Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ftgtt6ut6ut6u

CHCIAŁABYM BARDZO WYJSC ZA MĄŻ, A NIE MAM NAWET CHŁOPAKA...

Polecane posty

Gość a mialo byc tak kolorowo
historia- owszem kazdy ma prawo do wlasnych decyzji w zyciu, ale po co pierdolic jak polamany kaziu ? i rowniez negowac innych za to co robia? nie rozumiem ... teraz sa takie czasy a nie takie co byly kiedys. owszem to jest piekne jezeli trzyba sie dziewictwo do slubu ... ale po slubie to juz inna bajka ... tabletki sa tak zrobione aby chronily przed zajsciem w ciaze jezeli byly by az tak szkodliwe jak ty i ten katolik mowi to by wogole nie byly puszczone na rynek... jedyne czym one szkodza to tym ze zaraz po odtawieniu tabletek trzeba jesc kwas foliowy aby nadrobic braki. to sa hormony nie wszystkim sluza. ja sie wogole nie zabezpieczam uprawiamy sex przerywany albo wyliczamy kiedy mozemy sobie pozwolic na pelny sex jestem z partnerem 5 lat i nie zaszlam w ciaze. ale po przez to ze znam juz jego upodobania o zna moje wiemy co nas kreci podnieca .. nasz zwiazek jest lepszy bo nie mamy zachamowan na niektore rzeczy a po sluvbie jak by nie spelnial moich wymagan lozkowych albo na odwrot to dlugo by to nie pociagnelo :/

tak tak samo kawa jest rakotworcxa i ostatnio mowili ze pomidory tez to chuja nic nam nie wolno bo zaraz wszyscy znajdziemy sie 2 metry po ziemia .... to istenieje jeszcze takie cos jak prezerwatywa i spiralka ... ciemnoty

Gość fru fru fru
a naturalne metody są bardzo skuteczne i niczego nie odbierają, wręcz wzbogacają życie intymne dwojga kochających się ludzi - przecież miłość można okazywać sobie na tysiące różnych sposobów, tylko trzeba chcieć xxx tak, te metody sa tak bardzo skuteczne ze az najmniej ze wszystkich... zaden spontan, planowanie stosunkow z kalendarzem w reku - porypane, naprawde... "kochanie, zrobilam grafik naszych stosunkow, dzis mozemy" "ale ja nie mam ochoty, moze jutro?" "nie, jutro bedzie za pozno, albo dzis albo w przyszlym miesiacu!" O_O

Gość michau dobrze prawi
:classic_cool:

milten ty akorat to chyba najmniej sie mozesz teraz odzywac ... ic sobie konia wal w kiblu

a miało być. ja Cię nie krytykuję, ale mam własne zdanie na ten temat. To po pierwsze. Po drugie proponuję Ci zapoznać się jednak z tymi naturalnymi metodami, może jednak zmienisz zadnie jak sama spróbujesz:) nie taki diabeł straszny jak go malują:)

fru fru - tez mozesz isc na spontan tylko musisz pamietac oby wyjac przed czasem. ja nie narzekam

Gość fru fru fru
a mialo byc tak kolorowo fru fru - tez mozesz isc na spontan tylko musisz pamietac oby wyjac przed czasem. ja nie narzekam xxx jesli juz to zeby partner wyszedl - tak, kolejna max zawodna metoda...

historia: czytaj ze zrozumieniem JA SIE NIE ZABEZPIECZAM NICZYM !... ja stosuje metode naturalna ale to z kakretnego powodu. znam tyle dzieczyn ktore biora tabletki lub braly jakos zyja nic im nie jest i maja zdrowe dzieci przesadzacie - panikary jestescie i tyle

fru sorki - pisze szybko i napisalam ty... mnie nie zawiodla :)

Gość michau dobrze prawi
przez 5 lat stosujesz metody naturalne i nic? :o słyszałaś o czymś takim jak preejakulat? lepiej sprawdźcie z partnerem które z was jest bezpłodne 🖐️

tak tak ... robilismy badania 2 razy jestemy zdrowi ... poprostu ma dobra reflekcje :) a ze ja mam regularne miesiaczki to tez wiekdy mozna sobie na to pozwolic

a dlaczego samobojstwo ? znow nas do piachu prowadzisz koleje co nas zabija

a potem wszyscy gadają,że metody naturalne są nieskuteczne. jeśli ktoś stosunek przerywany uważa za naturalną metodę, albo kalendarzyk małżeński sprzed 100 lat, to zawsze tak będzie mówił. Dzisiaj to zupełnie inaczej wygląda. Poczytajcie trochę.

hej to ja mam pomysl nie bzykajmy sie wogole BO TO NAS ZANBIJA... tabletki rakotworcze , prezerwatywy nie zdrowe, zpiralka dpiero po ciazy no i sex przerywany to samobojstwo a naturalnie to kalendarzyk i faktycznie kochanie dzisiaj bedzie sex a jutro juz nie - zycie w celibacie ... macie nodne zycie seksualne :/

wylumacz w skrocie nie mam czasu na czytanie takich pierdol wole ciekawa ksiazke

bo moja droga to nie jest żadne zabezpieczenie przed ciążą, wystarczy, że Twojemu partnerowi 1 plemnik wcześniej wyskoczy niż sobie zaplanował i masz dzidziusia gotowego:) jeśli oczywiście współżyjesz w czasie dni płodnych

ale dalej nie napisalas mi co mnie tak zabija dlaczego popelniam samobujstwo .. bo w ciaze zajde???

SAMOBOJSTWO*

Cykl kobiety mniej więcej trwa 28 dni. Mniej więcej, bo u jednych jest dłużej u innych krócej. W czasie miesiączki nie działają żadne hormony, wtedy organizm się oczyszcza. Po miesiączce w zależności od długości cyklu jest jakieś 2-3 dni jeszcze bez estrogenów, czyli hormonu odpowiedzialnego za doprowadzenie do owulacji. Te dni są bezpieczne. Pierwszą oznaką działania tego hormonu jest pojawiający się śluz w drogach rodnych kobiety. Wtedy nie podejmuje się współżycia do czasu, aż nastąpi owulacja. Dla bezpieczeństwa należy poczekać 4-5 dni, potem masz zielone światło do miesiączki.Dla upewnienia się stosuje się metody objawowo- termiczne, czyli z pomiarem temperatury. To tak w skrócie.

dobra, może trochę mocne słowo, ale chodziło mi o to,żebyś zrozumiała gdzie popełniasz błąd, jeśli zależy Ci na tym,żeby nie zachodzić w ciążę i nie mieć dzieci. Bo tak się potocznie nazywa działanie na własną szkodę

powiedzialas mi to co juz wiem .... wytlumacz mi dlaczego sex przerywany to SAMOBOJSTWO ?

ale wtedy to ja biore za to odpowiedzialnisc ... i ani nie zabijam tym siebie ani partnera ani tego dziecka .... woesz co to pojecie samobojstwo znaczy ?

dziekuje za rade ... pomysle o niej po pierwszym dziecku bo od nowego miesiaca zaczynamy starania :) ... ale ja tez dam rade dobieraj slowa nastepnym razem ... samobojstwo znaczy - zabic sie lub zabijac .... a ja ewentualnie uprawiajac taki sex zwiekszam swoje ryzyko zajscia w ciaze. milego dnia

Ostatnio dość się naczytałam, jakie to panienki są głupie, że powinny wszystkie brać tabsy, a jak się nie zabezpieczają to z liścia i za drzwi. mam nadzieję, że Twój partner to dobry i odpowiedzialny człowiek i w przypadku gdybyś zaszła w ciążę nie będzie Cię traktował jak powietrze. Tego Ci życzę i życzę Ci abyś była szczęśliwa. Ale wiem,że życie też wygląda inaczej.

historia- ale ja nie mam 15 lat... znam swojego partnera juz dlugo i to nasz wspolna decyzja a nie moje wymysly. owszem mam odpowiedzialnego mezczyzne i dobrego inaczej nie godzilabym sie na dziecko. pamietaj zawsze trzeba barac odpowiedzialnosc za swoje czyny i decyzje dlatego trzeba wszystko robic z glowa. wiesz ze to co naczytasz sie na kafeteri nie kazdemu sie przytrafia. zobacz ile wpadek jest z glupiej prezerwatywy ja mam kolezanke ktora zaszla w ciaze 3 razy biara tabletki regularnie... znam juz troche zycie.