mogli się dopasowywać latami :) nigdzie nam sięnie spieszy:)

Gość xushha
w obronie swej błonki

Gość xushha
w sredniowiczu zakazywano seksu 7 dni przed komunia i 7 dni po niej-niektorzy medrcy laskawie zezwalali na 3 dni -obliczono ze w sredniowiczu było tyle rygorów w sprawach seksu -ze ludzie mieli tylko 3 miesiace w roku zeby go uprawiac- jak czytam ze chrzescijanstwo i Kk pozytywnie zawsze odnosily sie do ludzkiej sekualnosci to sie smieje

znam małżeństwo które współżyje ze sobą 2,3 razy w miesiącu, bo mają takie potrzeby i temperamenty, a równie szczęśliwego związku nie widziałem. Są razem już 11 lat i mają 3 dzieci.

Gość xushha
stosowanie metod naturalnych sprawia ze wiekszosc miesiaca to celibat a i tka sa gowno warte -i wielodzietnosc powoduja

Gość nigiggia
metody naturalne powoduja wielorództwo a wielorodki czesto umieraja przy porodzie -a te zywe sa grub e zniszczon e wygladaja jak wlasne matki, bezzebne i nie trzymaja moczu i kalu-cuchna z e hohho

Gość nigiggia
maja zylaki i wszystko im wisi -bo wielorodztwo niszczy i postarza

Gość nigiggia
n areligii mnie mowiono -ze nawet jesli malzonkowie uprawiaja seks tylko dla prokreacji a mimowolnie poczuja przyjamnosc-to maja ciezki grzech , zwlaszcza kobieta- i trza sie wyspowiadac

Gość nigiggia
znałam wielorodki- coz antykoncecji nie stooswały -dzieci naturalnie stado urodzily i bylo ohydnymi grubymi smierdzielami-no i w biedzie żyly

Gość a mialo byc tak kolorowo
milten - wow to ty jestes straszny mocher !!! a co jak zonka ci sie w lozku nie spodoba po slubie ? wtedy ja kopniesz w dupe albo bedziesz zdradzac ... i nie mow ze nie pogadamy za pare lat ... i zaraz pewnie bedziesz mi mowil ze z wlasnego doswiadczenia mowie - nie nie mowie ja z partnerem jestem 5 lat za rok sie dopiero pobieramy ale znamy juz wlasne cialo i co sie nam podoba wiemy czego chcemy a ty bedziesz dopiero odkrywac jak bedziesz zonaty i bez doswiadczenia - zal....

Gość fru fru fru
milten ktos ci kaze je stosowac? faszeruj sie rakotwórczymi pigułami xxx a skad masz takie rewelacje, ze pigulki sa rakotworcze???

Gość a mialo byc tak kolorowo
widac ze milten- jest malo doswiadczony... pomoge ci biedactwo :)- tabletki anty sie sa rakotworcze tylko zapobiegaja ciazy. ewentualnie co po nich spada to kwas foliowy- dlatego kobieta po braniu tych tabletek powinna lykac kwas foliowy jezeli chce starac sie o dziecko... chce ci uswiadomic ze im dluzej sie kochasz z partnerem to organizm sie przyzwyczaja i orgazm dostaje sie po dluzszym czasie... a tacy jak ty dochodza w 5 min wiec zero przyjemnosci dla partnerki. pierwszy sex nie daje takiej przyjemnosci jak sie tobie wydaje. po paru latach bedziesz zalowac ze n ie sprobowales czegos innego ... jezeli ty nie spodobasz sie w lozku swojej ''zonie'' to on ciebie bedzie walic po rogach sory ale sex w zwiazku gra duza role. Ja tez jestem katolikeim ale nie mocherem - zyjemu 21 wieku a ty sie chyba zatrzymales w XXXXXX lat temu. masz malo pojecia na temat tych spraw myslisz ze konia sobie zwalisz i po sprawie to tez w takim razie grzech ... ja bym wolala dac partnerowi przyjemnosc niz sie masturbowac ....

o Matko moja, co wy gadacie:( że jak katolik, to mu się już od życia nic nie należy? a przeczytajcie sobie pozycje księdza Ksawerego Knotza na temat tego jak piękny może być seks w małżeństwie. A to co wy gadacie, to jakieś średniowiecze. I jeszcze jedno, każdy w życiu kieruje się swoim sumieniem. Jedni uprawiają seks przed ślubem inni nie. Jedni się później rozwodzą, inni nie. Ja osobiście uważam,że to indywidualna sprawa każdego. Nie ma się co naśmiewać z tych co tego nie robią, ani szczycić tym,że ktoś to robi. A tabletki naprawdę są szkodliwe. Tyle,że istnieje coś takiego jak naturalne planowanie rodziny, metody wymagające trochę uważności w codziennym życiu za to całkowicie bezpieczne, skuteczne i ekologiczne. Są doskonałą alternatywą dla sztucznej antykoncepcji. Bo problem przecież nie w tym,że kobieta jest płodna okresowo, tylko w tym,że mężczyzna jest płodny cały czas. Wystarczy poczekać, ale dla ludzi to za trudne:(

i nie prawda,że jak się stosuje naturalne metody, to się ma ile bądź dzieci i jest się grubą, brzydką babą. Tak mówią tylko Ci, którzy nie mają o tym zielonego pojęcia.

Gość fru fru fru
A tabletki naprawdę są szkodliwe. Tyle,że istnieje coś takiego jak naturalne planowanie rodziny, metody wymagające trochę uważności w codziennym życiu za to całkowicie bezpieczne, skuteczne i ekologiczne. xxx konkrety poprosze. jak tabletki szkodza? a naturalne metody? najbardziej zawodne, uniemozliwiajace spontaniczny seks, bez sensu

mogą powodować zakrzepicę, raka narządów rodnych i sutka _ ostatni wywiad w Zwierciadle Dr n.med Preeti Agrawal a naturalne metody są bardzo skuteczne i niczego nie odbierają, wręcz wzbogacają życie intymne dwojga kochających się ludzi - przecież miłość można okazywać sobie na tysiące różnych sposobów, tylko trzeba chcieć

i różnica pomiędzy sztuczną a naturalną antykoncepcją polega nie tylko na tym,że się niczego nie łyka przy tej drugiej metodzie. Ona pozwala na idealne poznanie własnego cyklu, własnego ciała. Ona po prostu jest akceptacją własnej płodności, piękną sztuką życia. Tylko do tego trzeba dorosnąć.